Κάποτε και ο Πρίντεζης ήταν... Μάντζαρης

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος εξηγεί γιατί η περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη είναι διαφορετική με εκείνη του Βαγγέλη Μάντζαρη, ενώ δεν παραλείπει να δώσει τις συμβουλές του στον 24χρονο γκαρντ.

Κάποτε και ο Πρίντεζης ήταν... Μάντζαρης

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι πλέον στα 29 του, δεν είναι 24 ετών... Άλλα μυαλά είχε το 2009, άλλα μυαλά έχει τώρα. Αλλιώς τον καθοδηγούσε ο μάνατζέρ του πριν από 5 χρόνια, αλλιώς καθοδηγεί ο ίδιος πλέον τον ατζέντη του, πέντε χρόνια μετά.

Αυτό γιατί πολλοί συνέδεσαν την περίπτωση του Πρίντεζη με την αντίστοιχη του Μάντζαρη. Οι ίδιοι ξέχασαν ότι ο Πρίντεζης έκανε χειρότερα από τον Μάντζαρη, στην ίδια ακριβώς ηλικία. Έφυγε για την Μάλαγα, πήρε πολλά λεφτά, αλλά μπασκετικά βγήκε χαμένος. Επέστρεψε στον Ολυμπιακό, πήρε δύο Ευρωλίγκες, ξανάγινε μέλος της Εθνικής και είναι πια σημαία της ομάδας της καρδιάς του. Από το 2009 και μετά έχει διαπραγματευτεί άλλες τέσσερις φορές με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων και δεν έχει πει ποτέ ξανά όχι. Στα μέσα της σεζόν 10-11 επέστρεψε στον Πειραιά, το καλοκαίρι του 11 υπέγραψε νέο συμβόλαιο, ένα χρόνο μετά ανανέωσε - έχοντας πετύχει και το πιο μεγάλο καλάθι της καριέρας του - φέτος έκανε και επέκταση μέχρι το 2017.

Κάποτε και ο Πρίντεζης ήταν... Μάντζαρης
INTIME SPORTS

Ο Πρίντεζης του 2009 είναι ακόμα καλύτερος παίκτης και φυσικά πολύ πιο έμπειρος να διαχειριστεί καταστάσεις. Έπαθε και έμαθε ο Γιώργος, το θέμα για τον Μάντζαρη είναι να μην πάθει και ο ίδιος από τα λάθη. Διότι ο έξυπνος άνθρωπος μαθαίνει από τα τα δικά του λάθη, ο πολύ έξυπνος άνθρωπος από τα λάθη των άλλων...

Και ο Βαγγέλης δεν το διαχειρίστηκε πολύ καλά το θέμα του εδώ και καιρό. Σε τέτοιο βαθμό, που έχασε το όποιο δίκιο είχε και την ίδια στιγμή η κοινή γνώμη στράφηκε εναντίον του. Ή για να τα λέμε όπως έχουν, η μεγάλη μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακού, που πάντα θα βάζει την ομάδα πάνω απ' όλους και όλα... Ακόμα και από ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει πολλά περισσότερα από τον Μάντζαρη.

Κάποτε και ο Πρίντεζης ήταν... Μάντζαρης
INTIME SPORTS

Για να καταλήξουμε και να μην μακρηγορούμε. Ο Ολυμπιακός και Πρίντεζης φέρθηκαν έξυπνα και προχώρησαν σε μια κίνηση που τους εξυπηρετεί όλους. Ο Ολυμπιακός ανανέωσε με έναν Έλληνα που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Ευρώπης, ο Πρίντεζης πήρε καλά λεφτά και εξασφαλίστηκε μέχρι το 2017, στην ομάδα που ξέρει όσοι λίγοι, παίζει - με μικρή διακοπή - από 15 ετών και κανονικά πρέπει να τελειώσει την καριέρα του. Ο κόσμος του βγάζει ακόμα περισσότερο το καπέλο και ίδιος έχει κερδίσει την εκτίμηση και του τελευταίου οπαδού.

Όποιος συνδέει την περίπτωση Πρίντεζη με την αντίστοιχη του Μάντζαρη, κάνει πολύ μεγάλο λάθος... Το μόνο κοινό που έχουν οι δύο παίκτες είναι η πρόταση για επέκταση, τίποτα άλλο.

Γιατί όταν ο Πρίντεζης το έπαιξε... Μάντζαρης, έφυγε από τον Ολυμπιακό, πήρε λεφτά, αλλά κόντεψε να καταστρέψει την καριέρα του.. Την πάτησε και δεν το ξανακάνει, όμως και ο Ολυμπιακός του φέρθηκε πολύ καλύτερα στην πορεία. Τώρα ο Μάντζαρης το έπαιξε λάθος στην αρχή, αλλά είναι στο χέρι του να το διορθώσει. Δίχως πολλά, πολλά. Συναντιέται, κλείνει, παίρνει περισσότερα λεφτά - έστω κι αν δεν είναι όσο υπολόγιζε - και προχωρά την καριέρα του... Και αν δεν είναι ικανοποιημένος, ας φανταστεί τον εαυτό του στα 29 του σαν τον Πρίντεζη, δίχως ένα λάθος που του κόστισε ενάμιση χρόνο από την καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη:

Για τρία χρόνια Πρίντεζης

News 24/7

24MEDIA NETWORK