Απόψεις

Το μόνο που δεν κοστίζει και γι' αυτό σπαταλούν δίχως όριο στον Παναθηναϊκό είναι οι δικαιολογίες. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν παίζουν μπάλα μόνο τα λεφτά, αλλά και η ψυχή. Εκεί πρόλαβε να χρεοκοπήσει πρώτα το "τριφύλλι" και όχι οικονομικά. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή με την περίπτωση του Ηρακλή του Σάββα Παντελίδη. Τα παραδείγματα καμιά φορά είναι... δίπλα μας.

Ο Ιβάν Σαββίδης ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι έβαλε το χέρι στην τσέπη. Δαπάνησε ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να φέρει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ. Λίγους μήνες αργότερα ψάχνει, μαζί με την επένδυση του, να δει που έχουν εξαφανιστεί οι “σούπερ σταρ” της ομάδας. Λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους ο Γιώργος Χριστοφόρου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχασε την ψυχραιμία του, κάτι που έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και θύμισε τον παλιό...κακό Χιμένεθ. Η ΑΕΚ επίσης θα πρέπει να κατασταλάξει για το τι θέλει από συγκρεκριμένους ποδοσφαιριστές, η χρονιά έτσι αλλιώς είναι χαμένη κατά 70%. Γράφει ο Γιώργος Χριστοφόρου.

Η κλήση του Κάρολου Ζέκα στην Εθνική Ελλάδας μοιάζει περισσότερο με... διορισμό επί ΠΑΣΟΚ, παρά με πραγματική ενίσχυση. Σε μία θέση που ούτως ή άλλως η γαλανόλευκη και παράγει και έχει μπόλικα ταλέντα που περιμένουν υπομονετικά να τους καλέσουν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει κάποιο μαγικό ραβδί, ούτε ανακάλυψε κάποια... επαναστατική μέθοδο προπόνησης. Απλά εκμεταλλεύτηκε τις μεταγραφές, το μομέντουμ και έκανε ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ δεν βασίζεται σε 1-2 "ηγέτες", αλλά στο σύνολο. Μέχρι στιγμής του βγαίνει, αλλά η κρίση θα γίνει τη νέα περίοδο και όχι τώρα που το πουλάκι... πέταξε.

Ένα "παιδί του ίντερνετ" θυμάται τον Μάνταλο της Ξάνθης, τον συγκρίνει με το φετινό Μάνταλο της ΑΕΚ και θέτει ένα ερώτημα. Μήπως τελικά ο Μάνταλος μπορεί να γίνει ηγέτης της Ένωσης, αλλά από διαφορετική θέση; Οι αριθμοί, πάντως, δεν... διαφωνούν. Γράφει και αναλύει ο Γιώργος Χριστοφόρου.

Ο Χιμένεθ ΠΡΕΠΕΙ να πετύχει

Τελ. ανανέωση : 20/01/17 09:18

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν επέστρεψε στην ΑΕΚ γιατί χρωστάει κάτι στον κόσμο, ούτε γιατί... ερωτεύτηκε την Ένωση. Έχει συγκεκριμένο σκοπό και θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να τον πετύχει.