Να "σκουπίσουν" τον Μπέντο, καλό θα του κάνουν!

Τον Πάουλο Μπέντο δεν θα τον αγαπήσεις. Ούτε και ο ίδιος είναι... αγκαλίτσας. Αλλά από την επόμενη κιόλας σεζόν θα τον εκτιμήσεις και θα καταλάβεις το έργο που ξεκίνησε "σήμερα" για το... μεθαύριο. Μεταξύ μας, είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ σε ένα πρωτάθλημα της πλάκας που ακόμα και διακοπές να πάει ένα μήνα ο Ολυμπιακός, δεν πρόκειται να το χάσει.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
bento EUROKINISSI SPORTS

Άντε και είσαι ο Πάουλο Μπέντο. Έρχεσαι στον Ολυμπιακό σε μία περίοδο που όλα πάνε κατά διαόλου. Πίεση για το αποτέλεσμα, πίεση να στρώσει γρήγορα η ομάδα, πίεση να παίξουν επιτέλους μπάλα τα μεγάλα ονόματα, πίεση γιατί πλησιάζουν οι άλλοι στην κορυφή. Πίεση για την... πίεση.

Έξι μήνες αργότερα. Συνεχίζεις στην Ευρώπη, στο κύπελλο έπεσες με τον Άρη της Β' Εθνικής και στο πρωτάθλημα βρίσκεσαι 15 πόντους πάνω από Παναθηναϊκό ( με ματς λιγότερο), 16 από ΑΕΚ και 17 από ΠΑΟΚ. Βάζεις πιτσιρικάδες να παίξουν, τους δίνεις χρόνο συμμετοχής, παίζουν καλά και παρόλα αυτά τα ακούς κι από πάνω.

ΟΟΟΟΧΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ

Είσαι ο Μπέντο, λοιπόν, και ισχύουν όλα τα παραπάνω. Πως να δώσεις κίνητρο στους παίκτες σου να σπάσουν τα πόδια τους σε αυτά τα κωλογήπεδα της Super League όταν Γενάρη μήνα τα πάντα έχουν κριθεί σε τέτοιο βαθμό στην Ελλάδα;

Μία είναι η λύση και ήρθε κουτί μετά και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής ( διπλό στην Ξάνθη ). Να παίξουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ περισσότερο οι πιτσιρικάδες από την άκρως επιτυχημένη ακαδημία του συλλόγου. Που έχουν σαρώσει τα πάντα εντός των συνόρων και ήδη έχουν πάρει παραστάσεις αντιμετωπίζοντας τους επόμενους "Μέσι" και "Κριστιάνο Ρονάλντο" στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων. Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να παίξουν; Να αγωνιστούν στο διαγαλαξιακό πρωτάθλημα;

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ... ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ

Ευτυχώς στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθεται ένας προπονητής με @@. Ξεροκέφαλος, αλλά "τίμιος" ξεροκέφαλος που δεν ακούει κανέναν. Και καλά κάνει. Έτσι έχει σκοπό να πορευτεί και δεν συμβιβάζεται είτε λέγεσαι Φορτούνης, είτε Μεγαρίτης. Ακόμα κι αν στο τέλος φάει το κεφάλι του, έχει κάνει ήδη ένα τεράστιο καλό.

Από τη νέα σεζόν πολλά από αυτά τα νέα παιδιά δεν θα είναι απλά πρωταθλητές ως... αναφορά, αλλά έχοντας ουσιαστική συμμετοχή στην επιτυχία. Είναι η νέα φουρνιά πρωταθλητών πάνω στην οποία θα χτίσει ο Ολυμπιακός την ομάδα του μεθαύριο. Γιατί κακά τα ψέματα, τα χρήματα που έπεφταν στο τραπέζι για μεταγραφές δεν υπάρχουν πλέον, αφού το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί δύσκολη υπόθεση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

"Ναι αλλά εγώ θέλω να βλέπω μπαλάρα", λένε πολλοί. Όχι, να μην δεις φέτος μπαλάρα. Να κάνεις υπομονή μία φορά και να περιμένεις. Γιατί το κέρδος μελλοντικά μπορεί να είναι πολλαπλάσιο. Και στην τελική, άντε και τον σκούπισαν τον Μπέντο. Μάλλον... καλό θα του κάνουν. Είδατε που έφτασαν Ζαρντίμ (Μονακό, τον θέλει η Γιουβέντους), Μάρκο Σίλβα (στην Πρέμιερ Λιγκ), Βίκτορ (στην Πριμέρα). Ακόμα και οι "αποτυχημένοι" βρήκαν καλό μεροκάματο.

ΥΓ: Για τον Λισγάρα και το "εγκληματικό" τάκλιν πάνω στον Σεμπά δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Ακόμα και ο ίδιος όταν το δει σε βίντεο θα απορεί με τον εαυτό του. Από τύχη δεν έκοψε την μπάλα στον Βραζιλιάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νίκη... τίτλου στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός!
Εγκληματικό τάκλιν του Λισγάρα και δυο κόκκινες!
Με τι τιμωρία κινδυνεύουν Λισγάρας και Σεμπά
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σεμπά
Πήγε να ζητήσει συγνώμη ο Λισγάρας, αλλά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK