Έρχεται Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης

Εντός της ημέρας ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα όπου θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Έρχεται Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το βράδυ της Πέμπτης (22/12), Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης τα έχουν βρει σε όλα για τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή (23/12) στην Αθήνα, όπου θα έχει την πρώτη συνάντηση με τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού και θα ξεκινήσει τον πρώτο κύκλο ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή.

Το μόνο που απομένει πλέον να διευθετηθεί είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων από τους "πράσινους", ωστόσο αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Μέχρι αύριο Σάββατο (24/12) ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 3μιση ετών (μέχρι το καλοκαίρι του 2020) με τον Παναθηναϊκό.

Αυτά που ακούγονται πάντως περί μεταγραφής που θα φτάσει τις 700.000 ευρώ κατά μία πλευρά λέγεται πώς είναι πολύ πιθανό προέρχονται από τη διοίκηση του Αστέρα που θα ήθελε να... φουσκώσει το ποσό για να μη φανεί ανακόλουθη σε αυτό που είχε δηλώσει προ ημερών, ότι δηλαδή θα "χρυσοπουλήσει" τον ποδοσφαιριστή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr το deal έχει κλείσει περίπου στις 380.000 ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 30%. Από τον Αστέρα, πάντως, επισήμως υποστηρίζουν και επιμένουν ότι το ποσό της μεταγραφής έφτασε συνολικά τις 700.000 ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης 25%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τι χαρίζει ο Παναθηναϊκός στον Αστέρα για τον Κουρμπέλη: Η "πράσινη" προσφορά

News 24/7

24MEDIA NETWORK