Ο "οικοδόμος" είναι παικταράς και τίμιος

Το γκολ του Λάζαρου ήρθε στο καταλληλότερο σημείο. Λίγο μετά το ραντεβού με τον "Τίγρη" κι αφού τις τελευταίες ημέρες τον έχουν πάει Πειραιά - Θεσσαλονίκη καμιά δεκαριά φορές. Εκείνος, πάντως, ούτε από την προπόνηση την κοπάνησε ούτε έκανε... κόλπα, μένει πιστός σ' αυτό που δεσμεύτηκε.

Ο "οικοδόμος" είναι παικταράς και τίμιος

Εντάξει, δεν τρελαθήκαμε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ΑΕΚ κόντρα στον υποβιβασμένο Πλατανιά, αλλά ποιος ασχολείται αυτή τη στιγμή πώς... τσούλισε η μπάλα στο χορτάρι; Ουδείς!

Για όσους ακόμη και τώρα γκρινιάζουν για την εμφάνιση της Ένωσης, ας τους πει κάποιος ότι μ' έναν και μοναδικό βαθμό στα εναπομείναντα τρία ματς, ο Πέτρος Μάνταλος θα σηκώσει κούπα, επισφραγίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τόσο απλά είναι τα πράγματα...

Επισημαίνουμε ως προς τ' αγωνιστικά, ότι ο Χιμένεθ δεν κυνηγάει έναν στόχο, αλλά δύο τη φετινή σεζόν, το νταμπλ δηλαδή, και την ερχόμενη Τετάρτη το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι δύσκολο, θα πέσει ξύλο, και καμία διάθεση δεν υπήρχε η γεμάτη απουσίες ΑΕΚ να... ξανοιχτεί και να τρέχει σαν "παλαβή" στο γήπεδο των υποβιβασμένων Κρητικών. Αυτά για το ματς!

Στα ουσιώδη να πάμε τώρα και τι πιο "hot" να σχολιάσεις από τον σκόρερ της ΑΕΚ, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της φετινής ΑΕΚ έκαναν υπερβάσεις, αλλά αυτό που έχει καταφέρει ο συγκεκριμένος είναι μεγάλο. Έσπασε όλα τα προσωπικά του ρεκόρ, έφερε τούμπα υψίστης σημασίας παιχνίδια και συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα να θέλει μόλις έναν βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Ο "οικοδόμος", λοιπόν, είναι τίμιος, εκτός από καλός ποδοσφαιριστής.

Στην πιάτσα κυκλοφορούν πολλά σενάρια για το μέλλον του, κανείς όμως δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αδιαφορία, καθώς το κλαμπ τον έχει στο περίμενε αρκετό καιρό και στο πρώτο του ραντεβού με τον μπροστάρη της πρωταθληματικής επιστροφής της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, φως δεν είδαν αμφότεροι.

Είναι κάποια πράγματα που ξεφεύγουν από το ρεπορτάζ και λες: "Ας τους να τα βρουν μόνοι τους και ό,τι γίνει..."

Ο Λάζαρος σπάστηκε αρκετές φορές όταν ο Χιμένεθ τον άφηνε στον πάγκο ή τον έκανε αλλαγή μετά το 60' (δεν είναι άνθρωπος που κρύβει τα συναισθήματα του), αλλά απαντούσε πάντα με μεγάλες εμφανίσεις στο γήπεδο. Ούτε δηλώσεις, ούτε μανατζερικά κόλπα, ούτε κοπάνες από την προπόνηση, ούτε εκμετάλλευση της αγάπης του κόσμου.

Ο Βράνιες, για παράδειγμα, έκανε όλα τα προηγούμενα μέχρι να καταλάβει ότι πρέπει πρώτα να "πεθάνεις" μέσα στο γήπεδο και μετά να έχεις απαιτήσεις για συμβόλαια και φρου φρου. Τώρα τα κάνει όλα σωστά ο Βόσνιος, για να μην παρεξηγηθούμε.

Αν θα μείνει ή όχι στην ΑΕΚ θα το δούμε τις επόμενες ημέρες, γιατί πλέον είναι ζήτημα του "Τίγρη" και δικό του.

Το γκολ, πάντως, ήρθε στο κατάλληλο σημείο, εκεί που ακούστηκαν πολλά και διάφορα για τον Λάζαρο και το μέλλον του. Τον έχουν κάνει ήδη... βόλτα Πειραιά - Θεσσαλονίκη και λίγο εξωτερικό, όμως εκείνος κλείνει τ' αυτιά και παραμένει πιστός στην ομάδα, που ο ρόλος του ήταν βασικός για την διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK