Υπόθεση Μάντζαρη: Έτσι γίνονται οι δουλειές...

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφει για τον άψογο χειρισμό των Αγγελόπουλων στην υπόθεση Μάντζαρη και την ανανέωση του Έλληνα γκαρντ που λύνει περισσότερα από ένα προβλήματα.

Υπόθεση Μάντζαρη: Έτσι γίνονται οι δουλειές...

Με το που τελείωσε η σεζόν προέκυψε "θέμα" Μάντζαρη μιας και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε να τον αγοράσει από τον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά ούτε που το συζήτησαν. Στη συνέχεια σενάρια έφερναν τον 24χρονο γκαρντ προ των πυλών της Γαλατάσαραϊ, άλλα δημοσιεύματα πάλι ανέφεραν πως η Μπαρτσελόνα τον έχει ψηλά στη λίστα της.

Ολυμπιακός και Μάντζαρης, όμως, ουδέποτε έβαλαν τρίτους ανάμεσα τους. Οι όποιες διαφορές υπήρχαν λύθηκαν με ξεκάθαρες κουβέντες, ο Ολυμπιακός έδειξε πως θέλει τον Μάντζαρη για χρόνια, ο διεθνής γκαρντ είχε ως προτεραιότητα την παραμονή στον Πειραιά και έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια χωρίς να γίνει η υπόθεση... σίριαλ.

Υπόθεση Μάντζαρη: Έτσι γίνονται οι δουλειές...
INTIME SPORTS

Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές. Δίχως πολλά-πολλά. Θα πει κανείς πως γράφτηκαν πολλά και ειπώθηκαν ακόμη περισσότερα. Ναι, αλλά για κανένα από αυτά δεν ευθύνεται κάποια από τις δύο πλευρές. Μάντζαρης και Ολυμπιακός συναντήθηκαν όσες φορές χρειάστηκε για να συμφωνήσουν και τελικά το βράδυ της Τρίτης ήρθε η ανακοίνωση τη στιγμή που πολλοί θεωρούσαν πως το θέμα είχε "παγώσει" και δεν υπήρχε η παραμικρή εξέλιξη.

Πλέον ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα φοράει τα ερυθρόλευκα για ακόμη τρία χρόνια τουλάχιστον και έτσι οι Αγγελόπουλοι και ο Μπαρτζώκας ξενοιάζουν αφού το επόμενο καλοκαίρι ο 24χρονος γκαρντ θα έμενε ελεύθερος. Πλέον με αυτή την ανανέωση θα ηρεμήσει και ο ίδιος ο παίκτης και θα έχει το μυαλό του μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Για σκεφτείτε να μην είχε ανανεώσει πόση πίεση θα υπήρχε μέσα στη σεζόν ενδεχομένως από την εξέδρα;

Υπόθεση Μάντζαρη: Έτσι γίνονται οι δουλειές...
INTIME SPORTS

Τέλος καλό όλα καλά για τον Ολυμπιακό και τον Μάντζαρη με τους Πειραιώτες να ενισχύουν ακόμη περισσότερο το βασικό τους κορμό. Έναν κορμό με παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Μάντζαρης και ο Σλούκας, ο οποίος πλέον παίρνει σειρά. Αυτοί οι παίκτες όντας βασικά στελέχη και στο έπος της Πόλης θα αποτελέσουν τον βασικό πυρήνα της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη ομοιογένεια και χημεία.

Διαβάστε ακόμη:

Μάντζαρης μέχρι το 2017

News 24/7

24MEDIA NETWORK