Παίζω και ...διασκεδάζω

Όχι μόνο τα κατάφερε αλλά έκανε και την ...πλάκα του. Ο Πεδουλάκης πήρε το μέγιστο από τον αγώνα με την Μπάμπεργκ δηλαδή την πρόκριση, το όμορφο μπάσκετ, το μεστό παιχνίδι και την ξεκούραση του Διαμαντίδη. Το σχόλιο του Τάσου Μαγουλά.

Παίζω και ...διασκεδάζω
INTIME SPORTS

Μία ομάδα η οποία πριν από τρεις μήνες χρειαζόταν τα ηρωϊκά του Μπανκς στο Καντού για να γλυτώσει τον αποκλεισμό από την πρώτη φάση, κατάφερε πολύ μεθοδικά και ώριμα να παλεύει την τελευταία αγωνιστική του τοπ-16 για ακόμα καλύτερο πλασάρισμα.

Οι αλλαγές μέσα από τον Μαραθώνιο...

Η ομάδα η οποία μετρούσε ...κεφάλια στο τρένο της μεγάλης φυγής το καλοκαίρι, διέψευσε φίλους και ...πολύ φίλους για να φτάσει ως εδώ. Μία ομάδα η οποία βρήκε τον αρχηγό της από τα μέσα του ΤΟΠ-16. Η εικόνα του ήρεμου, σίγουρου, εύστοχου Διαμαντίδη που είχε χαθεί στο φινάλε της περυσινής σεζόν, επέστρεψε στο Κάουνας και όπως είπε κάποια στιγμή ο Πεδουλάκης: «ο Δημήτρης δεν μπορούσε να ήταν τόσο ήρεμος από την αρχή της χρονιάς με τόσα πράγματα να αλλάζουν. Δεν του έβγαιναν πράγματα, δεν γνώριζε τους συμπαίκτες του». Όλα αυτά άλλαξαν μέσα από τον μαραθώνιο του ΤΟΠ-16. Γνωρίστηκαν όλοι καλύτερα και το αποτέλεσμα είναι ο Παναθηναϊκός που φτάνει προς το ταβάνι του.

Η ώρα του Διαμαντίδη

Είναι πλέον ομάδα η οποία στα πλέι οφ θα μας δείξει το ταβάνι της. Τώρα είναι η ώρα του Διαμαντίδη να τραβήξει την ομάδα του.

Βεβαίως πολλά θα κριθούν από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Εκεί ο Παναθηναϊκός οφείλει να νικήσει και να ανέβει όσο ψηλότερα γίνεται αν και οι συνειρμοί με το 2011 και την τότε συνάντηση με την Μπαρτσελόνα γίνονται. Τότε ο Μάικλ είχε χάσει όλη την χρονιά και ο Ναβάρο έπαιζε τραυματίας. Καλύτεροι τότε οι Καταλανοί, σε σχέση με τώρα αλλά και καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Ποιος ξέρει τί επιφυλάσσει η ιστορία;

Αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός...

Τί θέλει ο Παναθηναϊκός την άλλη Πέμπτη; Νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, καταρχάς, για να ανέβει καταρχάς στην τρίτη θέση στην τριπλή ισοβαθμία που δημιουργείται. Μετά τον ενδιαφέρει αν θα είναι η Ρέαλ ή η Εφές. Σε περίπτωση που είναι η Ρέαλ τότε ζητά να νικήσει την ΤΣΣΚΑ με 23 πόντους για να τερματίσει πρώτος και +21 για την δεύτερη θέση.

Πιο βατά είναι τα πράγματα αν η Εφές νικήσει στην Μαδρίτη. Τότε ο Παναθηναϊκός ψάχνει το +4 σε επικράτηση επί των πρωταθλητών Ρωσίας για να τερματίσει δεύτερος ενώ η πρώτη θέση ζητά ένα γενναίο +26. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, με δική του νίκη, μένει τρίτος και θα γνωρίζει αν θα συναντήσει τον Ολυμπιακό, την Μακάμπι ή την Σιένα.

Διαβάστε ακόμη:

Πεδουλάκης: "Ψηλά η σημαία του Παναθηναϊκού"

Τα σενάρια στον όμιλο του Παναθηναϊκού

Μπάμπεργκ - Παναθηναϊκός 60-82

News 24/7

24MEDIA NETWORK