Λεωφόρος σε τρεις φάσεις!

Ο Δημήτρης Κριτής γράφει για τα σχέδια του Παναθηναϊκού όσον αφορά στην αναβάθμιση της Λεωφόρου και καταγράφει τις λεπτομέρειες των τριών φάσεων που θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση του έργου (PHOTOS+VIDEO).

Λεωφόρος σε τρεις φάσεις!

Με την ολοκλήρωση των εντός έδρας υποχρεώσεων στη διαδικασία των κατατακτήριων αγώνων (πλέι οφ), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο αναβάθμισης των γηπεδικών εγκαταστάσεων στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η 1η φάση

Πρώτος στόχος είναι να υποδεχτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο με 2.000 περισσότερες θέσεις, με δεύτερο διάζωμα στην εξέδρα επί της οδού Τσόχα, σε αντικατάσταση του ήδη υφιστάμενου σκεπάστρου που δεν θα ξεπερνά το ύψος της Θύρας 13 και άρα δεν μεταβάλλει τα σημερινά δεδομένα.

Λεωφόρος σε τρεις φάσεις!

Στην ίδια πρώτη φάση των βελτιωτικών έργων συμπεριλαμβάνονται και τουλάχιστον 14 σουίτες στα ορεινά των θυρών 2, 3 και 4, για τις οποίες μάλιστα υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον χρήσης και όχι μόνο από εταιρίες χορηγούς της ομάδας του "τριφυλλιού".

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού υπολογίζουν ότι μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς θα έχουν ολοκληρωθεί και μικροεπεμβάσεις στους εσωτερικούς χώρους. Το κόστος των συγκεκριμένων εργασιών καλύπτονται αποκλειστικά από κεφάλαια της ΠΑΕ και του ιδιοκτήτη της.

Λεωφόρος σε τρεις φάσεις!

Η 2η φάση

Στη δεύτερη φάση που κατά τα φαινόμενα τοποθετείται χρονικά στο καλοκαίρι του 2017, αλλά στον Παναθηναϊκό φιλοδοξούν ότι μέρος της μπορεί να υλοποιηθεί και στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων του 2016, συμπεριλαμβάνονται έργα τα οποία χρηματοδοτούνται από το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ που έχει εγκριθεί γι' αυτό τον λόγο από την Περιφέρεια Αττικής.

Λεωφόρος σε τρεις φάσεις!

Έχουν να κάνουν με δεύτερο διάζωμα στην εξέδρα από την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, επίσης σε αντικατάσταση του ήδη υφιστάμενου σκεπάστρου και τουλάχιστον δύο πυλώνων στις γωνίες του πέταλου των θυρών 6-7, στις οποίες θα υπάρχουν επίσης σουίτες, αλλά και εστιατόριο, κατάστημα με επίσημα είδη του συλλόγου και μουσείο.

Λεωφόρος σε τρεις φάσεις!

Η 3η φάση

Η τρίτη και τελευταία φάση συμπεριλαμβάνει τους άλλους δύο πυλώνες στις θύρες 13 και 14, "μπαλκόνι" στις θύρες 6 και 7 και κάποιες ακόμη εμπορικές χρήσεις που εξετάζονται. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος είναι πεπεισμένος ότι ακόμη και στο ενδεχόμενο ανέγερσης νέων σύγχρονων γηπεδικών εγκαταστάσεων για τον Παναθηναϊκός, ο χώρος δεν μπορεί να είναι άλλος από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, υποστηρίζοντας το σενάριο "στροφής" του υπάρχοντος γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Μένει ο Στραματσόνι, το πήρε πάνω του ο Αλαφούζος

News 24/7

24MEDIA NETWORK