Στο instagram ο ΠΑΟΚ αναστενάζει

Ο Αντώνης Τσακαλέας γράφει για τα social media και δη το instagram που... πληγώνει τον ΠΑΟΚ.

Στο instagram ο ΠΑΟΚ αναστενάζει

Μιας και ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει ότι δεν φείδεται χρημάτων για το καλό του ΠΑΟΚ, ας οργανώσει μια αστυνομία μέσων κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να αποφεύγονται ημέρες όπως η 26η Μαρτίου, που θα μείνει στο ασπρόμαυρο ρεπορτάζ ως η μέρα που το refresh στο instagram έγινε περισσότερες φορές από όταν ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να ανακοινώσει μεγάλες μεταγραφές.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Ο καθένας πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις θέσεις, τις αποφάσεις και τις πράξεις του. Δεν υπάρξει "δεν ήξερα", "δεν κατάλαβα". Αν δεν ξέρεις, μαθαίνεις, και αν δεν καταλαβαίνεις, δεν μιλάς. Δεν είναι αστείο, ή μάλλον ηλίθιο, να βγεις μπλεγμένος για έναν αντίχειρα;

ΑΛΛΟ "ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ", ΑΛΛΟ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλησε να τη "πει” στον Βλάνταν Ίβιτς, και ο Γιώργος Σαββίδης θέλησε να υπερασπιστεί τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Και υπήρχαν παίκτες του ΠΑΟΚ που σε όλο αυτό το σκηνικό σήκωσαν τον αντίχειρά τους σε αυτό που είπε ο πρώην συμπαίκτης τους. "Φίλος τους είναι” θα πει κάποιος. Και καλά κάνουν τα παιδιά και είναι φίλοι, δεν τους το απαγορεύει κανείς.

Αυτό έλειπε. Είναι όμως παίκτες του ΠΑΟΚ, και ο φίλος του, που δεν είναι, ρίχνει μομφές στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Συμφωνούν στις μομφές εναντίον του προπονητή του ΠΑΟΚ;

ΜΕ ΤΑ… ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Μπορεί να συμβαίνει και αυτό. Να συμφωνούν δηλαδή, με τις μομφές του Γιώργου Τζαβέλλα προς τον Βλάνταν Ίβιτς. ΑΝ συμβαίνει αυτό, καλό θα είναι να μην κρύβονται πίσω από παντελόνια άλλων και να βγουν μπροστά με τα δικά τους παντελόνια. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι παίξε - γέλασε. Είναι ένα ανοικτό μικρόφωνο προς όλους. Ό,τι ακουστεί, δύσκολα μαζεύεται μετά. Και η δυνατότητα για να "μαζευτεί” κάτι είναι μικρή ως ελάχιστη.

ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ

Ό,τι και αν ειπωθεί μετά από όλα όσα έγιναν, δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Και το κακό για εκείνους είναι πως όλα αυτά έγιναν σε "νεκρό" διάστημα. Τέτοια σκηνικά, και γενικά ό,τι εξωαγωνιστικό συμβαίνει σε μια ομάδα, μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα μόνο όταν υπάρχουν αγωνιστικά θέματα. Δράση. Παιχνίδια.

Και το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι σε μια εβδομάδα. Και όλα αυτά σε μια χρονική στιγμή που ο Δικέφαλος του βορρά έβγαινε από μια εβδομάδα παραφιλολογίας για την χειρονομία ενός παίκτη του. Σε μια στιγμή που όλοι είχαν την ευκαιρία να αντιληφθούν οτι θα πρέπει τις πράξεις και τα λόγια τους να τα μετράνε πάρα πολύ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΙ;

Από όλο αυτό, ξέρετε τι μένει; Ωραίες οι διαδικτυακές τοποθετήσεις. Έρχεται όμως και η ώρα του face to face. Η ώρα των αποδυτηρίων. Εκεί που (θα πρέπει να) ισχύει ό,τι και στο Λας Βέγκας, που όπως λένε οι Αμερικανοί, ό,τι γίνεται εκεί, μένει εκεί. Και προχωράνε όλοι, αφού "τα μιλήσουν”.

Απλά, θα πρέπει όλοι να έχουν όχι στο πίσω αλλά στο μπροστά μέρος του κεφαλιού τους πως ό,τι λένε (δημοσίως) μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους. Και στην τελική, εναντίον του κλίματος του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK