Η "5η" ΑΕΚ και ο Χιμένεθ που θα την πληρώσει αν...

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στα εκτός έδρας ματς, ο Σέρχιο Αραούχο που μέχρι στιγμής κάνει τον... Κινέζο, ο Ογκνιεν Βράνιες που είναι μέσα στα νεύρα και η μάχη του πρωταθλήματος που μόλις άναψε για τα καλά. Σχολιάζει τη βαθμολογική απώλεια της Ενωσης ο Μάνος Ναβροζίδης.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ σ' ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι δεν εντυπωσίασε και σε μία παραδοσιακά δύσκολη γι' αυτήν έδρα, δεν κατάφερε να "κλέψει" το "τρίποντο" όταν η Ξάνθη έμεινε με εννέα παίκτες στα Πηγάδια. Ίσως να της κάνει καλό της Ένωσης που μπαίνει σε θέση "κυνηγού" αντί του πρωτοπόρου τελικά.

Βλέποντας τη βαθμολογία της Super League Σουρωτή μόνο με τα εκτός έδρας ματς η ΑΕΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση με πέντε βαθμούς, μετρώντας σε τέσσερα παιχνίδια μακριά από το ΟΑΚΑ δύο ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα!

Συγκομιδή αποκαρδιωτική για μία ομάδα που έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, που όσο ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αγκομαχάει και ο ΠΑΟΚ να μην κερδίζει επίσης σαν την ΑΕΚ εκτός έδρας (σ.σ. είναι 11ος στη σχετική βαθμολογία με 3 βαθμούς) παραμένει ορθάνοιχτο...

Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ "ΕΙΠΑΝ", Ο ΑΡΑΟΥΧΟ... ΟΧΙ

Στον Μανόλο Χιμένεθ τι να προσάψει κανείς για το 1-1; Τίποτα απολύτως... Έπαιξε όπως "θέλουν" όλοι, ορθολογικά με τους Αραούχο - Λιβάγια στη βασική ενδεκάδα και τους Μάνταλο - Λάζαρο επίσης.

Από τον Αργεντινό δεν πήρε καμία βοήθεια και αυτό είναι βαρόμετρο στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ...

Έγινε ΠΟΛΕΜΟΣ το καλοκαίρι για να ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα" ο "Τσίνο" ο οποίος κάνει τον... Κινέζο μέχρι στιγμής αναφορικά με τη δουλειά του, που είναι να "καθαρίζει" αναμετρήσεις όπως αυτή που παίχτηκε την Κυριακή το βράδυ στην Ξάνθη, κι όχι να το παίζει αλτρουιστής ψάχνοντας το 1-2 με τον Μάνταλο μέσα στη μικρή περιοχή όταν το ματς "καίει".

Ο Αργεντινός βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό και κυρίως του λείπει η αυτοπεποίθηση...

Εννοείται πως οι ΑΕΚτζήδες θα θυμώσουν που αναφερόμαστε με σκληρό τρόπο στον αγαπημένο τους παίκτη, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αποτελεί δικαιολογία ότι ο Σέρχιο δίνει κάποιες ασίστ ή κερδίζει κόκκινες κάρτες. Η δουλειά του είναι να βάζει γκολ και δεν τον κάνει τουλάχιστον μέχρι τώρα.

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΥΡΑ ΒΡΑΝΙΕΣ;

Άλλο ζήτημα που έχουμε εντοπίσει καιρό κι αξίζει σχολιασμού είναι τα... τσιτωμένα νεύρα του Ογκνιέν Βράνιες με τον Γιάννη Ανέστη. Από πέρυσι στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία ο Βόσνιος είναι αρπαγμένος με τον γκολκίπερ και πλέον κάνει "μπαμ" και δεν είναι και ωραία εικόνα να βλέπουμε κάθε φορά στον σκληροτράχηλο στόπερ να τα... χώνει στον Ανέστη, δικαιολογημένα τις περισσότερες φορές, ωστόσο δεν είναι ωραίο. Πώς να το κάνουμε;

ΣΑΝ "ΚΥΝΗΓΟΣ" ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Η ΑΕΚ το... πάλεψε σκληρά και τα κατάφερε να γκρεμιστεί από την κορυφή της βαθμολογίας ελέω επαρχίας. Τα πράγματα πλέον στενεύουν επικίνδυνα, όχι γιατί η ΑΕΚ "έχασε" το πρωτάθλημα (αλίμονο, στο -1 βρίσκεται από τον ΠΑΟΚ).

Πολύ περισσότερο έχουν στενέψει να πράγματα για τον Χιμένεθ, γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα όταν μία ομάδα δεν κερδίζει την "πληρώνει" ο προπονητής. Το πρόγραμμα της ΑΕΚ είναι εξαιρετικό δύσκολο τις επόμενες 21 ημέρες και ο Ισπανός πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να μην τον παρασύρει ο έκρυθμος χαρακτήρας του, εκείνον και την ομάδα σε μονοπάτια... περίεργα με αλλαγές που κανείς δεν θέλει να γίνονται, έτσι; Να τα λέμε όλα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK