Τζάλμα, όπως... Κλάους

Ο Αντώνης Τσακαλέας γράφει για τη διαχείριση του Τζάλμα Κάμπος από τον Βλάνταν Ίβιτς που θυμίζει αρκετά την περίπτωση του Στέφανου Αθανασιάδη.

Τζάλμα, όπως... Κλάους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς σκέφτεται να διαχειριστεί το... "κοκομπλόκο" του Ανγκολέζου, όπως ακριβώς έκανε και με το αντίστοιχο του Αθανασιάδη στο ξεκίνημα της σεζόν. Να τον προφυλάξει από την... Τούμπα, που ακόμα και σήμερα θέλει να τον φάει ζωντανό για την χαμένη ευκαιρία με τον Ολυμπιακό.

ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟΥΜΠΑ

Είναι αρκετοί που έχουν μιλήσει για ένα από τα "ατού" του Σέρβου τεχνικού σε σχέση με αρκετούς από τους προκατόχους του τα τελευταία χρόνια. Το ανέφερε και ο Άγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λάρισα.

"Γνωρίζει την κουλτούρα της ομάδας" και κατ' επέκταση την... αδηφάγα Τούμπα.Η χαμένη ευκαιρία του Τζάλμα Κάμπος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ακόμα νωπή. Για να καταλάβετε, υπήρχε μουρμούρα στις κερκίδες όταν μέσα από τον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου παρουσιάστηκε το τελευταίο τεύχους του περιοδικού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο οποίο κεντρικό θέμα, και εξώφυλλο είναι ο Ανγκολέζος εξτρέμ, που ποζάρει καλλιτεχνικά στον φωτογραφικό φακό.Πριν από περίπου δυο μήνες, η Τούμπα "έβραζε" με τον Αθανασιάδη για τις ευκαιρίες που είχε χάσει στο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Ο Ίβιτς τότε, τον χρησιμοποίησε στο παιχνίδι με την Ντιναμό Τυφλίδας στην Γεωργία και στο δεύτερο παιχνίδι τον άφησε εκτός. Ναι, η πρόκριση είχε κριθεί και ήταν ευκαιρία για κάποιες αλλαγές, αλλά στην περίπτωση του Αθανασιάδη μέτρησε και το βάρος που είχε δημιουργηθεί από το παιχνίδι με τον Άγιαξ, εκεί που ο Κλάους πέρασε ένα από τα πιο δύσκολα βράδια, μένοντας για περίπου μισή ώρα με μια πετσέτα ριγμένη στο κεφάλι του μέσα στα αποδυτήρια, καθώς τον είχαν πάρει τα κλάματα.

Ο ΤΖΑΛΜΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Η περίπτωση Τζάλμα είναι διαφορετική, καθώς τα δείγματα... αστοχίας του Ανγκολέζου είχαν αρχίσει να φαίνονται και η χαμένη ευκαιρία στο "Καραϊσκάκης" ήταν το κερασάκι σε μια... αρκετά μεγάλη τούρτα. Ο Ίβιτς έχει "δουλέψει" αρκετά με τον Τζάλμα σε επίπεδο συζητήσεων. Και εντός ομάδας, ο παίκτης χαίρει εκτίμησης για τις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά όλοι, όπως και ο ίδιος, προσπαθούν να καταλάβουν τι... στραβώνει στο τέλος.

Ο Ανγκολέζος είναι από τους παίκτες τον οποίο οι συμπαίκτες του, του δείχνουν εμπιστοσύνη. Τον τροφοδοτούν. Και ο ίδιος από την πλευρά του, ποτέ δεν "κρύβεται". Ακόμα και τώρα που μοιάζει να έχει πάθει "κοκομπλόκο" ζητάει μπάλα, πάει σε ατομικές ενέργειες. Δεν φοβάται να το δοκιμάσει.

Ο Ίβιτς, στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Λάρισα, ουσιαστικά προανήγγειλε την παρουσία του Γιάννη Μυστακίδη στην ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Σέρβος τα έβαλε κάτω όλα. Το "αν δεν παίξω τώρα που ο Τζάλμα κόλλησε... " που σκέφτεται ο Μυστακίδης, το "εγώ θέλω να παίξω" του Τζάλμα που δεν δείχνει τύπος που το βάζει κάτω, την γεμάτη Τούμπα το βράδυ της Κυριακής, που μια μερίδα της έστω και ασυναίσθητα θα "μουρμουρίζει" για τον Τζάλμα πριν ακόμα αρχίσει το παιχνίδι, αλλά και τα επόμενα παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ να παίζειnonstopκαθώς θα υποδεχθεί την Καραμπάκ και μετά θα βρεθεί στη Νέα Σμύρνη για το ματς με τον Πανιώνιο.

Όλα αυτά οδηγούν τον Ίβιτς να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ευελπιστώντας πως ο Μυστακίδης θα πάρει την ευκαιρία που θα του δοθεί και ο Τζάλμα θα ξεμπλοκάρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK