Αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ: Feeling control

Ο Νίκος Γιαννόπουλος απευθύνεται στους βιαστικούς που έσπευσαν να κρεμάσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ στα μανταλάκια και προτείνει να κλείσουν οι...τράπεζες συναισθήματος στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ: Feeling control
INTIME SPORTS

Καταλάβατε τώρα γιατί εκτεθήκατε όλοι εσείς που βιαστήκατε να ρίξετε στην πυρά τους παίκτες του ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα;

Συγγνώμη για το κάπως απότομο του ξεκινήματος αυτού του σημειώματος, αλλά πραγματικά η επίδειξη ΠΑΟΚφροσύνης μόλις πριν από 7 βράδια, είτε στο γήπεδο που έγινε το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την Λοκομοτίβα είτε στα social media (που ως γνωστόν λειτουργούν ως ανοιχτό πεδίο για να βγάλει κανείς το άχτι του), δεν μπορούσε να γίνει ανεκτή ούτε καν από τους πιο ψύχραιμους.

Κωλοτούμπα αλά... Βαρουφάκης

Αυτοί, λοιπόν, που λοιδωρήθηκαν μέχρι απαξίωσης την προηγούμενη Πέμπτη, έλυσαν τον "γόρδιο δεσμό" της πρόκρισης σε περίπου 14 λεπτά, μέχρι να γίνει το 3-0. Προφανώς δεν μετατράπηκαν σε επτά μερόνυχτα από ασχημόπαπα της μπάλας σε γητευτές της στρογγυλής θεάς, απλώς τα πράγματα μετά από ακόμη μία εβδομάδα δουλειάς ωρίμασαν περισσότερο, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί ως... ΠΑΟΚ και όχι ως κάτι άλλο, αποκρουστικό.

Τα χειροκροτήματα δε έδωσαν και πήραν. Και "μπράβο παιδιά", και "ΠΑΟΚάρα σ' αγαπώ" και "Δικέφαλε τρελαίνομαι", κωλοτούμπες μεγαλύτερες και από αυτές που έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης στην εξάμηνη διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Είναι σαφές ότι σ' αυτήν τη χώρα των άκρων, η ποδοσφαιρική κριτική δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στο γενικότερο κανόνα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ, που φαίνεται σοβαρός άνθρωπος, δεν διανοήθηκε να θριαμβολογήσει μετά από το τέλος του ματς. Γνωρίζει άριστα ότι η ομάδα του πέρασε ίσως το πιο εύκολο εμπόδιο για τη φετινή χρονιά, την πρώτη εύκολη πίστα μέχρι να φτάσει στο τέλος του δρόμου. Ο Κροάτης ούτε απολύτως μαύρα τα έβαψε την προηγούμενη Πέμπτη ούτε καβάλησε το πρώτο σύννεφο που βρήκε πρόχειρο από τη χαρά του χθες. Φυσιολογική αντίδραση, άρα ΜΗ φυσιολογική για μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει μάθει να βαπτίζει την ανωμαλία κανονικότητα και την κανονικότητα εκτροπή.

Αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ: Feeling control
INTIME SPORTS

Συναισθηματική ανωριμότητα που δεν ανέχεται ο Σαββίδης

Ο ΠΑΟΚ, το γράφουμε τώρα που είναι νωρίς και δεν έχει μπει καν ο Αύγουστος, δεν θα καταφέρει να κάνει απολύτως τίποτα ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ, αν όλοι όσοι είναι εκτός ομάδας και φτάνουν μέχρι τις παρυφές των αποδυτηρίων δεν μάθουν να κοντρολάρουν τα συναισθήματά τους στο μέτρο του δυνατού. Να επιβληθεί άμεσα... feeling control! Δύσκολο, το αντιλαμβανόμαστε, μα και τόσο αναγκαίο για να αποτινάξει από πάνω του ο "Δικέφαλος" τη μιζέρια των προηγούμενων χρόνων.

Σ' αυτήν την προσπάθεια, οδηγός θα πρέπει να μπει ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος, ας μην ξεχνιόμαστε, έβγαλε πριν από δύο μήνες 10,4 ζεστά εκατομμύρια από τη φαρδιά και μεγάλη τσέπη του για να πληρώσει τα χρέη του ΠΑΟΚ μέχρι τελευταίου σεντ. Θα καταδεχθεί ο ομογενής επιχειρηματίας να μπει σε κίνδυνο μία τόσο μεγάλη επένδυση από συναισθηματικές ανωριμότητες; Δικά του είναι τα λεφτά, δεν λέμε, αλλά η λογική απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι "όχι" και πάλι "όχι".

Ο Λούκας, η τριπλέτα και η άμυνα

Για το τέλος μερικές αγωνιστικές παρατηρήσεις, αν και βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο μέσα στη σεζόν.

Ο Λούκας καλό θα ήταν να μείνει στον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός δεν "συμπαθεί" τον προπονητή του, αλλά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ το κάνει αρκετά πιο νόστιμο.

Η τριάδα των Κουλούρη, Πέλκα και Κάτσε έχει πολλά να δώσει. Και ως τριάδα αλλά και ως ξεχωριστά πρόσωπα. Πολλά τρεξίματα, φαντασία, αλλά και ουσία.

Η αμυντική προσήλωση του ΠΑΟΚ προς το παρόν αμφισβητείται. Ακόμα και στο παιχνίδι της Πέμπτης, κατά το οποίο ο αντίπαλος κατατροπώθηκε σχεδόν από τα αποδυτήρια, προέκυψαν κενά και κάποιες φορές πανικός άνευ λόγου και αιτίας. Χώρια οι αχρείαστες κάρτες. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους, όταν θα έρθουν τα πραγματικά δύσκολα.

Διαβάστε ακόμη

Τούντορ: Θα έρθουν και θα φύγουν παίκτες

Τα γκολ του ΠΑΟΚ-Λοκομοτίβα

ΠΑΟΚ - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 6-0 (VIDEOS)

Το προφίλ της Σπάρτακ Τρνάβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK