Γενναίες μειώσεις, καλή ομάδα, γεμάτο "Καραϊσκάκης"

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος σχολιάζει όσα ειπώθηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" κατά την παρουσίαση των καρτών διαρκείας του Ολυμπιακού, γράφει για το "αύριο" στον Πειραιά παρά το θολό τοπίο στη χώρα και μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Γενναίες μειώσεις, καλή ομάδα, γεμάτο "Καραϊσκάκης"
INTIME SPORTS

Το τρίπτυχο γενναίες μειώσεις, καλή ομάδα, γεμάτο "Καραϊσκάκης" αποτελεί οδηγό για τον Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης σεζόν. Αυτό είναι το ζουμί απ’ όσα ειπώθηκαν στη διάρκεια της παρουσίασης των νέων καρτών διαρκείας το μεσημέρι της Τετάρτης (8/7) στο γήπεδο "Καραϊσκάκης".

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" έχει κατανοήσει πλήρως τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κρίση στη χώρα μας και οι τιμές που ορίστηκαν για τιςι μόνιμες θέσεις του φαληρικού σταδίου απευθύνονται ακόμη και σε εκείνους που δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους.

Δεν είναι τυχαίο πως ένας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων διαρκείας, γύρω στις 18.000 θέσεις, κοστίζουν μεταξύ 100 και 170 ευρώ, ενώ ένας πατέρας με ένα παιδί μπορεί να δει όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας από τα φιλικά και του Κυπέλλου, μέχρι του πρωταθλήματος και του ChampionsLeague, πληρώνοντας ετησίως από 140 έως 240 ευρώ ανάλογα με τη θέση που θα επιλέξει.

Γενναίες μειώσεις, καλή ομάδα, γεμάτο "Καραϊσκάκης"
INTIME SPORTS

Ευκαιρίας δοθείσης ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος υπογράμμισε δύο φορές στη διάρκεια της τοποθέτησής του πως ο Ολυμπιακός λόγω της συνετής οικονομικής του πολιτικής από το 2010 έως σήμερα, παραμένει ισχυρός σε όλα τα επίπεδα. Σε μια χρονική περίοδο που η Ελλάδα "αναστενάζει", ο Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του από την 22θέση της κατάταξης τηςUEFA, ενώ έχει και γεμάτο πορτοφόλι για κάθε ενδεχόμενο.

Ήταν μια έμμεση απάντηση από το υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης και σε όλους όσους υποστηρίζουν ή κατηγορούν την ΠΑΕ για σφιχτή οικονομική πολιτική και "μετρημένα" έξοδα χωρίς σπατάλες. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά "εμείς δεν κοιτάζουμε μόνο την επόμενη σεζόν, αλλά κάνουμε μελέτες με ορίζοντας χρόνων, προκειμένου να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο".

Να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο

Κι αυτό ελέχθη προκειμένου να δικαιολογηθεί η κουβέντα που έγινε σχετικά με την "καλή ομάδα, καλύτερη από εκείνη της προηγούμενης σεζόν" που όλοι στην Πλατεία Αλεξάνδρας και του Ρέντη θέλουν να δημιουργήσουν. Είναι προφανές πως με τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου στον Ολυμπιακό θέλουν να καταπολεμήσουν και το φαινόμενο της μισοάδειας εξέδρας, κάτι που πέρυσι δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν.

Γενναίες μειώσεις, καλή ομάδα, γεμάτο "Καραϊσκάκης"
INTIME SPORTS

Παρότι ο σύλλογος δεν έχει έσοδα από διαφήμιση στη φανέλα του, καθώς θα συνεχίσει και φέτος να προβάλει το φιλανθρωπικό έργο τηςUNICEF, στην ΠΑΕ επιμένουν ότι ο νέος κόουτς Μάρκο Σίλβα θα έχει το γενικό πρόσταγμα στον σχεδιασμό και πως κάθε του εισήγηση θα γίνει προσπάθεια να υλοποιηθεί παρά το θολό τοπίο των τελευταίων ημερών και το άγνωστο του "αύριο".

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα ακολουθήσει στο σκέλος των μεταγραφών θα μάθουμε πιθανότατα στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου κόουτς το μεσημέρι της Πέμπτης (2.30, στην Πλατεία Αλεξάνδρας), ο οποίος και θα κάνει τις προγραμματικές του δηλώσεις, λίγες ώρες μετά την πρώτη του προπονητή και δύο ημέρες μετά την παρθενική του επίσκεψη στου Ρέντη και τις πολύωρες επαφές με τον αθλητικό διευθυντή Γρηγόρη Γεωργάτο.

Δεν είναι υπερβολή αυτό που ακούστηκε στο περιθώριο της παρουσίασης των διαρκείας πως "με τον προγραμματισμό που έχει γίνει μπορούμε να είμαστε έτοιμοι σε διάστημα μιας εβδομάδας σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές", ωστόσο, θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο πως όσα πρόκειται να γίνουν θα δρομολογηθούν μετά από το τέλος της εβδομάδας κι ανάλογα με τις εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο.

Οι συμφωνημένοι και οι εκκρεμότητες

Νενέ και Ντιόπ είναι έτοιμοι σε προφορικό επίπεδο, συμφωνημένοι και ενημερωμένοι να περιμένουν μερικές ακόμη ημέρες, ενώ και η περίπτωση Μιραλάς έχει προχωρήσει, με τον παίκτη να είναι θετικός και να πιέζει προς τον ατζέντη του, ώστε να μειώσει τις απαιτήσεις της Έβερτον και να βρεθεί η χρυσή τομή. Βέβαια στην υπόθεση του Βέλγου διεθνούς μπορεί τελικά να παίξει ρόλο και η δεύτερη αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού στη Φενέρ για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Γενναίες μειώσεις, καλή ομάδα, γεμάτο "Καραϊσκάκης"
ΙΝΤΙΜΕ

Για τον Μιραλάς στην ΠΑΕ λένε ότι τον θέλουν και τους θέλει, προσθέτουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση στην περίπτωσή του κι αν όλα πάνε καλά θα τα καταφέρουν. Αρκεί οι τελικές απαιτήσεις των Άγγλων να κυμανθούν γύρω στα 8 εκατομμύρια, όπως ακουγόταν το τελευταίο διάστημα κι όχι στα 12… Οριστικές εξελίξεις, πάντως, θα υπάρξουν και σε αυτό το ζήτημα, αλλά και σε πολλά από τα επόμενα από την προσεχή Δευτέρα. Ως τότε, υπομονή…

News 24/7

24MEDIA NETWORK