Χαμός για την 14η ομάδα της Α1

Ενώ την Πέμπτη κληρώνει για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια ομάδα θα πάρει τη θέση της Κηφισιάς! Οι πισώπλατες μαχαιριές άρχισαν να πέφτουν και τουλάχιστον πέντε μνηστήρες έχουν μπει στο παιχνίδι. Ο Σωτήρης Γεωργίου έχει το ρεπορτάζ.

Χαμός για την 14η ομάδα της Α1
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε εξέλιξη είναι όλες οι διεργασίες απ' όλους τους ενδιαφερόμενους για την επιλογή της 14ης ομάδας της Α1 και γίνεται ένας μικρός παρασκηνιακός χαμός όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν καταθέσει φάκελο με όλα τα στοιχεία αλλά η μάχη είναι παρασκηνιακή καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια είναι τα κριτήρια και με τι σειρά. Δεν έχουμε εδώ δημοσοπρασία όπως έγινε με τα τηλεοπτικά κανάλια.

Συνεπώς δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες για την προσπάθεια επηρεασμού της πενταμελούς επιτροπής που έχει διαρρεύσει ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχει ανακοινώσει την 14η ομάδα της Α1 που θα πάρει την θέση της Κηφισιάς και καθότι έχουμε κλήρωση πρωταθλήματος την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα πέφτουν και πισώπλατες μαχαιριές από την μια ομάδα στην άλλη για παλιά "πεπραγμένα" τους από χρέη που μπορεί να τρέχουν και να υπάρχει απαγορευτικό στην FIBA μέχρι και από ομάδες γείτονες που δεν θέλουν και άλλους στα πόδια τους!

Στην μάχη έχουμε τις ιστορικές ομάδες του Πανιωνίου και του Ηρακλή που ο πρώτος έχει και νέα υγιή διοίκηση, ενώ θυμίζουμε ότι βασικά ο Αρκαδικός και στην συνέχεια και η Καβάλα ζητούν να πάρουν την wild card.

Ειδικά ο πρώτος με την διαδικασία που γίνεται για παράδειγμα στην Ισπανία που όταν ομάδα της Α2 δεν μπορέσει να δικαιολογήσει την συμμετοχή της παραμένει η προτελευταία ομάδα.

Ακόμα ενδιαφέρον έχει δείξει η Δόξα Λευκάδας που ποντάρει στο ότι πέφτει χρήμα στο νησί και στην αποκέντρωση και στο ότι είναι μια νέα αγορά. Αλλά υπάρχει και το έμπειρο Ηράκλειο που απέχει χρόνια από τα μεγάλα σαλόνια και δεν ήταν καν στην Α2 αλλά δείχνει να έχει συγκεντρώσει επιχειρηματίες για το εγχείρημα και εδώ υπάρχει και η κόντρα με το Ρέθυμνο που είναι ήδη στην Α1.

Και φυσικά οργιάζει το παρασκήνιο για "υποσχέσεις" ενδιαφερομένων από στήριξη στις εκλογές μέχρι ότι επικαλούνται τις σχέσεις τους με "αιωνίους" και με τον έναν να θάβει τον άλλο έχοντας βγάλει τα φτιάρια!

Κοντή γιορτή όμως!

News 24/7

24MEDIA NETWORK