Άλλη Εντελώς Κατάσταση

Δύο ανατροπές, κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό μέσα σε μερικούς μήνες δεν το λες και λίγο πράγμα. Πρωταθληματικά και με εξυπνάδα, ο Μανόλο Χιμένεθ εκμεταλλεύτηκε το προβληματικό δίδυμο της άμυνας των "ερυθρόλευκων" και έκλεψε μία νίκη, παραπάνω από... μισό πρωτάθλημα! Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης.

Άλλη Εντελώς Κατάσταση

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Χιμένεθ έκανε τις σωστές κινήσεις (αν και στο πρώτο ημίχρονο πήρε κακό βαθμό), ο Ολυμπιακός έπαθε καθίζηση και οι "κιτρινόμαυροι" μέσα σε 10 λεπτά κατάφεραν την ανατροπή της χρονιάς, καλύτερη απ' αυτή του πρώτου γύρου.

Σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν και με χειρότερους τους "ερυθρόλευκους" η ΑΕΚ στην καλύτερη να έτρωγε άλλο ένα και να λέγαμε: "Του χρόνου με υγεία..."

Τα πράγματα έχουν αλλάξει και αυτή η ομάδα έχει πετάξει από πάνω της τη μιζέρια του παρελθόντος, έχει χτίσει ψυχολογία και προχωράει. Είναι παρέα, τα λένε ωραία, τα βρίσκουν μέσα στο γήπεδο και πετυχαίνουν θαυματάκια που ο απλός κόσμος αργεί να καταλάβει μερικές ημέρες.

Ο Χιμένεθ είναι ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και στα κάτω της όταν είναι δηλαδή, ένα ξέσπασμα είναι αρκετό για να φέρει τούμπα τα πάντα! Αυτή είναι η φετινή ΑΕΚ, η επιτομή του Άλλης Εντελώς Κατάστασης.

Αναμφισβήτητα, λοιπόν, τέτοιες νίκες δείχνουν πρωτάθλημα! Όπως διαμορφώνονται τα πράγματα, όμως, η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να μην χάσει πουθενά από εδώ και πέρα και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Εννοείται πως τίποτα δεν έγινε ευκολότερο έπειτα απ' αυτή την τεράστια νίκη της Ένωσης στην έδρα του πρωταθλητή, ωστόσο ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον, με όσα ακολούθησαν του αγώνα ενδεχομένως να βγει εκτός παιχνιδιού και για όλους λόγους πέρα από το αγωνιστικό.

Πλέον, τα πράγματα είναι "μάχη" σε όλα τα επίπεδα και ταμείο θα γίνει στο τέλος για όλους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK