Η απάντηση για Ροναλντίνιο και η λίστα για αντί-Σάμαρη!

Μια ανάρτηση από την μακρινή Παραγουάη την πατρίδα του Χόρχε Μπενίτες, του νέου αποκτήματος των "ερυθρολεύκων" για την επίθεση, έβαλε εδώ και μερικές ώρες φωτιά στο διαδίκτυο.

Η απάντηση για Ροναλντίνιο και η λίστα για αντί-Σάμαρη!

Σύμφωνα με έναν νεαρό ραδιοφωνικό παραγωγό, λοιπόν, ο Ροναλντίνιο βρίσκεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!

Στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ, ωστόσο, ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ό,τι θέλει, χωρίς αυτό απαραίτητα να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όπως διευκρίνιζαν στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον διάσημο Βραζιλιάνο ζογκλέρ, άρα το ενδεχόμενο απόκτησής του θα παραμείνει όνειρο θερινής νυκτός, εκτός κι αν γίνει η μεγάλη έκπληξη.

Πάντως, και ο Μίτσελ όταν ρωτήθηκε πριν από μερικές ημέρες σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης του Ρομπίνιο ή του Ετό είχε παραδεχθεί δημόσια πως δεν θα ήθελε στην ομάδα του έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου βεληνεκούς, καθώς μια ενδεχόμενη κίνηση θα επηρέαζε τις ισορροπίες στο εσωτερικό των αποδυτηρίων. Βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως όλοι μας διαπιστώσαμε στις περιπτώσεις των Σαβιόλα πέρυσι και Αμπιντάλ φέτος.

Η λίστα για αντί - Σάμαρη

Στο μεταξύ, την ώρα που ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται στη Λισσαβόνα και σε μερικές ώρες, αφού ολοκληρώσει και τα ιατρικά τεστ, θα προβάρει επίσημα τη φανέλα της Μπενφίκα, ο Τζίμι Ντουρμάζ πάτησε Ελλάδα γύρω στα μεσάνυκτα και θα αποτελέσει τη νέα σημαντική προσθήκη στο μεσοεπιθετικό σκέλος.

Σχετικά με τη θέση του Σάμαρη, στην ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να μείνει ορφανή, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες εξεύρεσης του ιδανικού αντικαταστάτη. Όπως σας ενημέρωσε σχετικά το «contra.gr» πριν από μερικές ώρες στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Μάικλ Εσιέν της Μίλαν, του Παπακουλί Ντιόπ της Λεβάντε, του νεαρού ομογενούς Θάνου Πέτσου της Ραπίντ Βιένης, ωστόσο, όλα δείχνουν πως θα καταλήξουμε σε μία ακόμη έκπληξη. Ειδικά ο Γκανέζος άσος της Μίλαν μάλλον δεν θα φτάσει ως την τελική ευθεία…

Συγκεκριμένα, ακούγεται έντονα ότι ο εκλεκτός του Μίτσελ και της διοίκησης δεν θα είναι όνομα που έχει ακουστεί έντονα έως τώρα. Δεν αποκλείεται, με άλλα λόγια, να βρεθούμε μπροστά σε μια νέα περίπτωση… Μπενίτες, ποδοσφαιριστή δηλαδή, ο οποίος δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα ως τώρα. Ίσως το όνομά του να μην έχει γραφθεί καν.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του Κώστα Μανωλά μιλώντας σε αγγλική ιστοσελίδα ξεκαθάρισε πως οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο διεθνής στόπερ βρέθηκε στο Λονδίνο και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Άρσεναλ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει καμία επιπλέον πληροφορία σχετικά με το μέλλον του 23χρονου αμυντικού, στα πόδια του οποίο "σφάζονται" ορισμένες από τις πιο γνωστές ομάδες της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμη:

Ήρθε στην Ελλάδα ο Ντουρμάζ

Εσιέν για αντικαταστάτης του Σάμαρη (VIDEOS)

Στη Λισσαβόνα ο Σάμαρης

Έρχεται τα μεσάνυχτα ο Ντουρμάζ

Παρουσίασε τους παίκτες του ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK