Λάσμε στον Ολυμπιακό… Γιατί όχι;

O Παναθηναϊκός άφησε ελεύθερο τον Στεφάν Λάσμε και ο Σπύρος Καβαλιεράτος αναρωτιέται εάν ο Γκαμπονέζος σέντερ θα ταίριαζε στους "ερυθρόλευκους".

Λάσμε στον Ολυμπιακό… Γιατί όχι;

Την τελευταία διετία ο Παναθηναϊκός νίκησε σε εφτά τελικούς (πλέι οφ και Κυπέλλου) τον Ολυμπιακό και στους περισσότερους MVP ήταν ο Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στους Πειραιώτες και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φίλοι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στις συζητήσεις τους έλεγαν «αν είχαμε τον Λάσμε θα τα είχαμε πάρει όλα».

Και αν τα προηγούμενα δύο χρόνια ο Χάινς είχε κλέψει την καρδιά των φίλων του Ολυμπιακού, φέτος που ο Μπράιαντ Ντάνστον έδειχνε ολομόναχος, η κουβέντα περί Λάσμε ήρθε και πάλι στο προσκήνιο και εντάθηκε στους τελικούς όπου ο 32χρονος σέντερ ήταν καταλυτικός για τους «πράσινους».

Τώρα ο Λάσμε είναι στην αγορά ελεύθερος και οι απορίες που δημιουργούνται είναι οι εξής: Εάν τελικά ο Χάινς δεν καταφέρει να αποδεσμευτεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή η απόκτηση του έχει πάρα πολλά εμπόδια και δεν προχωρήσει, αξίζει να γίνει κίνηση για τον Λάσμε; Και με δεδομένη την παραμονή του Ντάνστον, εάν αποκτηθεί και ο Χάινς, θα χώραγε στην ομάδα και ο Λάσμε;

Ο πρώην πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ξέρει άριστα τον Ολυμπιακό και είναι πλέον ελεύθερος. Γιατί λοιπόν να μην κάνουν κίνηση οι «ερυθρόλευκοι» για τον Γκαμπονέζο σέντερ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK