Απόψεις

Ο λαγός και η χελώνα

Τελ. ανανέωση : 17/01/17 10:16

Μία πολύ μεγάλη νίκη που έδωσε πάλι τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στον Παναθηναϊκό, ξανά στην έδρα του Ολυμπιακού έχει μεγάλη δόση από τον περίφημο όσο και διδακτικό μύθο του Αισώπου για τον αγώνα της χελώνας με τον λαγό. Σχόλιο του Τάσου Μαγουλά.

Ο Τσάβι Πασκουάλ που προετοίμασε το σχέδιό του χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό και ο Ολυμπιακός που δεν ήταν δυνατόν να νικήσει με κορυφαίο τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο Γιάννης Ζωιτός γράφει μετά το 77-67 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, αποτέλεσμα που ανακάτεψε την τράπουλα.

Οι τρεις... Αγγελόπουλοι

Τελ. ανανέωση : 14/03/16 15:00

Ο Τάσος Μαγουλάς σχολιάζει την επικράτηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στο ματς που ουδείς έχει λόγο να επιχαίρει. Ο Μάντζαρης vs Παπαντωνίου και το... άρωμα που περισσεύει στην ΑΕΚ.

Ο Τσάρλυ αναλύει την τακτική που θα ακολουθήσουν οι δύο προπονητές στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, φωτίζει τα δυνατά και αδύνατα σημεία των "αιωνίων" και τους γράφει για τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν.

"Παίζουν" τοξοβόλος και 4-4-1-1

Τελ. ανανέωση : 11/03/16 10:40

Ο Δημήτρης Κριτής καταγράφει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό δύο 24ώρα πριν από τη σέντρα στο ντέρμπι των "αιωνίων".

Μη το λες, καν' το!

Τελ. ανανέωση : 03/03/16 08:01

Ο Αντώνης Τσακαλέας γράφει για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη που σήκωσαν έντονη συζήτηση και καλεί τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να κάνει πράξη τα όσα είπε.