Ο Ντουρμάζ, οι δύο στόπερ, ο Κόστα και ο… Μεξές!

Ο Μίτσελ επέμενε για την απόκτηση του και τον είχε ζητήσει ως… χάρη από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αλλά ο Βίτορ Περέιρα τον ξύπνησε και τον απολαμβάνει! Ο Τζίμι Ντουρμάζ αποδεικνύει από αγώνα σε αγώνα ότι μπορεί να εξελιχθεί σε λύση ποιότητας για τους «ερυθρόλευκους» και δικαιώνει τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος επέλεξε να τον κρατήσει και να μην εισηγηθεί –όπως φαίνεται- την απόκτηση άλλου εξτρέμ.

Ο Ντουρμάζ, οι δύο στόπερ, ο Κόστα και ο… Μεξές!

Ασφαλώς και δεν περίμεναν τον αγώνα με τον συμπαθή Τύρναβο οι αρμόδιοι του συλλόγου για να πάρουν τις αποφάσεις τους σχετικά με τον διεθνή Σουηδό. Τον τσεκάρουν καθημερινά στις προπονήσεις, βλέπουν τη βελτίωση που παρουσιάζει, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη όχι μόνο η επίδοσή του στη ρεβάνς του Κυπέλλου (σ.σ. τρία γκολ και δύο ασίστ στον Μιλιβόγεβιτς), αλλά και η τρομερή του διάθεση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Ο αριστεροπόδαρος άσος «φωνάζει» ότι θέλει να μείνει και να προσφέρει κι όπως φαίνεται θα κερδίσει με το σπαθί του την ευκαιρία της καθιέρωσης.

Ο Ολυμπιακός σε ένα αδιάφορο παιχνίδι Κυπέλλου μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα παρουσιάστηκε πάλι συμπαγής, ορεξάτος και πειθαρχημένος. Είναι σαφές ότι ο Περέιρα έχει βρει τον τρόπο να δημιουργήσει ανταγωνισμό και να βάλει στην πρίζα ορισμένους που τα είχαν παρατήσει, ενώ πλην του Λούκα, ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος και εκτέλεσε με κεφαλιές-κανονιές, είδε ξανά τον Κώστα Φορτούνη να ζωγραφίζει στο τερέν.

Εκείνος που πέρασε απαρατήρητος ήταν ο νεοφερμένος Χάρα, ο οποίος είχε θέληση για να «δείξει», αλλά έμεινε στα ρηχά κι έδειξε ότι θα χρειαστεί χρόνο, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς ετοιμότητας.

Νέτο, Κόστα και... Μεξές!

Στα μεταγραφικά, η τελευταία πληροφόρηση αναφέρει ότι εντείνονται οι προσπάθειες για τον Νέτο της Ζενίτ, ενώ υπάρχει άλλο ένα όνομα στο προσκήνιο, το οποίο ίσως αποδειχθεί έκπληξη υπό την έννοια ότι πιθανότατα δεν ανήκει μεταξύ εκείνων που γράφτηκαν ή ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα.

Αν κάτσει ο Πορτογάλος διεθνής έστω και στο παρά πέντε, αυτός θα αποκτηθεί. Αν όχι θα ενεργοποιηθεί το Plan B μέχρι τις 2 του Φλεβάρη που ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Τέλος, σχετικά με τις διαρροές που υπήρξαν από πλευράς ΠΑΟΚ για σφήνα του Περέιρα στην υπόθεση Κόστα, στελέχη της ΠΑΕ έλεγαν ότι αυτή η επικοινωνιακή τακτική μόνο γέλια του προκαλεί και εξηγούσαν σχετικά: «ο Κόστα απορρίφθηκε εδώ και περίπου ένα μήνα. Από τότε μέχρι τώρα η δική του πλευρά, μας προσέγγιζε για πιθανή συνεργασία κι όχι εμείς. Από κει και πέρα, έχουμε πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούμε».

Είναι σαφές πως σε τέτοιες περιπτώσεις λέει ο καθένας τα δικά του και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Πάντως, ανεξάρτητα από το αν τηλεφώνησε ή όχι ο προπονητής του Ολυμπιακού στον συμπατριώτη του ή κάποιος άλλος από πλευράς «ερυθρολεύκων», δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να του μετέφερε αυτό που γράφθηκε και αναφέρει «έλα σε μας να πάρεις τα διπλά». Δηλαδή από τα 900 χιλιάρικά το χρόνο που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θα του έδινε 1,8 ετησίως; Μα με τόσα λεφτά «φέρνουν» αύριο τον Φιλίπ Μεξές που φεύγει από τη Μίλαν! Λέμε τώρα…

Αν ισχύει, πάντως, η πληροφορία που ακούγεται ότι πήγε να κάνει τη σφήνα ο Πιέρ Ισά κι έφαγε τέτοιο… χιόνι, αποδεικνύεται –αν μη τι άλλο- τουλάχιστον ανεπαρκής με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός-Τύρναβος 8-0

Οταν ο Ροντρίγκεζ "ερχόταν" στον Ολυμπιακό

Περέιρα αποθεώνει... Ντουρμάζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK