Σάββας ο... Έλληνας

Ο Γιάννης Ντάλλας σχολιάζει το κακό τάιμινγκ που επέλεξε εξαπολύσει νέα επίθεση στον Παναθηναϊκό ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Σάββας ο... Έλληνας
INTIME SPORTS

Τελειώνει ο αγώνας με την φιναλίστ του τελευταίου Τσάμπιονς Λιγκ και ομάδα που κέρδισε την Ρεάλ μέσα στο "Μπερναμπέου" πριν από λίγες μέρες, και ο Ολυμπιακός αναδεικνύεται νικητής. Επίτευγμα τεράστιο και ισάξιο με τις μεγαλύτερες βραδιές των Πειραιωτών στον κορυφαίο ποδοσφαιρικό θεσμό για συλλόγους.

Κι εκεί που ακούς όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών για τον τρόπο που ήρθε αυτό το σπουδαίο 3-2 και το πόσο περηφάνια γέμισαν οι ίδιοι, αλλά και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, τσουπ, εμφανίζεται ο Σάββας για να σε προσγειώσει στην πραγματικότητα του δικού μας ποδοσφαιρικού μικρόκοσμου.

Και δίκιο να είχε, το έχασε

Την ώρα που η αδρεναλίνη είναι στα ύψη, στα αποδυτήρια έχει στηθεί πάρτι και το μυαλό έχει αρχίσει να ξεφεύγει, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού βγάζει ό,τι έχει μέσα στην ψυχή του και εξαπολύει επίθεση στον βασικό του αντίπαλο επί ελληνικού εδάφους (σε επικοινωνιακό κυρίως επίπεδο, διότι σε αγωνιστικό ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του).

Λίγα λόγια για το θρίαμβο και μετά φουλ επίθεση. Και δίκιο να είχε ο κύριος Θεοδωρίδης, με το τάιμινγκ που επέλεξε να (ξανα)επιτεθεί στον ιδιοκτήτη του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού (όπως τον χαρακτήρισε) που τους «χτυπάει», το έχασε.

Άψογα τα σχόλια περί επενδύσεων του Μαρινάκη και περί νίκης κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, άστοχη (χρονικά) η επίθεση προς τον αιώνιο αντίπαλο. Σε αυτές τις στιγμές, όμως, το αίμα βράζει και ό,τι πεις είναι αυτό που σε αντικατοπτρίζει πλήρως.

Αιώνια... καψούρα

Και η αλήθεια είναι πως η αιώνια… καψούρα του Σάββα Θεοδωρίδη είναι να προσπαθεί να μειώσει τον Παναθηναϊκό και να τον... τσιγκλίσει με σχόλια καυστικά που σε μερικές περιπτώσεις γίνονται και υποτιμητικά. Είναι και αυτό στο πλαίσιο της επικοινωνιακής μάχης που έχει διογκωθεί μεταξύ των δύο συλλόγων.

Αυτός ο τρόπος έκφρασης του Σάββα δημιουργεί αντιδράσεις και συζητήσεις, ωστόσο πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι (κατά πάσα πιθανότητα) είναι αυθόρμητος. Από εκεί και πέρα, τις όποιες ανησυχίες για το πόσο μεγάλο κομμάτι "Ολυμπιακού πληθυσμού" εκφράζει, ας τις κρατήσει ο καθένας για τον εαυτό του...

Διαβάστε ακόμη:

Θεοδωρίδης: "Μας χτυπάει ύπουλα αυτός που δεν θέλει να επενδύσει"

News 24/7

24MEDIA NETWORK