Ο Καπό θέλει το κακό μας!

O Kώστας Κεφαλογιάννης γράφει για τον Ολιβιέ Καπό, τον Τόνι Σοπράνο, τη λέσχη Μπίλντεμπεργκ και τον τρόμο που σκορπίζει η ελληνική Super League.

Ο Καπό θέλει το κακό μας!

Ο Ολιβιέ Καπό είναι προφανώς πράκτορας ξένων κέντρων αποφάσεων που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η λέσχη Μπίλντεμπεργκ σε συνεργασία με τους Εβραιομασόνους, τρόμαξαν είτε με τη συμμετοχή τεσσάρων ελληνικών ομάδων στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είτε με τη μεταγραφή του Αλέξη Τζόρβα στην Ινδία και αποφάσισαν να βάλουν άμεσα φρένο στις επεκτατικές τάσεις της λαμπερής, αβάσταχτα ελληνικής Super League. Και γι' αυτό υποχρέωσαν με δόλιους τρόπους τον Γάλλο διεθνή να εκτοξεύσει παντελώς αβάσιμες και αστήριχτες κατηγορίες εις βάρος του πρωταθλήματος μας.

Στην απίθανη περίπτωση πάντως που ο Καπό δεν είναι πράκτορας, η λέσχη Μπίλντεμπεργκ, οι εβραιομασόνοι και τα ξένα κέντρα αποφάσεων χέστηκαν για την πάρτη μας και ορισμένα από όσα απίθανα περιγράφει το παλικάρι όντως συνέβησαν (γντούπ! άλλος ένας έπεσε απ’ τα σύννεφα...), τον ευχαριστούμε πολύ για τις αποκαλύψεις. Αλλά άργησε.

Χρειάζεται κάτι παραπάνω

Στα σοβαρά τώρα, η μόνη περίπτωση να σπάσει το απόστημα της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η γενναιότητα των εμπλεκομένων. Ένας εισαγγελέας με άγνοια κινδύνου όπως ο Κορέας π.χ. δεν αρκεί. Χρειάζονται ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παράγοντες οι οποίοι να προβούν σε συγκεκριμένες καταγγελίες τη στιγμή που εξελίσσονται όσα τρομερά εξελίσσονται. Και όχι σε δηλώσεις εκ του ασφαλούς και από μακριά όπως ο Καπό.

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τη δυσκολία του πράγματος. Εδώ δεν μιλάμε για αοριστολογίες. Μιλάμε για καταγγελία που αναφέρεται σε απειλή εις βάρος της οικογένειας του. Μιλάμε δηλαδή για κανονική Μαφία. Σύμφωνα με τον Καπό, ο... Τόνι Σοπράνο θα ήταν παράγοντας της χρονιάς στην Ελλάδα. Και -αν έχετε δει τους "Σοπράνος" θα γνωρίζετε πως- όποιος εναντιώθηκε στον Τόνι, δεν έζησε για να διηγηθεί τις εμπειρίες του σε γαλλικές εφημερίδες.

Δεν απαιτώ, λοιπόν, γενναιότητα. Απλώς ελπίζω κι εύχομαι κάποια στιγμή να βρεθεί. Μέχρι τότε, όμως, δεν μπορώ και να επικροτώ δηλώσεις τύπου Καπό, παρά τη δεδομένη δημοφιλία τους. Δίχως στοιχεία και εξ αποστάσεως, επί της ουσίας δεν προσφέρουν το παραμικρό. Μονάχα εντυπώσεις. Σαν πέτρα που πέφτει στην ακάθαρτη λίμνη της Super League και προκαλεί ένα μικρό παφλασμό. Τα νερά σύντομα θα λιμνάσουν εκ νέου.

Αυτό ακριβώς εννοεί ο κόσμος όταν μιλάει για μια τρύπα στο νερό...

Διαβάστε ακόμη

Σχόλιο Στέφανος Κούμπης: "Αλλιώς του παίρνεις και τα κέρματα", που έλεγε μια ψυχή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟ: "Μου είπε θα σκοτώσει την οικογένειά μου"

Κόντρα στον Καπό ο Τοπίδης

Η απάντηση στον Καπό

News 24/7

24MEDIA NETWORK