"Ματιές" σε Άκουα και (ξανά) σε Κονέ

Ο Φελίπε Μέλο που δεν "παίζει" μόνος του για την ενίσχυση του "πράσινου" άξονα τον Γενάρη, ο διεθνής Γκανέζος μέσος της Τορίνο και το νέο ιταλικό σενάριο για "αναθέρμανση" του καλοκαιρινού φλερτ με τον διεθνή Ελληνα μέσο. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

"Ματιές" σε Άκουα και (ξανά) σε Κονέ

Ο Γενάρης αργεί ακόμη, ωστόσο οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει από τώρα προκειμένου να είναι έτοιμος για τις συνθήκες και τις «ευκαιρίες» της αγοράς. Μία απ’ τις θέσεις που είναι δεδομένο πως θα εστιάσουν οι «πράσινοι», αφορά την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής (προκειμένου να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα σηκώσει το βάρος μαζί με τους Ζέκα και Λεντέσμα), όπου η περίπτωση του Φελίπε Μέλο της Ιντερ, είναι αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο.

Για τον 22 φορές διεθνή Βραζιλιάνο μέσο, ερίζουν κι άλλοι «μνηστήρες» (Φλαμένγκο, Σάο Πάολο), ωστόσο, ο ίδιος στις επαφές που έχει κάνει με τον Αντρέα Στραματσόνι δείχνει θετικός για την προοπτική του Παναθηναϊκού και για περαιτέρω συζητήσεις, αρκεί να του ξεκαθαριστεί απ’ τους «νερατζούρι» πως δεν υπολογίζεται ούτε με το νέο καθεστώς, δηλαδή απ’ τον νέο τους προπονητή, Στέφανο Πιόλι. Ο Μέλο εντούτοις, δεν φαίνεται να είναι η μοναδική περίπτωση που βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» του Ιταλού τεχνικού, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στη λίστα υπάρχουν (τουλάχιστον) δύο ακόμη εναλλακτικές.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες τουContra.grαπ’ την Ιταλία, τόνιζαν πωςένας απ’ τους παίκτες που εξετάζονται απ’ τον «Στράμα» είναι ο 24χρονος διεθνής Γκανέζος μέσος, Αφρίγιε Ακουα. Ο Αφρικανός μεσοαμυντικός, ανήκει στην Τορίνο και παρά το γεγονός ότι πέρσι ήταν βασικός, φέτος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν πως ο Ακουα είναι ένας απ’ τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο «Στράμα» εν όψει Γενάρη και θα επιχειρήσει να κάνει μια προσέγγιση για τον δανεισμό του, έχοντας ως «όπλο» την καλή σχέση που έχει με τον πρόεδρο της «γκρανάτα» Ουρμπάνο Κάιρο. Δεν αποκλείεται μάλιστα, εφόσον χρειαστεί να γίνει «ψηστήρι» στον 24χρονο μέσο, να επιστρατευθεί για την όλη διαδικασία (και) ο συμπατριώτης του και συμπαίκτης του στην εθνική Γκάνας, Μουμπάρακ Γουακάσο.

Την ίδια ώρα άλλες πηγές, τόνιζαν πως ο Ιταλός τεχνικός ενδιαφέρεται και για μία άλλη περίπτωση που τον απασχόλησε έντονα το περασμένο καλοκαίρι, ασχέτως αν στην πορεία δεν προχώρησε. Ο λόγος για τον διεθνή Ελληνα μέσο, Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος εξακολουθεί να μην βρίσκει «χώρο» και χρόνο στην Ουντινέζε, όντας μακριά απ’ τις βασικές επιλογές του τεχνικού τιμ (5 ματς και μόλις 300 αγωνιστικά λεπτά). Ο Κονέ προορίζεται να δοθεί δανεικός τον Γενάρη κι όπως τονίζουν οι Ιταλοί, η περίπτωσή του αναμένεται να «αναθερμανθεί» για τον Παναθηναϊκό..

News 24/7

24MEDIA NETWORK