Πολύ πιο ΟΦΗ από πέρυσι

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης γράφει για το ματς ΟΦΗ-Ολυμπιακός. Όσα είδε από τον ΟΦΗ και όσα άκουσε από τον Ολυμπιακό.

Πολύ πιο ΟΦΗ από πέρυσι

Ο Ολυμπιακός στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στο "Γεντί Κουλέ" έχει συνολικό σκορ υπέρ του 11-0. Ωστόσο στο φετινό 3-0, σε σχέση με τα δυο προηγούμενα 4-0 υπάρχει μια τεράστια διαφορά: Οι γηπεδούχοι, νέοι, παλιοί, έμπειροι και πιτσιρίκια τα έδωσαν όλα! Κλώτσησαν, έτρεξαν, πάλεψαν απέναντι σε ένα αντίπαλο κλάσεις ανώτερο που δεν χρειάστηκε παρά να είναι στοιχειωδώς σοβαρός για να κερδίσει σχετικά εύκολα.

Η ελλιπής και ημιδιαλυμένη ομάδα του Αναστόπουλου και του Μαχλά ήταν πολύ πιο ΟΦΗ από τον περυσινό ή του προπέρσινο. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν και αν αντέξουν όσοι έχουν απομείνει να παλεύουν με τα κύματα στον Όμιλο, σε κάθε περίπτωση όμως τιμούν την Κρήτη στην πλάτη της βαριάς φανέλας τους. Ουδείς δικαιούται να τους ζητήσει κάτι περισσότερο.

Προφανώς στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι δικαιούνται να τους ζητήσουν κάτι λιγότερο. Οι -όλο υπονοούμενα- δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά για τη στάση των παικτών του ΟΦΗ είναι ξεκάθαρα μέρος της επικοινωνιακής αντιπαλότητας των "ερυθρολεύκων" με τον ΠΑΟΚ. Όπως πολλοί έχουν πειστεί ότι οι Θεσσαλονικείς εφέτος ευνοούνται από τη διαιτησία (!), έτσι θα πειστούν εύκολα και για το ότι οι Ηρακλειώτες μετά την επίσκεψη Μαχλά στη σουίτα του Σαββίδη, έπαιξαν για χατίρι του "Δικεφάλου". Ίσως, η δήλωση Καραπαπά να προέκυψε και εξαιτίας του εκνευρισμού της ΠΑΕ για την αντιμετώπιση που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον κόσμο των Κρητικών.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν πάμε στη λογική "στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται", αυτό δεν επιτρέπεται: απλήρωτα παιδάκια βρήκε απέναντι του ο Ολυμπιακός. Και τον χάλασε επειδή έπαιξαν παθιασμένα; Δεν αποτελούν, λοιπόν, ντροπή για τον ΟΦΗ όσα είπε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού. Αποτελούν τιμή του. Και όπως επεσήμανε ο ίδιος ο κ. Καραπαπάς, όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει...

Διαβάστε ακόμη:

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-3

Περέιρα: "Δείξαμε θέληση"

Αναστόπουλος: "Από την Κυριακή ξεκινά η εξόρμηση του ΟΦΗ"

Αιχμές Καραπαπά για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

Με αγορά ο Χάρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK