Απόψεις

"Αιώνιο" ντέρμπι: Football Manager Edition

Τελ. ανανέωση : 18/03/17 17:28

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, και λίγο πριν την αγωνιστική “σύγκρουση”, ο Αντώνης Τσακαλέας κάνει την σύγκριση των δυο αιωνίων στο Fοotball Manager 2017. Θέσεις, τακτικές, ατομικά χαρακτηριστικά και όλα τα “τετ-α-τετ” των δυο ομάδων, όπως απεικονίζονται στο καλύτερο παιχνίδι προπονητικής προσομοίωσης.

Ο Κώστας Καίσαρης ξεφυλλίζει το βιβλίο των αναμνήσεων από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, την παραδοσιακή έδρα του Παναθηναϊκού. Μεγάλα ντέρμπι, μεγάλοι ποδοσφαιριστές, με πρώτο και καλύτερο τον τεράστιο Μίμη Δομάζο που έκρινε ματς ακόμη και στα 38 του χρόνια.

Ο λαγός και η χελώνα

Τελ. ανανέωση : 17/01/17 10:16

Μία πολύ μεγάλη νίκη που έδωσε πάλι τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στον Παναθηναϊκό, ξανά στην έδρα του Ολυμπιακού έχει μεγάλη δόση από τον περίφημο όσο και διδακτικό μύθο του Αισώπου για τον αγώνα της χελώνας με τον λαγό. Σχόλιο του Τάσου Μαγουλά.

Ο Τσάβι Πασκουάλ που προετοίμασε το σχέδιό του χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό και ο Ολυμπιακός που δεν ήταν δυνατόν να νικήσει με κορυφαίο τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο Γιάννης Ζωιτός γράφει μετά το 77-67 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, αποτέλεσμα που ανακάτεψε την τράπουλα.

Οι τρεις... Αγγελόπουλοι

Τελ. ανανέωση : 14/03/16 15:00

Ο Τάσος Μαγουλάς σχολιάζει την επικράτηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στο ματς που ουδείς έχει λόγο να επιχαίρει. Ο Μάντζαρης vs Παπαντωνίου και το... άρωμα που περισσεύει στην ΑΕΚ.

Ο Τσάρλυ αναλύει την τακτική που θα ακολουθήσουν οι δύο προπονητές στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, φωτίζει τα δυνατά και αδύνατα σημεία των "αιωνίων" και τους γράφει για τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν.

"Παίζουν" τοξοβόλος και 4-4-1-1

Τελ. ανανέωση : 11/03/16 10:40

Ο Δημήτρης Κριτής καταγράφει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό δύο 24ώρα πριν από τη σέντρα στο ντέρμπι των "αιωνίων".

Μη το λες, καν' το!

Τελ. ανανέωση : 03/03/16 08:01

Ο Αντώνης Τσακαλέας γράφει για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη που σήκωσαν έντονη συζήτηση και καλεί τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να κάνει πράξη τα όσα είπε.