Τελικά, τους "έφαγε" ο Ρέτσος!

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε πολύ καλύτερο πρόσωπο κόντρα στον Ατρόμητο σε σχέση με παιχνίδια που έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα. Ωστόσο όλο το ζουμί του αγώνα ήταν η εικόνα που σχημάτισε ο Μπέντο για τον Ρέτσο, "φωτογραφίζοντάς" τον ως τον αντι-Μιλιβόγεβιτς ενόψει Οσμανλίσπορ.

Τελικά, τους "έφαγε" ο Ρέτσος!

Τι γράφαμε προχθές το βράδυ στο Contra.gr. Ότι ο Ρέτσος πάει να "φάει" Ρομαό και Μπουχαλάκη; Ε, απ' ό,τι φαίνεται τους "έφαγε". Τουλάχιστον, κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί ο Μπέντο στο τέλος του αγώνα με τις δηλώσεις του.

Αν θυμάστε, μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή είχε ερωτηθεί για τον Ρομαό, αλλά απάντησε με γενικολογίες και πώς δεν θέλει να μιλάει αποκλειστικά και μόνο για έναν ποδοσφαιριστή. Μετά τον Ατρόμητο όμως μίλησε για έναν ποδοσφαιριστή. Μίλησε για τον Ρέτσο, ένα παιδί που το έχει κάνει... τιραμόλα, το βάζει πότε στόπερ, πότε ακραίο μπακ και τώρα αμυντικό χαφ. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι είχε μία καλή παρουσία κόντρα στον Ατρόμητο και τα όσα είπε ο Μπέντο μετά το ματς, τότε ο πιτσιρικάς οδεύει ολοταχώς για... αντι-Μιλιβόγεβιτς στο πρώτο παιχνίδι με την Οσμανλίσπορ.

Ο Ρέτσος δικαιολογημένα τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα πάνω του. Πρώτη φορά αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι ως αμυντικό χαφ (σ.σ. είχε παίξει σε ένα καλοκαιρινό φιλικό) και δεν τα πήγε άσχημα. Συν τοις άλλοις φορούσε και στο αριστερό του μπράτσο το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Πώς να μην αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της χθεσινής βραδιάς;

Το ότι δεν την γνωρίζει καλά τη θέση, αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Από την άλλη όμως, θα πρέπει να γίνουν αναπόφευκτα και κάποιες συγκρίσεις. Για παράδειγμα, ο Μπουχαλάκης πριν από μία εβδομάδα στη ρεβάνς με τον Άρη δεν ενθουσίασε. Αντιθέτως, ο Ρέτσος άφησε μία ευχάριστη γεύση ως "εξάρι".

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Ο Ολυμπιακός φέτος είχε αρκετές κακές βραδιές. Παρόλα αυτά έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε. Τα έπαιρνε χάρη στην ικανότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών, ενδεχομένως και από τύχη. Το θέμα είναι ότι τα έπαιρνε.

Σήμερα με τον Ατρόμητο δεν ήταν κακός. Παρά το γεγονός ότι ο Μπέντο προτίμησε τη "νεολαία", ο Ολυμπιακός δεν επηρεάστηκε. Έβγαλε ενέργεια, έβγαλε ενθουσιασμό, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ, θα μπορούσε από το πρώτο ημίχρονο να προηγείται με 2-0, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Δεν γίνεται να κερδίζει πάντα. Κάποια στιγμή θα ερχόταν και ένα "στραβό" αποτέλεσμα. Απλώς, ήρθε σε έναν προημιτελικό Κυπέλλου και απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάντοτε δυσκολεύει τον Ολυμπιακό.

Όπως λοιπόν κέρδισε ματς στα οποία δεν ήταν καλός, έτσι έφερε 0-0 σε ένα παιχνίδι που άξιζε να το πάρει. Η πλάκα βέβαια είναι ότι στο τέλος θα μπορούσε να το χάσει από ένα λάθος του (πολύ σταθερού) και σήμερα Δημήτρη Νικολάου.

ΤΟ "ΜΗΧΑΝΑΚΙ" ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΘΑΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ

Ο Ανδρούτσος αποδεικνύει από παιχνίδι σε παιχνίδι γιατί έχει κερδίσει τον προπονητή του. Αστείρευτες δυνάμεις! Τι πνευμόνια έχει αυτό το παιδί; Τρέχει, τρέχει και δεν λέει να του βγει η γλώσσα. Είτε ως εξτρέμ, είτε ως χαφ, άφησε και κόντρα στον Ατρόμητο αρκετά καλές εντυπώσεις και δικαιώνει τον Μπέντο που τον εμπιστεύεται.

Από την άλλη πλευρά ο Μανθάτης συνεχώς δείχνει ότι αξίζει που παίρνει φανέλα βασικού και πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά ώρες-ώρες το παρακάνει. Ώρες-ώρες σαν να "κολλάει" το μυαλό του και πάει να περάσει τη... μισή ομάδα για να σκοράρει. Είναι ο παίκτης που θα ξεσηκώσει με μία του ενέργεια την εξέδρα, αλλά την ίδια στιγμή προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα να παίρνει βιαστικές αποφάσεις στην τελική πάσα ή στο σουτ.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ

Σε μία τέτοια βραδιά, όπου έχει έρθει ο Ολυμπιακός 0-0 με τον Ατρόμητο, δεν γίνεται να πήγαν όλα καλά. Προφανώς και υπήρχαν κάποιες... παραφωνίες.

Μία από αυτές δυστυχώς ήταν ξανά ο Όσκαρ Καρντόσο. Ο Παραγουανός με την εικόνα που έχει στο χορτάρι, δεν δικαιώνει τον Μπέντο που τον έχει στις επιλογές του στη 18άδα και αφήνει έξω τον Ανσαριφάρντ από τα ματς πρωταθλήματος.

Ο Μπέντο από την πλευρά του εξέφρασε με... καθυστέρηση τον προβληματισμό του για την εικόνα του Καρντόσο. Από την άλλη με την απάντησή του στη συνέντευξη Τύπου δεν έδωσε την εντύπωση ότι θα τον "ξεκουράσει" άμεσα. Το αντίθετο θα λέγαμε... Βέβαια, πάντα θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και το ότι ο Μπέντο είναι ένας προπονητής των εκπλήξεων.

Αλλά ακόμα και με αυτόν τον Καρντόσο, θα προκαλέσει έκπληξη σε αρκετούς εντός των τειχών του Ρέντη, αν τελικά προτιμηθεί ο Ανσαριφάρντ αντί του Παραγουανού στη 18άδα για την ΑΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με τον Παπαπέτρου τα είχαν στον Ολυμπιακό: Τι σχολίασαν Σάββας και Καραπαπάς
Ποιος και γιατί έχρισε αρχηγό τον Ρέτσο
Ύμνοι για Ρέτσο και σίγουρος για την πρόκριση ο Μπέντο
Ο Ρέτσος και οι πιο νέοι αρχηγοί στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK