Σηκώνουν μανίκια στον Ολυμπιακό

Με το μυαλό στον... 3ο προκριματικό του Champions League, οι "ερυθρόλευκοι" θα κοιτάξουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου να ολοκληρώσουν σε μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της νέας σεζόν. Τις προσεχείς μέρες θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός.

Σηκώνουν μανίκια στον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (30/4) απομένει και μετά... τέλος! Από Δευτέρα (1/5) σηκώνουν και με τη βούλα μανίκια οι άνθρωποι των Πειραιωτών με θέα τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Βέβαια, εδώ και καιρό έχουν κάνει τις πρώτες του κινήσεις. Απλώς, δεν τις έχουν παρουσιάσει στον κόσμο τους και στον Τύπο.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Στο λιμάνι λοιπόν έφτασε η στιγμή για να ασχοληθούν με κάθε επισημότητα με τη σεζόν 2017-18. Ο Μαρινάκης είχε δηλώσει μετά το 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα ότι σε 15 μέρες θα μάθει ο κόσμος αναλυτικά τι πρόκειται να κάνει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της ομάδας.

Αρχικά θα ανακοινωθεί ο προπονητής. Φαβορί παραμένει ο Ρεμί Γκαρντ. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γάλλος έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η χρονιά για να ανακοινωθεί.

Όπως και να 'χει, ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Λιόν και της Άστον Βίλα είναι ένας προπονητής που χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης των Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο.

Οπότε, το πιθανότερο είναι να πορευτεί ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν με τον Ρεμί Γκαρντ.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

Τι άλλο βγαίνει από το ρεπορτάζ; Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά σε κάποιες μεταγραφές. Δεν αναφερόμαστε στους Σισέ, Σιώπη, Ρισβάνη ή Βέλλιο. Αναφερόμαστε και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους.

Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός σκοπεύει να πάει σε αρκετές μεταγραφές ενδεκάδας. Στόπερ, αριστερό μπακ, ένα "εξάρι", ίσως ένα "οκτάρι", πιθανότατα για δύο εξτρέμ και ένας επιθετικός, είναι οι θέσεις για τις οποίες φαίνεται ότι θα κινηθούν οι Πειραιώτες για να ενισχυθούν ενόψει της νέας σεζόν...

Η πληροφόρηση που υπάρχει λοιπόν είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάποιες μεταγραφές στα σκαριά και η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι εώς τις 15 Μαϊου θα ξεκινήσουν οι πρώτες ανακοινώσεις!

ΦΑΚΕΛΟΣ "ΔΑΝΕΙΚΟΙ"

Με τον Λαϊφη φαίνεται ότι υπάρχει ανατροπή σκηνικού και υπάρχει ένα παραθυράκι για να γυρίσει το καλοκαίρι από τη Σταντάρ Λιέγης. Ο Κύπριος αμυντικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που ολόκληρος ο οργανισμός "Ολυμπιακός" εκτιμάει ότι θα πρέπει να πάρει την ευκαιρία του τη νέα σεζόν.

Επίσης, γύρω στις αρχές Ιουνίου θα φανεί τι θα συμβεί και με κάποια άλλα παιδιά που έχουν φύγει δανεικοί στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα. Ο Κασάμι π.χ. δείχνει ότι θέλει να επιστρέψει. Ο Ελαμπντελαουί θα προτιμούσε να μείνει στην Αγγλία. Ο δε Σιόβας περνάει σούπερ στην Μαδρίτη. Το ίδιο και ο Πάρντο στη Ναντ.

Είναι αρκετοί οι δανεικοί και σίγουρα ορισμένοι εξ αυτών θα περάσουν από το... κόσκινο του νέου τεχνικού τιμ για να αποφασιστεί αν μπορούν να στηριχθούν πάνω τους ή όχι.

ΤΟ 70% ΚΑΙ... ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ

Στον Ολυμπιακό είναι τόσο αποφασισμένοι ως προς τις μεταγραφικές κινήσεις που θα ήθελαν στο Ζέεφελντ, στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας δηλαδή που θα είναι την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου, θα είναι το ρόστερ ολοκληρωμένο κατά 70%. Μπορεί και το 70% να θεωρείται και λίγο!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο λιμάνι είναι ξεκάθαρη η θέση τους. Θέλουν οι καινούριοι παίκτες να ενσωματωθούν το συντομότερο δυνατόν στην προετοιμασία, έτσι ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK