Δεν βιάζεται ο Παναθηναϊκός

Ο Σωτήρης Γεωργίου γράφει για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού με τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο. Τι γίνεται με Παπαγιάννη, Ντιλέινι, Μπράμο, Αντετοκούνμπο και Γιάνκοβιτς.

Δεν βιάζεται ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Παναθηναϊκό η επόμενη μέρα μετά την παραμονή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο φέρνει τους "πράσινους" στην αναζήτηση των παικτών που θα γεμίσουν το ρόστερ.

Σίνγκλετον, Παπαγιάννης, Ντιλέινι

Ο Κρις Σίνγκλετον της Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι ο πρωταρχικός στόχος και ουσιαστικά "κλεισμένος", αφού παίζει στην Κίνα αλλά έχει συμφωνήσει προφορικά με τους "πράσινους" για να πάρει τη θέση του βασικού σέντερ αθλητικού τύπου που έψαχνε και λατρεύει ο Άρτζι.

Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά για το αν θα πάρει προσφορά από το ΝΒΑ ο Παπαγιάννης και τι προσφορά θα είναι αυτή. Στο "τριφύλλι" τον θέλουν για 10-15' φέτος και αν βρει συμβόλαιο στις ΗΠΑ οι "πράσινοι" θα πάνε και για άλλο παίκτη στην φροντ λάιν και στο σέντερ. Ειδάλλως ψάχνουν ένα ακόμα ψηλό στις θέσεις 4-5 που να παίζει με σουτ από μακριά. Ανάλογα με τις περιπτώσεις, δεν αποκλείεται να πάρει και καλό 3-4αρι για να κλείσει την φροντ λάιν του.

Στην περιφέρεια η πρόταση για Ντιλέινι υπάρχει αλλά ο παίκτης οδεύει μάλλον προς Βαρκελώνη ή Νταρουσάφακα. Με τα μισά χρήματα από αυτά, ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον Ντρέιπερ της Κουμπάν και μάλλον και τον Καναδό πλέι μέικερ Πάνγκος της Γκραν Κανάρια που είναι καλό μπακ απ πίσω από τον Καλάθη. Έτσι θα πάει στο "2 " ο Παππάς με τον Φελντέιν και πασπαρτού ο Ντρέιπερ. Το ερώτημα είναι εδώ αν θα πάρει Αμερικανό σκόρερ ο Παναθηναϊκός ή θα χρίσει ηγέτη τον Παππά για να τον αναδείξει κιόλας.

Ο ΧΑΡΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Στο "3" ο Χαραλαμπόπουλος θα έχει τον μισό χρόνο και έτσι δίπλα του θα είναι κάποιος ή και δύο από τους Θανάση Αντετοκούμπο και Γιάνκοβιτς. Ο πρώτος έχει το μυαλό του ακόμα στο ΝΒΑ και ο δεύτερος φέρεται να έχει μεγάλη πρόταση από την ΑΕΚ. Για την παραμονή του Γιάνκοβιτς δεν φαίνεται να "καίγεται" ο Πεδουλάκης.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΡΑΜΟ

Στα υπόψιν είναι πάντα και ο Μπράμος και άλλοι παίκτες που προτείνονται συνέχεια αλλά ο πρώτος αν δεν ρίξει το κασέ του κάτω από τις 400.000 δολάρια δύσκολα θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει κάθε μέρα νέα ονόματα που προτείνονται, θα κάνει όμως συγκεκριμένες κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Ο Άρτζι πολύ θα ήθελε ένα καλό σκόρερ αλλά τον Ντιλέινι τον θέλει όλη η Ευρώπη και ο Λάνγκφορντ έμεινε στην Ούνιξ. Στόχος του τώρα είναι να φτιάξει πάλι μια σκληρή στην άμυνα ομάδα που όμως θα παίζει σκεπτόμενο μπάσκετ και θα έχει και επιθετικές αρετές. Το άμεσο ζητούμενο είναι οι ψηλοί και βασικά η υπογραφή του Σίνγκλετον, ο οποίος έχει το... στιλ Πεδουλάκη. Μένει να δούμε ακόμη αν θα μείνει ο Παπαγιάννης για ένα ή δύο χρονια προκειμένου να φτιάξει το brand του και να δοκιμάσει αργότερα στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο training camp των Πίστονς ο Παπαγιάννης

News 24/7

24MEDIA NETWORK