Αυτός ναι, είναι φορ... τίτλου!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φώναξε παρών, τώρα που η μπάλα "καίει". Σκόραρε, έβγαλε ασίστ, υποδέχθηκε μπάλα, την κράτησε όταν έπρεπε, την μοίρασε όταν έπρεπε. Ενας τέτοιος επιθετικός μπορεί να χαρίσει στον ΠΑΟΚ τον τίτλο. Γράφει ο Αντώνης Τσακαλέας.

Αυτός ναι, είναι φορ... τίτλου!

Ακουσε πολλά, και σε ένα βαθμό δικαιολογημένα. Αρχισε να "φορτώνει" όταν διαπίστωσε πως ακόμα και ο προπονητής του σε ένα βαθμό αποδέχθηκε την κατάσταση, χρησιμοποιώντας τον κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο "σκόρερ Τούμπα"» μετρά τρία γκολ και μια ασίστ μέσα σε μια εβδομάδα, σε δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, στο πιο κρίσιμο σημείο. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φώναξε παρών, τώρα που η μπάλα "καίει". Και ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

"Νιώθαμε ότι παίζαμε εκτός έδρας" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πετράκης. Στο διάστημα που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, υπήρχαν αρκετές φορές που οι φίλαθλοί του έδιναν δυναμικό παρών σε αναμετρήσεις εκτός Τούμπας, αλλά ο Σέρβος δεν είχε δείξει τα δείγματα γραφής που έδειχνε στο σπίτι του Δικεφάλου του βορρά.

Στα Γιάννενα ο Σέρβος επιθετικός έκανε… τα πάντα όλα. Δεν είναι μόνο τα δυο γκολ. Σε αυτό το τομέα άλλωστε, ο Πρίγιοβιτς δεν είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του, καθώς νικήθηκε πολλές φορές από τον Μάρκο Βελλίδη.

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σκόραρε, έβγαλε ασίστ, υποδέχθηκε μπάλα, την κράτησε όταν έπρεπε, τη μοίρασε όταν έπρεπε. Εγραψε την πιο γεμάτη του εμφάνιση μακριά από την Τούμπα. Μπορεί ο επιθετικός του ΠΑΟΚ να έχει μεγάλη ανάγκη τα γκολ διότι αυτά τρέφουν το εγώ του, όμως ο προπονητής του έχει ανάγκη… όλα τα υπόλοιπα που έκανε. Και αυτό διότι ο αποτελεσματικός σε όλους τους άλλους τομείς Πρίγιοβιτς, βοηθά την υπόλοιπη ομάδα, τρέφοντας τη πίστη τους για εκείνον.

Ενας τέτοιος επιθετικός - ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει όλους κι’ όλους δυο - είναι επιθετικός που μπορεί σε ένα σύνολο όπως των ασπρόμαυρων, να του χαρίσει τον τίτλο.

MVP... ΔΙΑΣΠΑΡΤΟ

Ο ΠΑΟΚ, για ένα ακόμα παιχνίδι, έπαιξε με τους… MVΠ του (Mak, Vieirinha, Prijovic) και ακόμα δεν του έχει δει… στην ευθεία. Οι Μακ και Βιεϊρίνια τα έχουν βρει στην αριστερή πλευρά, και ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα πρέπει τώρα να τους ξεβολέψει. θα το κάνει;

Κάποια στιγμή, όσο ο Αζεβέδο έπαιρνε χρόνο για να ανεβάσει ρυθμούς μέχρι να γράψει τη πρώτη του συμμετοχή, μεταξύ σοβαρού και αστείου ειπώθηκε πως ο Βραζιλιάνος θα γίνει το… μπακ απ του αριστερού μπακ Βιεϊρίνια.

Κάποια στιγμή ο Πορτογάλος θα βρεθεί και στα δεξιά της επίθεσης. Οι προπονητές άλλωστε προτιμούν τέτοιους «πονοκεφάλους».

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

Πέρυσι, έβγαλε από πάνω του το "Δημητράκης" και έγινε Δημήτρης. Φέτος δείχνει οτι δε μασάει τίποτα. Ο Πέλκας δεν σκέφτηκε καν το ενδεχόμενο να μη παίξει.

Στη πιο κρίσιμη σεζόν του ΠΑΟΚ βγάζει γκολ, βγάζει ασίστ, βγάζει... αρχηγεία. Και όλα αυτά ερχόμενος από τον πάγκο. Στα πινακάκια ενδεκάδας που βγάζει ο Τύπος πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν υπήρχε...

ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στα 2/3 του πρωταθλήματος. Και όταν είσαι πρώτος, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ειδικά όταν είσαι και… άμαθος πρώτος. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ διψά, και αυτή η δίψα δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμη.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, πάρα πολύ δρόμο. Θέλει πολλή δουλειά σε αυτό το τομέα ο ΠΑΟΚ, τα αποδυτήρια, η διοίκηση, η πόλη ολόκληρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK