Ματς ειδικών συνθηκών

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πριν από το ντέρμπι μου δείχνουν ότι η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα... Ο Σάκης Τσιώλης αρθρογραφεί στο Contra.gr για τη "μητέρα των μαχών" μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Ματς ειδικών συνθηκών
INTIME SPORTS

Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πριν από αυτό μου δείχνουν ότι η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη θέλει απλά να διατηρήσει το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών. Αυτό μπορεί να το κάνει αν δεν χάσει, άρα υπάρχουν γι' αυτόν δυο αποτελέσματα.

Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, από τα μέχρι τώρα ρεπορτάζ διαβάζουμε πως ο Φερέιρα θα χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς χαφ με ανασταλτικές κυρίως ικανότητες όπως οι Σιμάο, Βιτόλο και Κατσουράνης. Αν τελικά συμβεί αυτό, τότε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως πρώτα απ' όλα δεν θέλει να χάσει σε αυτή την αναμέτρηση.

Κατά την άποψη μου, στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, το να είναι στον πάγκο ο Καραγκούνης, ίσως να είναι και πολυτέλεια. Σε ένα ντέρμπι όπου θα χρειαστεί δημιουργία παιχνιδιού και μικρές αποστάσεις των χαφ από την επίθεση, ο Καραγκούνης θα μπορούσε να παίξει ιδανικά αυτό το ρόλο, σε σχέση με τους άλλους διαθέσιμους παίκτες που έχει ο Φερέιρα.

Από εκεί και πέρα πλεονέκτημα θα έχουν οι γρήγοροι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ο Μιραλάς και ο Τζιμπούρ, οι οποίοι σε μια άμυνα όπως αυτή του Παναθηναϊκού θα βρουν ευκαιρίες για να απειλήσουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK