Οι ρωσικές τορπίλες που ετοίμαζε ο Ιβάν

Ποιοι είναι οι δύο επιθετικοί από το ρωσικό πρωτάθλημα που πήγε να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης και τι τον εμπόδισε να ολοκληρώσει τα deals. Πως φτάσαμε στον Τιάμ που ήταν προσωπική επιλογή του Σαββίδη Junior. Το παρασκήνιο με Μίκου.

Οι ρωσικές τορπίλες που ετοίμαζε ο Ιβάν

Το βλέμμα της πλευράς του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου του Βορρά έπεσε, το τελευταίο 15θήμερο της μεταγραφικής περιόδου σε δυο ποδοσφαιριστές.

Ο πρώτος ήταν ο Πέταρ Σκούλετιτς, 26χρονος ψηλόσωμος (1,93) Σέρβος επιθετικός ο οποίος αγωνίζεται εδώ και 1,5 χρόνο στην Λοκομοτίβ Μόσχας, προερχόμενος από την Παρτιζάν. Ο δεύτερος ήταν ο Ντμίτρι Πόλοζ, 25χρονος Ρώσος επιθετικός της Ροστόφ, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν εντυπωσιακά έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ στους πρώτους έξι επίσημους αγώνες με την ομάδα του.

Είχε μάλιστα σκοράρει τόσο εναντίον της Άντερλεχτ όσο και εναντίον του Άγιαξ στο δρόμο της Ροστόφ για την παρθενική της συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Τόσο η Λοκομοτίβ Μόσχας όσο και η Ροστόφ έδειξαν αρνητικές στο να παραχωρήσουν τους Σκούλετιτς και Πόλοζ αντίστοιχα, βάζοντας από νωρίς φρένο στην προσπάθεια των ασπρόμαυρων, και συγκεκριμένα της πλευράς Σαββίδη να επιχειρήσει να εντάξει παίκτες από τον Ρωσικό πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.

Όσο για το… θρίλερ της τελευταία ημέρας; Με τον Ιβάν Σαββίδη στο κτήριο της γενικής γραμματείας ενημέρωσης, ο γιος του, Γιώργος πήρε τα ινία και 48 ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου επικοινώνησε προσωπικά με τον ατζέντη του Μάμε Τιάμ, δείχνοντας “ζεστό” ενδιαφέρον, κάτι που η πλευρά του παίκτη εκτίμησε.

Παράλληλα, έγινε και η κίνηση για τον Μίκου, εκεί που οι παράλογες - για έναν παίκτη που μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του - απαιτήσεις της Ράγιο Βαγιεκάνο ανάγκασαν τους ασπρόμαυρους να κάνουν πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιατί δεν ενεργοποιήθηκε η "βόμβα – Μάριο" στον ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK