Ο χρόνος πιέζει την ΑΕΚ για "απαντήσεις"

Ποντάροντας πια στην ικανότητα της ΑΕΚ να φέρνει τούμπα τις καταστάσεις, ο κόσμος πιέζει και περιμένει από το μεταγραφικό επιτελείο, επιτέλους, πράξεις ποιότητας! Φαίνεται πώς υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης, ενώ ο χρόνος είναι εις βάρος του πρεστίζ της πρωταθλήτριας. Γράφει ο Μάνος Ναβρόζιδης.

Ο χρόνος πιέζει την ΑΕΚ για "απαντήσεις"

Η γκρίνια στον ΑΕΚτζή είναι έμφυτη. Μεταξύ μας, βέβαια, όλοι οι οπαδοί του κόσμου, ακόμη κι των πιο επιτυχημένων κλαμπ σε διεθνές επίπεδο τη... βρίσκουν να τα "χώνουν" στις διοικήσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, η δυσφορία των "κιτρινόμαυρων" έχει λογική και βασίζεται σε απτά πράγματα.

Έχουμε φτάσει σε σημείο να ακούμε και να διαβάζουμε ότι το επιτελείο επί των μεταγραφικών αδυνατεί να πείσει και φθηνούς ποδοσφαιριστές, βλέπε Ούγκο Κάιπερς, να παίξουν στην πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας!

Ο Βέλγος, ειδικά, έχει μία τρομερή άνεση να λέει "βαριά" πράγματα για την ΑΕΚ, ενώ η μεταγραφή του είναι πληρωμένη! Ποιος φταίει και γιατί μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ, ωστόσο έπρεπε από καιρό η συγκεκριμένη περίπτωση να έχει "μαζευτεί".

Όποια κι αν είναι η έκβαση της, δεν γίνεται να επιτρέπεις ακόμη και στον... Κριστιάνο Ρονάλντο που λέει ο λόγος να σε προσβάλει κατ' αυτόν τον τρόπο δημοσίως. Διότι όλα αυτά που ισχυρίζεται ο Κάιπερς μεταφέρονται και στα Μέσα του Βελγίου, μπορεί και εσκεμμένα, διότι ο Ούγκο δεν είναι ο... Αζάρ για να κάνει σαματά με τα λεγόμενά του.

Πέρα από τον πιτσιρικά του Εργοτέλη, διαπιστώνεται δυσκολία της ΑΕΚ να "κλείσει" μεταγραφές, γενικά.

Οχι... μπαλώματα, αλλά βασικές ανάγκες. Δηλαδή, αυτός ο εξτρέμ που τον ψάχνει η ομάδα 1,5 χρόνο όφειλε να είναι ήδη έτοιμος να παίξει στα προκριματικά του Champions League. Κακά τα ψέματα, στο κομμάτι του winger οι πρωταθλητές δεν έπρεπε να ψάχνουν βασικό, όμως τον αναπληρωματικό του για να τον ξεκουράζει ή κάτι καλύτερο τέλος πάντων.

Σαφώς, τώρα που έχει αρχίσει να βγαίνει προς τα έξω ότι υπάρχει "θέμα" στο παζάρεμα παικτών και ζήτημα στη συνεννόηση, η ΑΕΚ ή μάλλον ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα επέμβει καταλλήλως για να ζυγίσει τα τι και τα πώς.

Μην ξεχνάμε ότι το τελευταίο διάστημα η συγκεκριμένη ομάδα απέκτησε το προσόν να αιφνιδιάζει ευχάριστα, μερικές φορές και να εκθέτει όταν όλα ήταν εναντίον της. Εάν δεν κατακτούσε το πρωτάθλημα σαφώς και ο θόρυβος θα ήταν λιγότερος, όμως το βάρος της κούπας φέρνει διαφορετικές ανάγκες που κάνουν τον κόσμο και τα μίντια να πιέζουν, πολλές φορές και σε υπερβολικό επίπεδο.

Επί της ουσίας, και για να μην κοροϊδευόμαστε, η ΑΕΚ άργησε να κάνει μεταγραφές, και χρειάζεται άμεσα να κλείσει ποδοσφαιριστή και μάλιστα πρώτης γραμμής (όχι για να λέει ότι πήρε απλά), ώστε να αποδείξει ότι κάτι κινείται σε ποιοτικό επίπεδο.

Αλίμονο να συνέχιζε να ασχολείται με τον Πόνσε και τον κάθε Πόνσε, ενώ... τρώμε τον μισό Ιούλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK