Έπαιξε σαν Ρεάλ όχι ως Ολυμπιακός

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος καταγράφει όλους τους κανόνες που θα πρέπει να λάβει υπόψη του και να ακολουθήσει πιστά ο Ολυμπιακός προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει την Πέμπτη τη Ρεάλ.

Έπαιξε σαν Ρεάλ όχι ως Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός "παγιδεύτηκε" στη Μαδρίτη. Όχι στο παρκέ, αλλά στο μυαλό. Έπαιξε ακριβώς όπως ήθελαν οι Ισπανοί και όχι όπως είχε σχεδιάσει.

Μετά από σχεδόν 60 ματς που έχει δώσει φέτος η "Βασίλισσα", όλοι ξέρουν πώς για να ηττηθεί θα πρέπει ο αντίπαλος της:

α) να ελέγξει τον ρυθμό, είτε αυτός είναι γρήγορος, είτε αργός, θα πρέπει να τον ελέγχει ο αντίπαλος και όχι η ομάδα του Λάσο.

β) θα πρέπει να παίξει σωστά ομαδικά και να έχει περισσότερους από τέσσερις διακριθέντες.

γ) Να μην κάνει εύκολα λάθη, γιατί είναι δεδομένο ότι θα αναπτυχθεί ο κλασικός ισπανικός αιφνιδιασμός.

δ) Να είναι σκληρός, να κάνει φάουλ, να μην αφήσει εύκολα καλάθια στη Ρεάλ.

ε) Δεν θα πρέπει να απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση και δεν θα πρέπει να μπει σε παιχνίδια μυαλού από την οποιαδήποτε προβοκάτσια των Ισπανών.

Έπαιξε σαν Ρεάλ όχι ως Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Θα πει κανείς πως αυτοί οι "κανόνες" φαίνονται απλοί, αλλά δεν είναι. Αν ήταν, τότε όλοι θα κέρδιζαν τη Ρεάλ. Τι θα πρέπει λοιπόν να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει ένα παιχνίδι στη Μαδρίτη; Να παίξει ως Ολυμπιακός και όχι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δηλαδή να ακολουθήσει όλους τους κανόνες. Όχι έναν ή δύο, αλλά όλους...

Μπορεί; Αυτό το γνωρίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του. Πάντως στο δεύτερο δεκάλεπτο έδειξε ότι μπορεί. Τον τρόπο τον ξέρει, χρειάζεται και διάρκεια... Χρειάζονται 40 λεπτά, δεν φτάνουν καν τα 39 λεπτά σωστής δουλειάς.

Διαβάστε ακόμη:

Ρεάλ - Ολυμπιακός 88-71

Μπαρτζώκας: "Κάποιοι παίκτες ήταν ανενεργοί"

Προκάλεσε ο Ρούντι τον Σπανούλη (VIDEO)

Καυγάς Μπουρούση-Πέτγουεϊ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK