Το δικό μας (σας) νέο Contra.gr

Το Contra.gr είναι η ψυχή μας, η ζωή μας και το σπίτι μας. Είναι μια ομάδα που από τον Φεβρουάριο του 2001 γιγαντώνεται, κατακτά τίτλους, χάνει, έχει τα πάνω της, έχει τα κάτω της, επιστρέφει δυνατά, παραμένει μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στην αθλητική ενημέρωση. Πάντα, όμως, θα το συνοδεύει κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Η πίστη των ανθρώπων της γι' αυτό που πρεσβεύει το μπλε site. Την άποψη, την αξιοπιστία και την ανάλυση.

Το δικό μας (σας) νέο Contra.gr
KAI.jpg

Το νέο Contra.gr. Θα περίμενε κανείς, να δει τον κόσμο ανάποδα και το site μεταμορφωμένο. Όχι, δεν έχει αυτή την έννοια ο τίτλος του άρθρου, καθώς το Contra.gr δεν αλλάζει. Τουλάχιστον στα βασικά στοιχεία που το έχουν εδραιώσει στη συνείδηση σας εδώ και 13 χρόνια. Όμως, όπως θα έχετε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα, είναι φρέσκο, ανανεωμένο, σύγχρονο. Με νέες ενότητες, καινούριες θεματικές στήλες, όμορφες πινελιές στην πρώτη σελίδα του. Όσο για την ομάδα του; Το DNA του site είναι εδώ, αλλά ο οργανισμός του site έχει δεχθεί νέο αίμα. Αίμα που "βράζει", σαν αυτό των παιδιών. Γιατί, οι δημοσιογράφοι του Contra.gr παραμένουν παιδιά. Και αυτό θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν. Μεγαλύτερη απόδειξη από το TV spot (01:30) που ακολουθεί και γυρίστηκε στο Allou Fun Park, δεν υπάρχει.

Ναυαρχίδα του Contra.gr ήταν, είναι και θα είναι το σχόλιο των δημοσιογράφων του. Άποψη χωρίς παρωπίδες, χωρίς οπαδισμό, χωρίς ίντριγκα και το πιο βασικό: χωρίς παρεμβάσεις. Οι δύο αρχισυντάκτες Σταύρος Καραΐνδρος και Θέμης Καίσαρης, συντονίζουν καθημερινά τη συντακτική ομάδα προκειμένου να σας ενημερώνουν με εγκυρότητα για τα αθλητικά γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι αρθρογράφοι

Οι αρθρογράφοι πληθαίνουν και αυξάνονται. Και βγήκαν στην επιφάνεια. Σταύρος Γεωργακόπουλος για τον Ολυμπιακό, Δημήτρης Κριτής για τον Παναθηναϊκό, Σάκης Γκίνας για τον ΠΑΟΚ, Άκης Γεωργίου για την ΑΕΚ. Οι Κώστας Κεφαλογιάννης, Άρης Ασβεστάς και Γιάννης Ντάλλας σχολιάζουν με αιχμηρό τρόπο τους πρωταγωνιστές και τις καταστάσεις της στρογγυλής θεάς. Από κοντά και ο Κώστας Μπράτσος με την καλύτερη ανάλυση των διεθνών θεμάτων. Οι Αποστόλης Χορτάτος, Μάνος Ανδρουλάκης και Γιάννης Μπαϊρακτάρης συμπληρώνουν το team.

Το δικό μας (σας) νέο Contra.gr
artthrografoi.jpg

Basketball επί της ουσίας

Υπάρχουν και αυτοί οι μπασκετικοί. "Νέο αίμα" στο site. Γιώργος Συρίγος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Τάσος Μαγουλάς. Τόσο διαφορετικοί αλλά με τόσο πάθος και γνώσεις για το άθλημα. Με την αρθρογραφία τους και τα live chat, τονίζουν την ανανέωση του site. Και λένε τα πράγματα όπως είναι. Μπορεί να διαφωνείτε με τις απόψεις τους. Είναι, όμως, αντικειμενικοί και τεκμηριώνουν τη θέση τους. Σωστή ή λανθασμένη την υποστηρίζουν και την στηρίζουν. Συνδράμουν οι Νίκος Γιαννόπουλος και Γιάννης Ζωιτός. Οι "παλιοί" του Contra.gr.

Το δικό μας (σας) νέο Contra.gr
basket

Οι στήλες και η F1

Οι πρωτότυπες στήλες μάς αρέσουν και σας αρέσουν. "Mythbusters" ή αλλιώς πώς να καταρρίψεις το μύθο με στοιχεία και γεγονότα. "Παράλληλο σύμπαν" ή αλλιώς πως θα είχε είχε γραφτεί διαφορετικά η ιστορία. Και οι διαχρονικές Paparazzi, Ψαλιδοχέρης και Κόντρες.
Νέα είσοδος ο Πάνος Σεϊτανίδης. Με τέρμα τα γκάζια και τη Formula 1 εκ νέου στο πάνω ράφι του Contra.gr. Συνοδηγός του, η Μαρίνα Στρίγγα.

Το δικό μας (σας) νέο Contra.gr
F1.jpg

Η διαχρονικότητα είναι δεδομένη, όπως και ο σεβασμός για αυτά που διαβάζετε και την αγάπη που μας δίνετε τόσα χρόνια. Δεν είμαστε οι αλάνθαστοι, δεν είμαστε οι καλύτεροι, δεν είμαστε ψώνια, δεν γουστάρουμε την έπαρση και πάνω απ' όλα είμαστε μια οικογένεια. Άνθρωποι που έχουν το πάθος να δημοσιογραφούν χωρίς κόμπλεξ, χωρίς κιτρινισμό, χωρίς ταμπού και μακριά από κάθε παπαγαλάκι της εξουσίας και των "κύκλων".

Το Contra.gr είσαι εσύ.

Με εκτίμηση,
Παντελής Βλαχόπουλος - Διευθυντής Contra.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK