Ελλάς - Σερβία ή μήπως...

Ο Γιώργος Καλαϊτζής εξηγεί πώς η Σερβία ντύθηκε... Ελλάδα (Ελλάς - Σερβία ή μήπως... Ελλάς - Ελλάς) για να νικήσει την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη και καλεί για πίστωση χρόνου στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Ελλάς - Σερβία ή μήπως...
INTIME SPORTS

Όχι, δεν χάσαμε μόνοι μας. Μας κέρδισαν. Δίκαια. Με τα ίδια μας τα όπλα. Με αυτά που μεχρι χθες χρησιμοποιούσαμε εμεις. Ντυθηκαν Ελλαδα.

Μαζί με την παραπάνω μέρα ξεκούρασης, λοιπόν, χάσαμε και το ρυθμό που είχαμε σε άμυνα και επίθεση.

Τον δρόμο που επιβάλλεσαι στην αντίπαλη ομάδα, τον δείξαμε εμείς στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Τρέξιμο, ενέργεια, βουτιές, δύναμη. Οι Σέρβοι λειτούργησαν σαν καλοί μαθητές και μας κέρδισαν με τα δικά μας όπλα.

- Κατάφεραν και έλεγξαν τα ριμπάουντ και μαζί με αυτά το ρυθμό του αγώνα. Ό,τι κάναμε εμείς μέχρι χθες

- Σταμάτησαν όλες τις προσπάθειες για αιφνιδιασμό με φάουλ. Ό,τι κάναμε εμείς μέχρι χθες

- Έκαναν την παραπάνω πάσα στην επίθεση, ψάχνοντας την πιο σωστή επιλογή (εξαιρώ τον Τεόντοσιτς σε αρκετές φάσεις). Ό,τι κάναμε εμείς μέχρι χθες

- Έκαναν αλλαγές στα σκριν και ξανά αλλαγή για να είναι σχεδόν πάντα οι ψηλοί τους στη ρακέτα και οι κοντοί τους στην περιφέρεια. Ό,τι κάναμε εμείς μέχρι χθες

- Πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ό,τι κάναμε εμείς μέχρι χθες

Ό,τι κάναμε εμείς μέχρι χθες, λοιπόν, καλούμαστε από δω και πέρα να το ξανακάνουμε. Και θα το ξανακάνουμε. Γιατί τώρα ξέρουμε ότι μπορούμε. Ξέρουμε τον τρόπο. Τώρα είχε διάρκεια 5 αγώνες. Στην επόμενη διοργάνωση θα έχει σίγουρα παραπάνω.

Η ομάδα κέρδιζε όλη μαζί και ήταν ταπεινή. Εξέπεμπε σεβασμό. Τώρα έχασε. Πάλι όλη μαζί. Και παραμένει ταπεινή. Μένει μόνο σε όλους μας να τη σεβαστούμε. Ο χρόνος δουλεύει και πάλι υπέρ της. Ας της τον δώσουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK