Δεν έχει τελειώσει (ακόμα) του Ρομπέρτο

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος γράφει για τις τελευταίες εξελίξεις με Ρομπέρτο και αποκαλύπτει τα χρήματα που ζητά ο Ολυμπιακός.

Δεν έχει τελειώσει (ακόμα) του Ρομπέρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Contra.gr σας ενημέρωσε εδώ και ώρες για τα δημοσιεύματα από την Ισπανία που θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Ρομπέρτο στην Εσπανιόλ με την υποσημείωση πως μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη κι εντός των προσεχών ωρών.

Από το πρωί διαβάσατε τα δεδομένα για τη στάση του 30χρονου πορτιέρε και το τι έχει μετρήσει για να θεωρείται σίγουρη η αποχώρησή του για επιστροφή στην πατρίδα. Δεν ήταν τυχαίες, άλλωστε, οι χθεσινές τοποθετήσεις του Κώστα Καραπαπά στον αέρα του Sport24 radio επί του θέματος...

Είναι αλήθεια ότι οι εξελίξεις τρέχουν. Ο ισπανικός σύλλογος που έχει μείνει στον... άσο σε ό,τι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα καίγεται να κλείσει τον Ρομπέρτο, εκείνος τα έχει ήδη βρει με συμβόλαιο πολύ κοντά στα χρήματα που έπαιρνε στον Πειραιά (σ.σ. γύρω στο ένα εκατομμύριο ετησίως) και απομένει να τα βρουν οι δύο ομάδες.

ΤΟΣΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καλά ενημερωμένες πηγές, αναφέρουν ότι υπάρχει προσέγγιση, αλλά όχι συμφωνία. Η Εσπανιόλ που έχει νέα διοίκηση εδώ και λίγο καιρό προσφέρει γύρω στα 3 εκατομμύρια, οι απαιτήσεις των "ερυθρολεύκων" είναι γύρω στα 4 (κάτι λιγότερο) και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία. Όλα δείχνουν, όμως, ότι θα υπάρξει μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες. Αν υπάρξει μέσα στο Σαββατοκύριακο που είναι και το πιθανότερο ο Ρομπέρτο δεν θα ξεκινήσει προετοιμασία (τη Δευτέρα) με τον Ολυμπιακό. Αν όχι, θα επιστρέψει και θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή για την Αυστρία την προσεχή Τρίτη, ενδεχόμενο, ωστόσο, που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Θα είναι έκπληξη να μην παραχωρηθεί και σύντομα, όπως φαίνεται, ο Ρομπέρτο από τη στιγμή που ο ίδιος όχι απλά το έχει αποφασίσει, αλλά βρήκε και ομάδα, ενώ πιέζει μέσω του μάνατζέρ του προς αυτή την κατεύθυνση. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό επιδιώκουν προφανώς να αποκομίσει ο σύλλογος όσο γίνεται περισσότερα από τον Μαδριλένο κίπερ και στη συνέχεια να φέρουν τον επόμενο (από το εξωτερικό)...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες από την Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο"
Σχόλιο Σταύρου Γεωργακόπουλου: Ρομπέρτο, μην ξεχνάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK