Αδειάζει Κοντονή ο Βασιλειάδης

Αλλαγή τακτικής στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Ο Κώστας Καίσαρης αποκωδικοποιεί την επιλογή-Βασιλειάδη, να μην αποφασίζει και να διατάζει, πότε θα παίζεται ποδόσφαιρο.

Αδειάζει Κοντονή ο Βασιλειάδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΚΟΝΤΟΝΙΣΜΟΣ τέλος. Το ότι το πρωτάθλημα επαναρχίζει το άλλο Σαββατοκύριακο δεν αποτελεί μόνο επιλογή της Επιτροπής Εξομάλυνσης και του Κωστάκη Κουτσοκούμνη προσωπικά. Ταυτόσιμη είναι η βούληση και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειαδη. Που διαφοροποιείται 100% σε σχέση με την πολιτική-Κοντονή, "εγώ είμαι το ποδόσφαιρο,εγώ σταματάω το πρωτάθλημα,εγώ το ξεκινάω."

Να μάθουμε λοιπόν κάποια στιγμή, να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Το μπλογκ εδώ στο Contra.gr το περασμένο Σάββατο με τίτλο " Κοντονισμός", άκυρον. Γράψτε λάθος. Ήρθε να το επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Υφ. Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης. Με διαρροή από Υπουργείο. Όταν τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, κρίθηκε σκόπιμο ότι πρέπει να διευκρινηστούν τα εξής:

"Ο Υφ. Αθλητισμού δεν είχε καμιά ενημέρωση για το ενδεχόμενο της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ενώ σε κάθε περίπτωση αρμόδιες, για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα είναι η Προσωρινή Επιτροπή Εξομάλυνσης και οι εποπτεύουσες αρχές της ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ".

Αν τραβήξεις τη κουρτίνα και προσπαθήσεις να μεταφράσεις ,το συμπέρασμα είναι εύκολο: "Εγώ τη μέχρι τώρα πολιτική-Κοντονή τη πετάω στον κάλαθο των αχρήστων". Δεν το είπε έτσι,είναι όμως ακριβώς έτσι.Σαφής και ξεκάθαρη διαφοροποίηση από τη μέχρι τώρα πολιτική-Κοντονή. Να αποσπά ψευδείς εισηγήσεις από την Αστυνομία, ότι κινδυνεύουν η Δημόσια τάξη καιασφάλεια, προκειμένου να κάνει κατάχρηση της σχετικής νομοθετικής διάταξης για αναστολή της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.

Στις πλείστες των περιπτώσεων για προσωπικό καπρίτσιο. Η αλλαγή τακτικής είναι ξεκάθαρη .Ο νέος Υφ. Αθλητισμού αφήνει τους λεονταρισμούς στην άκρη. Λέει ξεκάθαρα ότι δεν είναι δικιά μου δουλειά το αν καιπότε, θα παίζεται,ποδόσφαιρο. Μια τακτική που δεν έλυσε κανένα πρόβλημα και δεν πρόσφερε απολύτως τίποταπέρα από την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας του Σταύρου Κοντονή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK