Εκεί θα ενισχυθούν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός

Ο Σωτήρης Γεωργίου γράφει για το... αγαπημένο παιδί του Τσάβι Πασκουάλ που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και είναι πιθανό να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό. Τι ψάχνει ο Ολυμπιακός στους ψηλούς και τι συμβαίνει στα γκαρντ μετά την απομάκρυνση του Γκριν.

Εκεί θα ενισχυθούν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός
printezis Doellman

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να τελειώσει η σεζόν και έγινε ένας χαμός με τα μεταγραφικά και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς στους "αιώνιους" μετά τους τελικούς. Επί της ουσίας όμως πολύς θόρυβος για το τίποτα. Οι ομάδες μας μπαίνουν πλέον σε μια στασιμότητα και δεν θα πρέπει να περιμένουμε άμεσα πολλά και μεγάλα πράματα

Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 4ΑΡΙ

Ο Ολυμπιακός έχασε τον τίτλο και προχώρησε άμεσα με τις ανανεώσεις Πρίντεζη - Μάντζαρη που ήταν τα μεγάλα αγκάθια και χτίζει το μέλλον του. Βασικά ψάχνει ένα καλό κοντό και ένα καλό 4αρι Αμερικανό κατά προτίμηση. Η έκπληξη έρχεται από την λύση της συνεργασίας με τον Γκριν. Πλέον θα μπούμε σε μια φάση αναμονής. Οι "ερυθρόλευκοι" ήθελαν επιστροφή Σλούκα, αλλά βλέπουν ότι είναι όνειρο. Κυνήγησαν Τζάκσον και Λάρκιν, αλλά γράψαμε ότι είναι πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Το ποσό για την περιφέρεια ,είναι για καλό κοντό, στο 1 εκατομμύριο και κάτι παραπάνω το πολύ.

Η πιο εφικτή λύση με τα οικονομικά προβλήματα του Αστέρα δείχνει ο Γιόβιτς, που οι Σέρβοι επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ μας της Παρασκευής το πρωί ότι τον μελετά προσεκτικά ο Ολυμπιακός.

Όπως όλα δείχνουν προς τα εκεί θα κινηθεί, καθώς είναι ο κλασικός πόιντ και του αρέσει να φτιάχνει βασικά τους άλλους. Από εκεί και πέρα ο Σφαιρόπουλος θα ψάξει Αμερικανό πίσω από τον Πρίντεζη και ανάλογα με την αξία του παίκτη θα είναι 4-3αρο ή 4-5αρι.

Ο Έλληνας κόουτς θα κοιτάξει στο Λας Βέγκας και τι παίκτες θα εμφανιστούν εκεί. Κοιτά και άλλες περιπτώσεις (τύπου Μότουμ, Μοερμάν κλπ) ανάλογα με το μπάτζετ που για την θέση θα είναι κοντά στα 600-800.000€. Άλλωστε ο Ολυμπιακός θα γλιτώσει το συμβόλαιο Γιανγκ και στην θέση του μπορεί να φέρει τον Έλληνα Μπόγρη που είναι στα μισά και πιο κάτω. Φυσικά ψάχνει και 5ο παίκτη στην περιφέρεια χωρίς να αποκλείεται να κινηθεί και για ξένο 2-3αρο.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ο ΠΑΟ πήρε τον τίτλο και ο πρόεδρος αποφάσισε να ανεβάσει το μπάτζετ και έγινε ένας χαμός, αλλά η σκόνη έφυγε και η ομάδα βλέπει ότι έχει θέματα. Κυνήγησε γερά μια μεταγραφή Έλληνα παίκτη (Σλούκα - Μάντζαρη), αλλά ο δεύτερος απάντησε αρνητικά και ο πρώτος δεν δείχνει ζεστός. Συνεπώς ο ΠΑΟ περιμένει πλέον Τζέιμς και Σίνγκλετον.

Ο πρώτος θέλει ΝΒΑ και πιο ψηλό κασέ, επειδή δεν είναι καθαρός πόιντ ήδη ο Πασκουάλ εξετάζει άλλες περιπτώσεις. Αναμένει και τον Σίνγκλετον που δύσκολα θα βρει όμως συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Συνεπώς στον Παναθηναϊκό ψάχνουν την αγορά, αλλά χωρίς να το φωνάζουν. Και ψάχνουν στην περιφέρεια και στην φροντ λάιν. Ο Περπέρογλου θεωρείται κλεισμένος,αλλά ακόμα υπάρχει ερωτηματικό με τον Φώτση, με τον Χαραλαμπόπουλο και αν πάει για Έλληνα τρίτο σέντερ ή Αμερικανό σέντερ μαζί με τον Μπουρούση, ώστε να πάνε στο "4" οι Σίνγκλετον (έπαιξε στο δεύτερο μισό βασικά στην θέση αυτή) και Γκιστ.

Ενώ ακούγεται και ο ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και αγαπημένος του Πασκουάλ, Ντοελμάν, για το 4αρι (με κασέ στα 700χιλ). Όπως και να έχει στους "πράσινους" θα πρέπει να κάνουμε υπομονή καθώς δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK