Το λάθος και η ουσία για Ρανιέρι

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης ζητάει συγγνώμη από τον Κλαούντιο Ρανιέρι για τους χαρακτηρισμούς που του απέδωσε στο προηγούμενο σχόλιό του παρά τη συμπεριφορά κυρίου του Ιταλού, αλλά επισημαίνει ότι η ουσία παραμένει ίδια.

Το λάθος και η ουσία για Ρανιέρι

Λοιπόν, για να μην αναρωτιέστε, δεν μου έβαλε κανείς χέρι, δεν με "ενόχλησε" η ΕΠΟ, δεν με απείλησε κάποιος, δεν συνέβη τίποτα από αυτά. Συνέβη απλώς το εξής. Όταν ξαναδιάβασα το σχόλιο μου " ο διασκεδαστικός κύριος Ρανιέρι" ξενέρωσα με τον εαυτό μου!

Δεν ξέρω γιατί δεν είχα ξενερώσει όταν το έγραφα, το έστελνα, το κοινοποιούσα στο facebook. Την Πέμπτη το μεσημέρι, πάντως, ξενέρωσα. Δεν μου άρεσε, ρε παιδί μου. Περιλαμβάνει χαρακτηρισμούς που δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ για παίκτες ή προπονητές (για παράγοντες ευχαρίστως θα χρησιμοποιούσα). Ήταν λάθος. Και μάλιστα μεγάλο. Έτσι το ένιωσα εγώ. Και δίχως να μου το επιβάλλει κανείς, θέλω να ζητήσω συγγνώμη!

Επί της ουσίας, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν κάνει τη δουλειά του σωστά μέχρι στιγμής. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μπακάκη, τον Μάνταλο, τον Τασούλη κλπ. Μακάρι όλοι αυτοί να γίνουν παιχταράδες και να οδηγήσουν την Εθνική ακόμα πιο ψηλά από την προηγούμενη φουρνιά. Έχω πρόβλημα, όμως, με την αίσθηση μπάχαλου, αυτό το "ό,τι να ‘ναι", στο οποίο μοιάζει να μεταμορφώνεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημά μας.

Δεν με πείθει ο Ρανιέρι ότι έχει εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που καλεί. Δεν με πείθει ότι τους ξέρει, τους παρακολουθεί ο ίδιος ή οι συνεργάτες του. Αντιθέτως, μου δίνει την εντύπωση ότι μας βλέπει λίγο ως μπανανία και ότι ήρθε με τη νοοτροπία όχι να χτίσει πάνω σε όσα βρήκε έτοιμα (και δεν ήταν λίγα), αλλά να τα ακυρώσει και να ξεκινήσει από την αρχή. Xωρίς ξεκάθαρο σχέδιο, πλάνο, όραμα, ιδέες. Πρόχειρα και τσαπατσούλικα.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος παραμένει ευγενικός, αξιοπρεπής, ένας σωστός κύριος. Δεν του άξιζαν όσα του έγραψα στο προηγούμενο άρθρο μου. Ήταν αγενή και αναίτια επιθετικά. Είτε μου αρέσει ως προπονητής είτε όχι, η συμπεριφορά του και η προσωπικότητα του δεν έχουν δώσει αφορμές για τέτοιους χαρακτηρισμούς. Τέτοιο χαρακτηρισμοί ταιριάζουν στην ΕΠΟ. Όχι στον Ρανιέρι. Σπεύδω να επανορθώσω.

Διαβάστε ακόμη

Το επίμαχο σχόλιο: O διασκεδαστικός κύριος Ρανιέρι

Ρανιέρι: "Θα πάμε μπροστά με παίκτες που θέλουν"

Παπαδόπουλος: "Πάθος και θέληση για τη νίκη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK