Απόψεις

Όλα ξεκινάνε από τον πάγκο

Τελ. ανανέωση : 18/09/17 11:19

Ευρωμπάσκετ ήταν και πάει. Με τη Σλοβενία να κατακτά δίκαια το τρόπαιο και την επιβράβευση του τρίπτυχου προπονητής-ομάδα πάνω από τους παίκτες-οργάνωση να είναι αυτό που οδηγεί στην επιτυχία. Ο Γιάννης Ψαράκης αναλύει…

Η... κολοκύθα έγινε ξανά άμαξα

Τελ. ανανέωση : 10/09/17 10:00

Ξεκάθαρο πλάνο. Πιστή εφαρμογή του στο παρκέ. Το δίδυμο που θύμησε τα παλιά και το ξύπνημα του αρχηγού. Είμαστε ακόμη εδώ και πλέον κανείς δεν μας φοβίζει. Α, και χαιρετίσματα στον ασεβή Πατσέσας από τον Μίσσα. Ο Γιάννης Ψαράκης αναλύει.

Καμία πρόκριση στους 16. Καμία «δικαίωση», καμία «ελληνική ψυχή» για τους φουστανελάδες. Το μόνο που κατάφερε με την νίκη της επί της Πολωνίας η Εθνική ομάδα ήταν να μας κάνει να ασχοληθούμε με το αυτονόητο. Δηλαδή το μπάσκετ. Γράφει ο Γιάννης Ψαράκης

Που πας ρε Καραμήτρο;

Τελ. ανανέωση : 05/09/17 22:26

Ούτε αρχή ούτε τέλος είχε η Εθνική ομάδα κόντρα στη Φινλανδία. Και πείτε την αλήθεια: Πιστεύετε ότι μπορούμε να νικήσουμε την Πολωνία στο παιχνίδι-τελικό της Τετάρτης; Ας μας αποδείξουν τουλάχιστον οι διεθνείς ότι πράγματι αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης. Ξεσπαθώνει ο Γιάννης Ψαράκης.

Από την Εθνική ομάδα της Ελλάδας έχουμε, δικαίως, μεγάλες απαιτήσεις. Κακά τα ψέματα, η ήττα από τη Σλοβενία πονάει και μας βυθίζει στην εσωστρέφεια; Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι επειδή παίξαμε καλύτερα; Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Εξομολογείται ο Γιάννης Ψαράκης.

Ηταν ένα απόγευμα που όλα πήγαν λάθος, για την ακρίβεια η ομάδα τα έκανε όλα λάθος. Ακόμα και όταν η Εθνική επέστρεψε στη διεκδίκηση της νίκης, διαχειρίστηκε με μη ενδεδειγμένο τρόπο τον ενθουσιασμό της. Ομως, η Ελλάδα είναι ακόμη ζωντανή. Γράφει και αναλύει ο Γιάννης Ψαράκης.

Κάποτε στη... Χαμαμάτσου

Τελ. ανανέωση : 31/08/17 18:50

Η πρεμιέρα της Εθνικής στο εφετινό Ευρωμπάσκετ έφερε στο νου την αντίστοιχη στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας το 2006. Ο Γιάννης Ψαράκης βγάζει υλικό από το ντουλάπι των αναμνήσεων και κάνει τις συγκρίσεις με το τώρα. Συγκρίσεις που μας κάνουν αισιόδοξους για τη συνέχεια...

Ο Γιάννης Ψαράκης εξηγεί για ποιο λόγο παρακαλούσε από μέσα του να χάσουν οι Πρίντεζης και Καλάθης το τελευταίο σουτ κόντρα στην Σερβία, στέκεται στις φανερές και αναμενόμενες αδυναμίες που έβγαλε η Εθνική στα τρία ματς του Ακρόπολις και τοποθετεί τον πήχη των απαιτήσεων λίγες ημέρες πριν ανέβει η αυλαία του Eurobasket.

Ο Γιάννης Ψαράκης αφήνει κατά μέρος τις...δημόσιες σχέσεις και θέτει τα καυτά ερωτήματα για την υπόθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο η οποία κατέληξε σε...φιάσκο. Γιατί η όλη αντιμετώπιση από όλες τις πλευρές είναι μαύρη κηλίδα και τι θα έπρεπε να γίνει εξ αρχής για να μην φτάσουμε σε αδιέξοδο.