Βγήκε το συμπέρασμα: Ο Ρομαό στόπερ στο Βελιγράδι

Ο Βούκοβιτς εμφανίστηκε ανέτοιμος στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Σισέ επιπόλαιος, ο Μποτία τραυματίας και ο Ρέτσος αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο για Βελιγράδι, όμως υπάρχει ένα “αλλά”. Ο μόνος σίγουρος στόπερ είναι ο... Ρομαό.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα φιλικά είναι συνήθως “παγίδες”. Κυρίως τα αποτελέσματα στα φιλικά. Μπορεί εύκολα να παραμυθιαστεί ο κόσμος με μία εκκωφαντική νίκη, αλλά και να απογοητευτεί με ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Πάντοτε όμως θα πρέπει να έχουμε όλοι μας στο μυαλό ότι πρόκειται για φιλικά παιχνίδια και μάλιστα φιλικά στα μέσα Ιουλίου.

Ο Μπέσνικ Χάσι έβγαλε τα συμπεράσματά του από το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Ήθελε να “τσεκάρει” τον Βούκοβιτς και διαπίστωσε ότι ακόμα δεν είναι σε θέση να παίξει βασικός. Μοιάζει απίθανο να έχει ανεβάσει στροφές εώς το βράδυ της Τρίτης (25/7).

Ήθελε να δει και τον Σισέ. Ο Σενεγαλέζος είχε άγχος στο πρώτο ημίχρονο και έκανε κάποια επιπόλαια λάθη. Δεν ήταν μόνο η κακή εκτίμηση στο γκολ του Μανιά. Έβγαζε ένα τρακ. Έκανε επιπόλαιες λανθασμένες πάσες και έδειχνε ότι πνευματικά δεν ήταν στο 100%.

Οπότε; Ρομαό! Ο μόνος σίγουρος στόπερ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Από τη στιγμή που και ο Μποτία είναι τραυματίας και δεν προλαβαίνει όχι μόνο το ματς του Βελιγραδίου, αλλά πιθανότατα και τη ρεβάνς, απομένουν οι Ρέτσος που θα προσπαθήσει να προπονηθεί αυτές τις μέρες με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του και Νικολάου.

Αν ο Ρέτσος είναι διαθέσιμος για την Τρίτη (25/7) τότε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενδέχεται να είναι οι Ρομαό και Ρέτσος, άσχετα αν θα υστερεί σε ύψος. Όμως, αυτή τη στιγμή δείχνουν να έχουν το προβάδισμα αν και εφόσον – επαναλαμβάνουμε – ο Ρέτσος ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αυτό είναι ουσιαστικά το συμπέρασμα που βγήκε από το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Όλες οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται λίγο – πολύ κλεισμένες.

Οι Ελαμπντελαουί και Κούτρης δεν το... κουνάνε από τα δύο άκρα της άμυνας. Ο Οφόε επίσης. Από τη στιγμή που ο Ρομαό θα περάσει πίσω στα μετόπισθεν, ο Σιώπης λογικά θα πάει στο πλευρό του, άσχετα αν έβαλε με τον Αστέρα τον Αντρέ Μάρτινς.

Ο Φορτούνης είναι ακούνητος, ο Μάριν θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης και είναι ερωτηματικό το τι θα κάνει στο δεξί “φτερό” (Πάρντο ή Καρσελά). Όσο για την κορυφή της επίθεσης; Ο Ανσαριφάρντ στην παρούσα φάση έχει το σαφέστατο προβάδισμα, καθώς ο Εμενίκε είναι φανερά ανέτοιμος και ο Μπεν που θα είναι κανονικά στη Σερβία, προέρχεται από τραυματισμό...

ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ Ο ΜΑΡΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΡΟΜΑΟ – ΟΜΑΡ

Ο Μάρκο Μάριν είναι αναγεννημένος με τον Μπέσνικ Χάσι. Πατάει πιο γερά πλέον στα πόδια του. Το γεγονός ότι τον εμπιστεύεται ο προπονητής του, του έχει δώσει “φτερά” στα πόδια. Ήταν αρκετά δραστήριος ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, αναστάτωσε αρκετές φορές την άμυνα και κυρίως από τα δικά του πόδια ξεκινούσαν οι περισσότερες επιθέσεις του Ολυμπιακού.

Φυσικά θα πρέπει να πούμε και δύο λόγια για τους Ρομαό και Ομάρ. Οι κορυφαίοι της προετοιμασίας απέδειξαν και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ότι ήταν... κορυφαίοι. Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK