Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18

Κάποιοι υποστηρίζουν πως σήμερα αρχίζει το... 42ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, θέλοντας να τονίσουν το ρόλο του φαβορί που έχουν οι "ερυθρόλευκοι". Το σίγουρο είναι ότι το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Μέχρι τότε θα ακολουθήσουμε τη μέθοδο της... ακτινογραφίας για να δούμε τι περιμένουμε από τους 18 μονομάχους της Super League. Γράφει ο Νίκος Γιαννόπουλος.

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Τι έκανε στις μεταγραφές: Ο Μίτσελ έδωσε εντολή για πλήρη λίφτινγκ του ρόστερ και η διοίκηση των πρωταθλητών έκανε πράξη τα θέλω του Ισπανού τεχνικού. Αποκτήθηκαν παίκτες για όλα τα γούστα και σχεδόν σε όλες τις θέσεις με αποκορύφωμα την απόκτηση του Ερίκ Αμπιντάλ ο οποίος μόλις πριν από δύο χρόνια έπαιζε στην Μπαρτσελόνα. Κατά τα άλλα, Αφελάι, Ντοσεβί, Μπενίτες, Μποτία, Φορτούνης ήρθαν να ενισχύσουν αλλά και να...εκσυχρονίσουν τον Ολυμπιακό.

Τι στόχο έχει: Σαφής και απόλυτος θα έλεγε κανείς. Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου έτσι ώστε να επιβεβαιώσει την εν Ελλάδι κυριαρχία του για ακόμη μία σεζόν.

Τι περιμένουμε να δούμε: Μία ομάδα κυρίαρχη για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, με πολλές λύσεις στον πάγκο της και υψηλή ποιότητα παιχνιδιού.

Αποτυχία θα είναι: Η μη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλοίμονο για το ακριβό ρόστερ του μαραθωνίου να μην τα καταφέρει, θα μιλάμε για ένα μίνι φιάσκο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Τι έκανε στις μεταγραφές: Η οικονομική δυστοκία δεν επέτρεψε στους Κυπελλούχους Ελλάδας να απλώσουν όσο θα ήθελαν τα πόδια τους στο στρώμα των θερινών μεταγραφών. Οι κινήσεις που έγιναν ήταν λιγοστές και απολύτως στοχευμένες με στόχο απλώς να καλυφθούν τα κενά του περσινού ρόστερ. Στιλ, Μπούι, Μπούρμπος, Μπερίσα και τέλος.

Τι στόχο έχει: Στη θεωρία μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός κυνηγά τον τίτλο. Στην πράξη όμως κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο αφού η αγωνιστική διαφορά με τον Ολυμπιακό παραμένει αξιοσημείωτη. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας εφικτός στόχος για τους «πράσινους».

Τι περιμένουμε να δούμε: Μία ομάδα γεμάτη ενέργεια, σωστή τακτική προσέγγιση και με τη σφραγίδα του ολλανδικού μοντέλου που από πέρυσι επιχειρεί να περάσει ο Γιάννης Αναστασίου.

Αποτυχία θα είναι: Να πάει χειρότερα από πέρυσι και κυρίως να μην μπει στη διαδικασία των πλέι οφ. Δύσκολο να γίνει αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

Θα είναι ο Μάρκους Μπεργκ (1,45) το πρώτο βιολί του ΠΑΟ στην Super League ή θα γίνει κάποια έκπληξη από Κλωναρίδη (14.00), Καρέλη (20.00), Πέτριτς (4.00) *; Στοιχηματίστε στο stoiximan.gr!

*Starting odds:Αυτές ήταν οι αποδόσεις 21/8 στις 12:00.

ΠΑΟΚ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Τι έκανε στις μεταγραφές: Η μεταγραφική πολιτική του ΠΑΟΚ άλλαξε άρδην εφέτος. Ο Δικέφαλος κινήθηκε μάλλον σε ρηχά μεταγραφικά νερά, δεν πήρε ρίσκα και επιχείρησε πρακτικά απλώς να ενισχύσει το περσινό ρόστερ χωρίς να το αλλάξει κατά πολύ. Ο Μακ και ο Γκολάσα αποτελούν αξιοσημείωτες κινήσεις και πολύτιμα όπλα στα χέρια του Αγγελου Αναστασιάδη που επανέκαμψε στην Τούμπα μετά από 11 χρόνια απουσίας.

Τι στόχο έχει: Ισχύει ότι και για τον Παναθηναϊκό. Στη θεωρία κοιτάζει μέχρι και την πρώτη θέση, όμως θα είναι ευχαριστημένος με την κατάκτησης της δεύτερης.

Τι περιμένουμε να δούμε: Ενα σύνολο που θα αφήνει το είναι του μέσα στο γήπεδο, μία ομάδα επιθετική κυρίως μέσα στην Τούμπα και σκληροτράχηλη.

Αποτυχία θα είναι: Μία πορεία όπως η περσινή που δεν απέφερε καν το μίνιμουμ των στόχων. Κακά τα ψέματα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιθυμούν να δουν κάτι χειροπιαστό.

Αθανασιάδης (1.70) ή Σαλπιγγίδης (3.80); Ποιος θα είναι πρώτος σκόρερ στον φετινό ΠΑΟΚ στην SL; Πόνταρε στα ειδικά στοιχήματα που σου προσφέρει ο stoiximan!

*Starting odds:Αυτές ήταν οι αποδόσεις 21/8 στις 12:00.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Τι έκανε στις μεταγραφές: Ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός αρέσκεται να λέει ότι η ομάδα κινείται πάντα μέχει εκεί που φτάνουν οι δυνάμεις της. Εφέτος όμως μάλλον το παραέκαναν στο Περιστέρι. Ο φορ που έψαχναν αποκτήθηκε μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Σαράγεβο όταν το πουλάκι είχε πετάξει. Εστω και έτσι όμως αποκτήθηκαν παίκτες όπως ο Τάτος, ο Κούρος και ο Παπάζογλου.

Τι στόχο έχει: Να μπει στα πλέι οφ και να εξασφαλίζει για μία ακόμη σεζόν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οτιδήποτε παραπάνω θα είναι καλοδεχούμενο.

Τι περιμένουμε να δούμε: Καλό ποδόσφαιρο από μία ομάδα που έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στις υψηλές πτήσεις. Τα εχέγγυα υπάρχουν, οπότε γιατί όχι.

Αποτυχία θα είναι: Η μη είσοδος στα πλέι οφ. Δύσκολα θα καταπιεί κάτι τέτοιο ο Γιώργος Σπανός.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Τι έκανε στις μεταγραφές: Εμπιστεύτηκε όπως το συνηθίζει την αγορά της Λατινικής Αμερικής για να βρει νέα λαβράκια σαν τον Ντε Μπλάσις. Τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν ότι τα κατάφερε αρκετά καλά. Στα συν και η μεταγραφή του Μπαντιμπανγκά που ξέρει πρόσωπα και πράγματα στην Ελλάδα από την παρουσία του στον Εργοτέλη.

Τι στόχο έχει: Εν αρχή είναι η είσοδος στα πλέι οφ, ένας στόχος σαφώς εφικτός για ένα ρόστερ όπως αυτό των Αρκάδων. Ισως όμως στην πορεία η ομάδα του Στάικου Βεργέτη κρυφοκοιτάξει ακόμα και τη δεύτερη θέση.

Τι περιμένουμε να δούμε: Ποδόσφαιρο υψηλής ποιοτικής στάθμης, θέαμα, πολλά γκολ. Ο Αστέρας έχει συνηθίσει τον ελληνικό ποδοσφαιρικό κόσμο σε τέτοιους είδους ανδραγαθήματα.

Αποτυχία θα είναι: Η μη είσοδος στα πλέι οφ θα απογοητεύσει οπαδούς και διοίκηση. Ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει ο Βεργέτης.

ΟΦΗ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Οι Κρητικοί φρόντισαν να αντικαταστήσουν τον Παπάζογλου με τον παλιό τους γνώριμο Πετρόπουλο και εν συνεχεία να υλοποιήσουν τις εισηγήσεις του Τζενάρο Γκατούζο. Αποκτήθηκαν παίκτες που μπορούν να δώσουν πράγματα ενώ έγιναν δεκτές και οι...συμβουλές του Γκόμεζ από τη μακρινή Κόστα Ρίκα.

Τι στόχο έχει: Να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Αφού τερμάτισε 6ος, εφέτος γιατί όχι και πλέι οφ. Στην Κρήτη δεν το κρύβουν, θέλουν να ξαναδούν τη μεγάλη ομάδα του νησιού στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Τι περιμένουμε να δούμε: Σκληροτράχηλη ομάδα που θα ματώνει και θα δαγκώνει. Τουλάχιστον αυτό έκανε ως ποδοσφαιριστής ο Γκατούζο και προφανώς αυτό θέλει να περάσει και ως προπονητής.

Αποτυχία θα είναι: Η υποχώρηση από τα περσινά κεκτημένα που έφερε τον ΟΦΗ ψηλά στη βαθμολογία. Θα αποτελέσει βήμα προς τα πίσω.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Ως συνήθως έξυπνα με επιλογές που εξέπληξαν ευχάριστα όπως αυτή του Γιουσούφ. Κράτησε επίσης τον Τζανακάκη, πήρε και τον Λυκογιάννη για να προσθέσει επιπλέον ελληνικό αίμα στο ρόστερ του.

Τι στόχο έχει: Να σωθεί χωρίς κανέναν ιδιαίτερο πονοκέφαλο και να παίξει καλό ποδόσφαιρο που θα τον βοηθήσει να αποκτήσει αυτό που του λείπει. Μάζα στην κερκίδα.

Τι περιμένουμε να δούμε: Μία ομάδα με ισπανικά χαρακτηριστικά αφού ο κόουτς είναι Ισπανός. Παιχνίδι κυριαρχίας, πάσινγκ γκέιμ και νοοτροπία ομάδας που θέλει να νικά.

Αποτυχία θα είναι: Να παλέψει η ομάδα για την αποφυγή του υποβιβασμού και μόνο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Κάλυψε και με το παραπάνω τα κενά του, απέκτησε ξένους με προδιαγραφές όπως ο Μεχία αλλά και εμπειρία όπως ο Σερφά ενώ δεν τον άφησαν αδιάφορο οι νεαροί Ελληνες (Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης).

Τι στόχο έχει: Να επαναλάβει την περσινή πορεία που τον έφερε στον αφρό της Superleague και φυσικά να μην αποκτήσει το παραμικρό άγχος για την παρουσία του στην κατηγορία.

Τι περιμένουμε να δούμε: Ομάδα με συνέχεια και συνέπεια που δεν θα διστάζει, όπως και πέρυσι, να διαφοροποιεί το σύστημά της, ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα.

Αποτυχία θα είναι: Σημαντική βαθμολογική υποχώρηση σε σχέση με πέρυσι και σκέψεις... υποβιβασμού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Με φιλοδοξία και τόλμη. Αφού κατάφερε να επαναπατρίσει τον Μαλεζά, στόχευσε ψηλά και έφερε στο Αγρίνιο τον Αργεντινό διεθνή Βιγιαφάνες, παίκτη που πριν από δύο χρόνια βρισκόταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Αποκτήθηκαν επίσης ξένοι με ποιότητα όπως ο Κέβιν και ο Μπεχαράνο.

Τι στόχο έχει: Στο Αγρίνιο δεν το κρύβουν. Θέλουν να παίξουν στα πλέι οφ και να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν.

Τι περιμένουμε να δούμε: Ο Παναιτωλικός πέρυσι ήταν μία ομάδα που έχανε δύσκολα. Εφέτος ο Μάκης Χάβος έχει τα υλικά για να παρουσιάσει μία ομάδα που θα είναι η κυρίαρχη στα περισσότερα παιχνίδια της.

Αποτυχία θα είναι: Να μην διεκδικήσει καν την είσοδό του στα πλέι οφ μένοντας από νωρίς πίσω.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Προτιμήθηκε κυρίως η ξένη αγορά όπως έγινε και πέρυσι. Η παρουσία του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο βοήθησε στο να έρθουν ταλαντούχοι παίκτες όπως ο Μπανανά και ο Νέπλιακ που ο Ελληνας κόουτς γνωρίζει καλά από την παρουσία του στην Ουκρανία.

Τι στόχο έχει: Να σωθεί χωρίς εμφράγματα και χωρίς την παρατεταμένη προσπάθεια της περσινής σεζόν. Προς το παρόν δεν ζητούν κάτι άλλο στα Χανιά.

Τι περιμένουμε να δούμε: Μία ομάδα με οργάνωση στο παιχνίδι της, ισορροπία στις γραμμές της και εκτελεστική δεινότητα.

Αποτυχία θα είναι: Πέρα από κάθε αμφιβολία ο υποβιβασμός αφού και χρήματα ξοδεύτηκαν και κινήσεις ουσίας έγιναν.

ΚΑΛΛΟΝΗ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Δραστήρια με γνώμονα την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας. Προτιμήθηκαν παίκτες που και πέρυσι αγωνίστηκαν στη μεγάλη κατηγορία χωρίς να λείπουν οι ποδοσφαιριστές που για πρώτη φορά έρχονται στα μέρη μας να παίξουν.

Τι στόχο έχει: Να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμά της και να σωθεί σχετικά εύκολα χωρίς να μπει σε περιπέτειες.

Τι περιμένουμε να δούμε: Ταχύτητα, αμυντική προσήλωση αλλά και τόλμη αφού εφέτος η ομάδα, επιτέλους, θα αγωνιστεί στο δικό της γήπεδο και θα πάψει να είναι τσιγγάνος στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Αποτυχία θα είναι: Να χαθεί η μάχη της κατηγορίας που πέρυσι κερδήθηκε κάτω από σαφώς πιο δύσκολες προϋποθέσεις και συνθήκες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Αρκετά δραστήριοι οι Βοιωτοί στο μεταγραφικό παζάρι. Εκαναν αρκετές προσθήκες, προτιμώντας κυρίως την ξένη αγορά, και περιμένουν να δουν αποτελέσματα στο γήπεδο κάτω από τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη.

Τι στόχο έχει: Την πρώτη δεκάδα, ίσως και τα πλέι οφ αν οι συγκυρίες τον ευνοήσουν. Κυρίως όμως αυτό που ενδιαφέρει τον Γιάννη Κομπότη είναι γρήγορη σωτηρία.

Τι περιμένουμε να δούμε: Μία ομάδα που θα αμύνεται αποτελεσματικά, θα επιτίθεται με σύστημα και θα είναι εξαιρετικά σφιχτή μέσα στο γήπεδο.

Αποτυχία θα είναι: Να μπει σε περιπέτειες και να τρέχει να εξασφαλίσει βαθμούς τις τελευταίες αγωνιστικές για να σώσει την κατηγορία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Το πρότζεκτ του Πανιωνίου είναι σίγουρο αυτό με το περισσότερο ρίσκο. Χωρίς αδειοδότηση και ουσιαστικά χωρίς χρήματα για μεταγραφές ο Ιστορικός κινήθηκε στην αγορά μόνο των νεαρών Ελλήνων ενώ έβαλε στη μήχανή του και την εμπειρία του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, ρούκι προπονητής στη μεγάλη κατηγορία, έχει την πιο δύσκολη δουλειά από όλους τους συναδέλφους του.

Τι στόχο έχει: Τη σωτηρία, αγωνιστική και οικονομική. Με τον πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία, δεν υπάρχουν πολυτέλειες για κάτι άλλο.

Τι περιμένουμε να δούμε: Τα νιάτα να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους μέσα στο γήπεδο και να μην λυγίζουν από το άγχος και το βάρος που έχει η φανέλα του Πανιωνίου.

Αποτυχία θα είναι: Ο υποβιβασμός. Οτιδήποτε περισσότερο θα είναι επιτυχία.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Συντηρητικά αφού δεν εξασφάλισε αδειοδότηση. Ως εκ τούτου οι κινήσεις ήταν μετρημένες και κυρίως από την ελληνική αγορά. Ο Μανιάς είναι το πιο μεγάλο όνομα από αυτά που αποκτήθηκαν ενώ ως εσωτερική μεταγραφή λογίζεται ο Τσάβες.

Τι στόχο έχει: Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο ΠΑΣ στοχεύει κυρίως στη σωτηρία του. Από εκεί και πέρα, εφόσον αυτή εξασφαλιστεί νωρίς, ίσως γίνει επανακαθορισμός των στόχων.

Τι περιμένουμε να δούμε: Ενα σύνολο που θα σέβεται τον εαυτό του και την πόλη που εκπροσωπεί. Με όπλο την έδρα του αλλά και την παράδοση που έχει η φανέλα του ΠΑΣ.

Αποτυχία θα είναι: Ο υποβιβασμός θα αποτελέσει χτύπημα για τον κόσμο και τη διοίκηση του ΠΑΣ.

ΒΕΡΟΙΑ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Εγινε ριζική αναδόμηση του περσινού ρόστερ με παίκτες κυρίως από την ξένη αγορά, πολλοί εκ των οποίων από την Ιβηρική χερσόνησο. Αρκετό ρίσκο από τους Μακεδόνες που διάγουν νέα εποχή μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Τι στόχο έχει: Να σωθεί περισσότερο άνετα σε σχέση με πέρυσι και να παίξει χωρίς ιδιαίτερο άγχος τα τελευταία παιχνίδια.

Τι περιμένουμε να δούμε: Αγνωστο, η Βέροια είναι ίσως το πιο μεγάλο ερωτηματικό του εφετινού πρωταθλήματος καθώς οι αλλαγές είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα.

Αποτυχία θα είναι: Να χαθεί η κατηγορία σε μία σεζόν μεγάλων αλλαγών.

ΞΑΝΘΗ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Εγιναν πολλές κινήσεις αφού η διάθεση του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου έδειξε επιθυμία για ολικό λίφτινκ. Το ρόστερ κλήθηκε να διαμορφώσει σε ποιοτική ομάδα, ένας από τους καλύτερους Ελληνες τεχνικούς, ο Σάκης Τσιώλης.

Τι στόχο έχει: Να επιστρέψει στα υψηλά πατώματα της κατηγορίας μετά από μία σεζόν γεμάτη άγχος κατά την οποία η σωτηρία εξασφαλίστηκε σε αγώνα μπαράζ. Η πρώτη οκτάδα είναι ένας στόχος εφικτός αν μην τι άλλο.

Τι περιμένουμε να δούμε: Μία ομάδα που θα παίζει, όπως λέει ο Σάκης Τσιώλης, συνδιαστικό ποδόσφαιρο. Που σημαίνει κατοχή της μπάλας, ταχύτητα στις μεταβιβάσεις και ποικιλία στην ανάπτυξη.

Αποτυχία θα είναι: Να παλέψει και πάλι η Ξάνθη για την αποφυγή του υποβιβασμού και μόνο. Αν συνεχίσει να παίζει με τη φωτιά όπως τα τελευταία χρόνια, στο τέλος θα καεί.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Σαρωτικά αφού δεν έμεινε ούτε ένας από το περσινό ρόστερ. Προτιμήθηκε κυρίως η λύση των δανεικών από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ αλλά και η ξένη αγορά που πάντα έχει ευκαιρίες.

Τι στόχο έχει: Η Νίκη αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία μετά από δεκαετίες, οπότε ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Η σωτηρία.

Τι περιμένουμε να δούμε: Ομάδα-καμικάζι και ειδικών αποστολών που θα την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και μόνο αυτό.

Αποτυχία θα είναι: Να πέσει χωρίς μάχη στην πρώτη σεζόν της στη σύγχρονη εποχή της Superleague.

ΚΕΡΚΥΡΑ:

Super League Analysis: Η ακτινογραφία των 18
INTIME SPORTS

Πως κινήθηκε στις μεταγραφές: Οι Φαίακες επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία μετά και τη συγχώνευσή τους με την Κασιόπη με στόχο να γίνουν μόνιμο μέλος της. Γι’ αυτό και απέκτησαν παίκτες με εμπειρία Superleague αλλά και κάποιους ξένους με ταλέντο.

Τι στόχο έχει: Με τη σωτηρία θα είναι σούπερ ευχαριστημένοι στην Κέρκυρα.

Τι περιμένουμε να δούμε: Σύνολο με μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση, κυνικό σε ότι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού του.

Αποτυχία θα είναι: Ενας ακόμη υποβιβασμός τα τελευταία χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK