Final Four: Ταξιδεύοντας με την οικογένεια Σπανούλη

Αν και το αεροπλάνο που μας μετέφερε στη Μαδρίτη φορτώθηκε με μερικές εξέχουσες μπασκετικές προσωπικότητες όπως αυτή του δις πρωταθλητή Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Θοδωρή Παπαλουκά, οι άνθρωποι που έκλεψαν την παράσταση δεν ήταν άλλοι από τα παιδιά του Βασίλη Σπανούλη.

Final Four: Ταξιδεύοντας με την οικογένεια Σπανούλη
INTIME SPORTS

Mαζί με τους μπόμπιρες ενός άλλου φιλικού ζευγαριού τα... Σπανουλάκια έδωσαν ρεσιτάλ αυθορμητισμού και ενεργητικότητας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού για την ισπανική πρωτεύουσα. Ντυμένα με τις ειδικές μπλούζες που έβγαλε ο Ολυμπιακός για το Final Four έδιναν μάλιστα και τον τόνο για τη μετάβαση στη Μαδρίτη δύο ημέρες πριν οι “ερυθρόλευκοι” μονομαχήσουν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η δε σύζυγος του αρχηγού, η Ολυμπία Χοψονίδου, στα καλύτερά της. Αν και σχεδόν ετοιμόγεννη, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή. Οταν ένας επιβάτης της ευχήθηκε καλή επιτυχία, εκείνη τον ευχαρίστησε χωρίς φυσικά να γίνει κατανοητό αν ο εν λόγω αναφερόταν στον επικείμενο ημιτελικό ή στη γέννα του τέταρτου παιδιού της οικογένειας που πλησιάζει.

Όπως και να έχει τα περάσαμε όμορφα (έστω και αν ο Σπανούλης τζούνιορ άρχισε να κλαίει λίγο πριν την προσγείωση για να αποκοιμηθεί γλυκά στο τέλος) και η Μαδρίτη μας υποδέχθηκε μ' ένα μουντό καιρό και αρκετή ζέστη. Προς το παρόν στην πόλη υπάρχει μόνο η αποψινή ρεβάνς του μεγάλου ημιτελικού της Ρεάλ με τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ. Γι' αυτό το σκοπό ταξίδεψαν μαζί μας στην πόλη και δύο Αραβες που είχαν καταφέρει να βρουν εισιτήρια. Με το μπάσκετ οι Μαδριλένοι θα ασχοληθούν από αύριο μιας που η πρόκριση στον τελικό όπου περιμένει ήδη η Μπαρτσελόνα προέχει.

Στα δικά μας μπασκετικά, για τη Μαδρίτη ταξίδεψε, εκτός από τον Παπαλουκά, και ο υπεύθυνος διαιτησίας τηςTurkish Airlines EuroleagueΚώστας Ρήγας με την ελπίδα ότι οι ομάδες δεν θα του φορτώσουν με τα γνωστά τους παράπονα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού καταφθάνει τα απόγευμα με πτήση τσάρτερ, τελευταία από όλους. Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη είναι ήδη εδώ από την Τρίτη ενώ η οικοδέσποινα Ρεάλ φυσικά δεν χρειάστηκε να μετακινηθεί. Τα κουμπάρια ήδη έχουν ανταλλάξει τις πρώτες φιλοφρονήσεις αλλά μέσα τους μάλλον θα θέλουν να αποφύγουν μία δική τους μεγάλη μονομαχία στον τελικό. Η μήπως όχι;

Δείτε VIDEOS από το γήπεδο όπου θα δώσει "μάχη" ο Ολυμπιακός:

Διαβάστε ακόμη:

Ντάνστον στο Contra.gr: "Η Κυριακή να φέρει κούπα!"

10+1 τρελοί, τρελοί σουτέρ

Οι 10 μεγαλύτεροι "ήρωες της μιας βραδιάς"

Το σουτ του Πρίντεζη και το θαύμα της Πόλης (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK