Όλα τα λεφτά "εδώ και τώρα" ζητάει ο Εσιέν!

Ο Κώστας Καίσαρης αποκαλύπτει ότι ο Εσιέν δεν κάνει πίσω. Ο Παναθηναϊκός που κατέβαλε τις δύο καθυστερούμενες δόσεις, ζήτησε νέο διακανονισμό, αλλά ο Γκανέζος δεν αποσύρει τη προσφυγή και θέλει μετρητά τις 651.000 ευρώ!

Όλα τα λεφτά "εδώ και τώρα" ζητάει ο Εσιέν!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατέβαλε δύο δόσεις στον Μάικλ Εσιέν, αλλά ο Γκανέζος δεν κάνει πίσω. Επιμένει στη προσφυγή που έχει καταθέσει και θέλει όλα τα λεφτά, κας.

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για δεύτερο διακανονισμό έπεσε στο κενό. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, ο Εσιέν τους θεωρεί αφερέγγυους, αφού δεν τίμησαν για δεύτερη φορά, την υπογραφή τους. Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε, ότι η οφειλή του Παναθηναϊκού στον ποδοσφαιριστή συνολικού ύψους 720.000 ευρώ αφορά τα δεδουλευμένα της περυσινής περιόδου 2015-16. Ο Εσιέν δέχτηκε να λύσει το διετέςσυμβόλαιο του και να μην διεκδικήσει ούτε ένα ευρώ για την τρέχουσα σεζόν 2016-17.

ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ

Τα λεφτά για την περυσινή σεζόν ήταν 1.100.000 ευρώ. Ένα ποσό μέσω του συμβολαίου του κι άλλο ένα μέσω εταιρίας "Image Rights" του ποδοσφαιριστή στην Αγγλία. Απ' αυτά τα λεφτά ο Εσιέν δεν πήρε ούτε τα μισά! Ο συμβιβασμός για να να λυθεί το συμβόλαιο ένα χρόνο νωρίτερα έγινε πέρυσι τον Ιούλιο. Με το ποσό των 720.000 ευρώ που όφειλε ο Παναθηναϊκός να ρυθμίζεται σε 25 δόσεις σε βάθος διετίας. Δηλαδή λεφτά που έπρεπε να είχαν εισπραχθεί το καλοκαίρι του 2016, θα εξοφλούνταν τον Ιούλιο του 2018.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε δύο δόσεις κι αυτές με καθυστέρηση για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέβριο. Ακολούθως σταμάτησε να πληρώνει, με συνέπεια η πλευρά του ποδοσφαιριστή να αποστείλει στις 20 Νοεμβρίου εξώδικο. Ο Παναθηναϊκός ούτε απάντησε, ούτε κατέβαλε χρήματα.

Έτσι ο Εσιέν στις 22 Δεκεμβρίου όπως αποκάλυψε το Contra.gr κατάθεσε προσφυγή καταγγέλλοντας τον διακανονισμό. Ζητώντας να του καταβληθεί όλο το υπολειπόμενο ποσό καθώς και η ρήτρα των 100.000 που είχε προβλεφθεί. Συνολικά 651.000 ευρώ καθαρά.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη προσφυγή πλήρωσε τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου δύο δόσεις (των 23.500 ευρώ η κάθε μία). Ο Εσιέν όμως θεωρεί ότι η κίνηση των πρασίνων να καταβάλουν τις δύο δόσεις είχε σαν μοναδική συνέπεια τη μείωση του χρέους και τίποτα περισσότερο.

Δεν κάνει πίσω και δεν πρόκειται να αποσύρει τη προσφυγή. Θέλει όλα τα λεφτά εδώ και τώρα όπως προβλέπεται από τη συμφωνία σε περίπτωση καθυστέρησης. Ο Παναθηναϊκός ( αφού άρχισε να ξαναπληρώνει) ζήτησε να αποσυρθεί η προσφυγή και να γίνει νέος διακανονισμός. Κάτι που όπως προαναφέραμε δεν δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής! Ο οποίος είναι εξοργισμένος από το γεγονός ότι οι πράσινοι δεν φάνηκαν συνεπείςγια δεύτερη φορά.

ΓΙ' ΑΥΤΟ "ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ"

Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν όταν έμαθε για τις 700.000 ευρώ της μεταγραφής του Κουρμπέλη. Από τις οποίες μάλιστα οι 400.000 θα δοθούν μέσα στον Ιανουάριο. Την επόμενη μέρα έδωσε εντολή να κατατεθεί προσφυγή, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί προς το τέλος του μήνα. Με τη πλευρά του Εσιέν να πατάει στον όρο του διακανονισμού, ότι αν δεν καταβληθούν δύο δόσεις γίνεται αμέσως απαιτητό το σύνολο του ποσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός χρωστάει και στον ατζέντη του Εσιέν γύρω στις 240.000 ευρώ. Ο οποίος επίσης θα διεκδικήσει τα χρήματα στα πολιτικά διαστήρια. Χωρίς ωστόσο να δημιουργούνται περαιτέρω προβλήματα στους πράσινους, αφού η οφειλή αυτή δεν δημιουργεί πρόβλημα στην αδειοδότηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καταγγελία Εσιέν και του ατζέντη του κατά Παναθηναϊκού

Δύο πλέον οι δρόμοι μετά την προσφυγή Εσιέν

Τι τρέλανε τον Εσιέν και κινήθηκε εναντίον του Παναθηναϊκού

News 24/7

24MEDIA NETWORK