Η λεπτή… κόκκινη γραμμή για Ροσίτσκι

Δεν το… φωνάζει, αλλά τα δίνει όλα για τον Τόμας Ροσίτσκι ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εντείνει το πρέσινγκ γύρω από τον διεθνή Τσέχο μπαλαντέρ και αισιοδοξούν πως υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο να αποτελέσει το μεγάλο "μπαμ" του χειμώνα.

10/4/2013 UEFA Champions League Football.
FC Barcelona v PSG.
Cesc Fabregas is substituted for Lionel Messi.
Photo: Offside / L'Equipe.
10/4/2013 UEFA Champions League Football. FC Barcelona v PSG. Cesc Fabregas is substituted for Lionel Messi. Photo: Offside / L'Equipe. OFFSIDE - L'EQUIPE

Σύμφωνα με άριστα ενημερωμένες πηγές, οι ώρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και απαιτούν πολύ λεπτούς χειρισμούς, πολλούς από τους οποίους κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε στο Λονδίνο όχι μόνο για διακοπές, όπως εδώ και μέρες σας ενημέρωσε σχετικά το Contra.gr.

Επίσημα οι αρμόδιοι του συλλόγου δεν παραδέχονται το παραμικρό πλην του δεδομένου ενδιαφέροντος για τον άσο της Άρσεναλ, ο οποίος ακόμη και στα 34 χρόνια του εξακολουθεί να αποτελεί βαρόμετρο για κάθε ομάδα. Πριν λίγες ώρες στελέχη της ΠΑΕ διέψευδαν τα σενάρια των Τούρκων για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον πολύπειρο μέσο διάρκειας 2,5 ετών, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως θα κρατούν χαμηλά τη μπάλα μέχρι να κλείσει το μεγάλο deal.

Το γεγονός ότι μέχρι και ο εκπρόσωπος του σπουδαίου Τσέχου άσου παραδέχθηκε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, χωρίς να το… απορρίψει όπως έκανε σε αντίστοιχες απόπειρες του πρόσφατου παρελθόντος, οδηγεί αν -μη τι άλλο- στο συμπέρασμα ότι γίνεται παιχνίδι και μάλιστα πολύ χοντρό!

Εκτός αποστολής

Από την άλλη, εκείνοι που ξέρουν καλά το παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι ο Ροσίτσκι, ο οποίος έμεινε την Κυριακή εκτός αποστολής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ, στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι με την ΚΠΡ έπαιξε (σ.σ. και σκόραρε το νικητήριο γκολ), όχι για να συνεχίσει στο "Emirates", αλλά για να… πουληθεί. Με άλλα λόγια, ο αγώνας της περασμένης Παρασκευής ήταν όπως όλα δείχνουν η τελευταία του παράσταση με τη φανέλα των "κανονιέρηδων" και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει με μία που φέρει τα ίδια χρώματα, αλλά είναι… ριγωτή.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας επιμένουν να διατηρούν χαμηλούς τόνους, επειδή γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι τόσο δύσκολη η συγκεκριμένη υπόθεση που μπορεί να «τσακίσει» ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό και προχωρούν σταθερά και με απόλυτη ακρίβεια τις επαφές τους και με την Άρσεναλ, αλλά και με τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Μπορεί να "κλείσει" και άμεσα

Αν πάνε όλα καλά η συμφωνία είναι πολύ πιθανό να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Πρωτοχρονιά, κάτι που σημαίνει ότι ο διεθνής Τσέχος σούπερ σταρ θα έρθει μέχρι τότε στην Αθήνα προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τα νέα του ποδοσφαιρικά… λημέρια. Βέβαια, ξέρει καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός και «Καραϊσκάκη» μιας κι έχει αγωνιστεί ουκ ολίγες φορές ως αντίπαλος στο πλαίσιο του Champions League.

Κάποιοι επιμένουν, χωρίς, όμως, να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, ότι ο Ροσίτσκι είχε ήδη μια πρώτη επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ κάποιοι άλλοι πάνε ακόμη πιο μακριά τη βαλίτσα και υποστηρίζουν πως μπορεί να έρθουν και μαζί στην Ελλάδα (με την ίδια πτήση) μέσα στις επόμενες μέρες ή ώρες…

Συμπέρασμα; Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για να κάνει δικό του τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Τσεχίας, έναν από τους κορυφαίους μέσους της Ευρώπης, ο οποίος είναι σίγουρο πως μπορεί να κάνει τη διαφορά όχι μόνο στη μεσαία γραμμή, αλλά στην ομάδα ολόκληρη. Το έδαφος είναι πρόσφορο, η Άρσεναλ σκρινάρει προς αυτή την κατεύθυνση κι αν πάνε όλα καλά η πρώτη μεταγραφή θα «σκάσει» με πάταγο στον Πειραιά, καθώς αναμφίβολα θα πρόκειται για "βόμβα"! Εν αναμονή…

Διαβάστε ακόμη

"Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για Ροσίτσκι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK