Απόψεις

Είναι ο Λοτζέσκι μία κίνηση ουσίας από πλευράς Παναθηναϊκού ή απλά μία κίνηση εντυπωσιασμού και "πικαρίσματος" των "απέναντι"; Ως συνήθως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος... Του Γιάννη Ψαράκη.

Η αλλαγή του νόμου περί κεντρικής διαχείρισης που έδωσε πεδίο δράσης στους "μεγάλους" να συνάψουν δικές τους ξεχωριστές συμφωνίες, η απάθειά τους για το τι συμβαίνει και η απουσία ενός προέδρου που θα εμπνεύσει, έφεραν την κατάσταση στο σημείο "μηδέν" και δυστυχώς τα χειρότερα έπονται. Γράφει ο Γιάννης Ψαράκης.

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι και...δυνάστες του ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, έχουν φτάσει ένα βήμα πριν τελειώσουν με την ενίσχυσή τους γι' αυτό το καλοκαίρι. Ποια... μερεμέτια απομένουν στους Τσάβι Πασκουάλ και Γιάννη Σφαιρόπουλο...

Τι κερδίζει και τι χάνει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Τζαμέλ ΜακΛιν σε σύγκριση με τον Κεμ Μπιρτς; Ο Γιάννης Ψαράκης αναλύει τον νεοαποκτηθέντα Αμερικανό του Ολυμπιακού και απαντάει στα ερωτήματα.

Από 16 παίκτες αποτελείται η προεπιλογή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει του Ευρωμπάσκετ και ο Γιάννης Ψαράκης αξιολογεί τις κλήσεις. Εξηγεί γιατί πρέπει να ξεχάσουμε την παλιά εποχή, βγάζει την τελική 9άδα και αφήνει εκτός πρωτοκλασάτο παίκτη για το... καλό του.