Εκεί στην Ισπανία, μακριά από την Ισπανία

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος εύχεται η Εθνική Ελλάδος να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και ταυτόχρονα να μείνει όσο πιο μακριά μπορεί από τους διοργανωτές.

Εκεί στην Ισπανία, μακριά από την Ισπανία
INTIME SPORTS

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται ποιος είναι ο στόχος της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας. Και όχι άδικα μιας και ουδείς από την ομάδα έχει μιλήσει για κάποια θέση.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να «ορίσουμε» ουσιαστικά τι μπορεί να σημαίνει, στα δικά μας τα μάτια πάντα, επιτυχία και τι αποτυχία. Η απόλυτη επιτυχία για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θα είναι να βρεθεί στα ημιτελικά. Δεν συζητάμε για μετάλλιο ή τρόπαιο γιατί σε εκείνη την περίπτωση θα μιλάμε για μια από τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της «γαλανόλευκης». Από την άλλη, απόλυτη αποτυχία ορίζεται ο αποκλεισμός από την πρώτη κιόλας φάση της διοργάνωσης.

Επιτυχία τα προημιτελικά

Επιτυχία για την «επίσημη αγαπημένη» θα είναι να βρεθεί στα προημιτελικά ενώ πικρή θα είναι η γεύση στα χείλη όλων αν η ομάδα μείνει εκτός στη φάση των «16». ΗΠΑ και Ισπανία δείχνουν αχτύπητες και η λογική λέει πως θα είναι το ζευγάρι του τελικού. Από εκεί και ύστερα οι υπόλοιπες θέσεις. παίζουν για όλες τις ομάδες. Συνεπώς η Εθνική έχει να ανταγωνιστεί 12 ομάδες μιας και οι υπόλοιπες θα αποχαιρετήσουν νωρίς μιας και η δυναμικότητα τους είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Φτάνοντας λοιπόν στη Σεβίλλη η Εθνική, πέρα φυσικά από την πρόκριση στους «16», θα έχει ακόμη έναν στόχο. Να αποφύγει αρχικά τους διοργανωτές στη δεύτερη φάση και φυσικά, εάν αυτό είναι δυνατόν, να τους πετύχει όσο πιο μακριά γίνεται ή-ευχή όλων-είναι να μην τους πετύχει καθόλου.

Έτσι αποφεύγει την Ισπανία

Εάν η παρέα του Γιάννη Μπουρούση λοιπόν τερματίσει πρώτη στην πρώτη φάση, πλην φοβερού και τρομερού απροόπτου, θα πετύχει τους «φούριας ρόχας» μακριά. Το μόνο κακό είναι πως οι Ισπανοί. συνηθίζουν να μην μπαίνουν δυναμικά στις διοργανώσεις , αλλά φυσικά κάνουν εξαιρετικό φίνις.

Εμείς από την άλλη αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε τη δουλειά μας και όχι τον απέναντι όμιλο. Καλό θα είναι οι Ισπανοί να μείνουν όσο πιο μακριά γίνεται από εμάς και εμείς από εκείνους. Γιατί η αλήθεια είναι πως με όλους τους υπόλοιπους αν δεν ξεκινάμε ως φαβορί, τουλάχιστον θα μπούμε στο παρκέ ξεκινώντας από το 50%-50%.

News 24/7

24MEDIA NETWORK