Ο κόσμος του Παναθηναϊκού "απείχε"

Ο Γιάννης Ζωιτός σχολιάζει τη στάση των οπαδών του Παναθηναϊκού που προτίμησαν ν' ασχοληθούν με τη δική τους ομάδα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού "απείχε"
INTIME SPORTS

Ψάχνω για φίλαθλο/οπαδό του Παναθηναϊκού που να ταυτίζεται με τα ξεσπάσματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του τρίτου τελικού και δεν βρίσκω. Προφανώς και δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός. Όσοι πήγαν στο ΟΑΚΑ, δεν συμμερίστηκαν τις φωνές του προέδρου του "τριφυλλιού" για τη διαιτησία, τις ύβρεις στον Σχινά, την εκτόξευση 50ευρων στον Κορομηλά, ο οποίος εν μία νυκτί έγινε... Αρτεάγα.

Δεν έδωσαν δικαιώματα

Ακόμη κι αν κάποιοι εξ αυτών, πολλοί ή λίγοι δε έχει σημασία, δεν αναγνώρισαν το δίκαιο της ήττας, αποχώρησαν "ειρηνικά". Άλλοι μουρμούρισαν για το αποτέλεσμα, κάποιοι χειροκρότησαν για την προσπάθεια. Δεν έδωσαν όμως δικαιώματα. Είναι δεδομένο πως σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή είχε συμβεί οτιδήποτε μεμπτό, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα αναφερόντουσαν εκτενώς σε αυτό, ζητώντας από τον κόσμο του Ολυμπιακού να πράξει αναλόγως.

Ούτε των υπολοίπων "πράσινων" οπαδών, όσων δηλαδή παρακολούθησαν το ματς τηλεοπτικά έχοντας πιο στρογγυλεμένη άποψη για τη διαιτησία, τα σχόλια σε τηλέφωνα, sms ή social media ήταν σε διαφορετικό μήκος κύματος. Προτίμησαν άπαντες να σχολιάσουν την ακόμη μία προβληματική εμφάνιση του "τριφυλλιού" στους τελικούς, το ελλειμματικό ρόστερ, την αδυναμία του Ούκιτς να προσφέρει ποιοτικά λεπτά, το άγχος του Μπράμου να βάλει τα σουτ και τον αδιανόητο ως ένα σημείο παραγκωνισμό Παππά/Γιάνκοβιτς, παρά να ψάξουν για δικαιολογίες που θα κρύψουν η σκόνη κάτω από το χαλί.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού "απείχε"
INTIME SPORTS

Αυτοκριτική

Γνωρίζουν ότι κάτι δεν κυλάει σωστά, κάνουν αυτοκριτική. Δεν τους "γεμίζει" αυτό που βλέπουν, γι' αυτό και απέχουν, αντιλαμβάνονται πια, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η κατάληξη, πως η σεζόν είναι "χαμένη". Γιατί ποιος αλήθεια θεωρεί πλέον ότι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είναι έτοιμος να συνεχίσει να κουβαλά το αβάσταχτο βάρος του πάγκου του Παναθηναϊκού, μολονότι ο "γράφων" σημείωνε μετά την αποχώρηση Πεδουλάκη ότι εκείνη την περίοδο ήταν ο μόνος που μπορούσε να εμπνεύσει/συσπειρώσει τους παίκτες.

Το μπάσκετ που έπαιξαν την Πέμπτη οι "πράσινοι" ήταν οπισθοδρομικό. Με ηρωισμούς, γιουρούσια και κλεφτοπόλεμο έγινε η επανάσταση του 1821. Δεν θα κατακτηθεί μπασκετικός τίτλος το 2014. Με 3 παίκτες (Διαμαντίδης, Λάσμε, μισός Γκιστ, μισός Ματσιούλις), των οποίων η γλώσσα στο τέλος έγλυφε το πάτωμα, ήταν μέγα κατόρθωμα η επιστροφή από το -16. Αν νικούσε ο Παναθηναϊκός, θα ήταν γιατί έχασε ο Ολυμπιακός. Όχι γιατί το πλάνο ανατροπής έφερε αποτέλεσμα.

Αυτά και πολλά άλλα καυτηρίασε ο κόσμος του Παναθηναϊκού μετά την ήττα. Όχι τους διαιτητές...

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 64-69

"Καίει" το φύλλο αγώνα Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο (PHOTO)

Επίθεση στον Σχινά (PHOTOS)

Αγγελόπουλοι: "Δεν θέλαμε να μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός"

Γιαννακόπουλος: "Δεν ανέχομαι να με γ....ε μέσα στο γήπεδο" (VIDEOS)

Το ξαναέκανε 21 χρόνια μετά... (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK