Τι "τρέλανε" τον Νιλμάρ στα Εμιράτα

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αποκαλύπτει την κίνηση των Σεΐχηδων που τρέλανε τον Νιλμάρ, το ποσό για το οποίο ήρθαν σε διαμάχη οι δύο πλευρές, αλλά και τα τελευταία δεδομένα της υπόθεσης σχετικά με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Τι "τρέλανε" τον Νιλμάρ στα Εμιράτα

Φαίνεται πως η άκρη του νήματος βρέθηκε στην πολύπλοκη "σχέση" του Βραζιλιάνου αρτίστα Νιλμάρ με τη διοίκηση της Αλ Νασρ και ο διεθνής επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα με σκοπό να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Έχει, ωστόσο, ενδιαφέρον το πως φτάσαμε ως εδώ, αλλά και το τι πραγματικά πιστεύει ο προπονητής της ομάδας των Εμιράτων Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον 32χρονο γκολτζή.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ "ΧΩΝΕΨΕΙ"

Το Contra.gr έφτασε μέχρι το Κατάρ, εκεί όπου βρέθηκε τις δύο προηγούμενες ημέρες η αποστολή της Αλ Νασρ για την αναμέτρηση με την τοπική Ελ Ζαΐς και επιβλήθηκε με 3-0 στο πλαίσιο τουChampionsLeagueτης Ασίας. Μεταξύ των παικτών που επέλεξαν ο – γνωστός μας - Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο βοηθός του – πρώην παίκτης του Ολυμπιακού - Χρήστος Κόντης, δεν ήταν ο Νιλμάρ.

"Και πώς να είναι;" θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς από τη στιγμή που όπως υποστηρίζουν οι αρμόδιοι της Αλ Νασρ εδώ και τρεις μήνες έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Ήταν μια μάλλον απρόσμενη απόφαση των ιδιοκτητών της ομάδας, οι οποίοι ξαφνικά αποφάσισαν ότι θέλουν ένα πιο βαρύ φορ για την επίθεση κι έφεραν έναν άλλο Βραζιλιάνο, κάτοχο πλέον και διαβατηρίου του Κατάρ, τον 27χρονο Βαντερλέι.

Την απόφαση των Σεΐχηδων ιδιοκτητών της Αλ Νασρ δεν μπόρεσε να χωνέψει εύκολα ο Νιλμάρ, ο οποίος κάθισε πάνω στο συμβόλαιό του (λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν) και απαίτησε τα περσινά δεδουλευμένα (σ.σ. το μεγαλύτερο μέρος αφορά μπόνους και πριμ), αλλά κι ένα μέρος του φετινού συμβολαίου. Όλη η φασαρία, όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές, έγινε για περίπου 800.000 ευρώ.

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Οι αρμόδιοι της ομάδας των Εμιράτων ενημέρωσαν την πλευρά του Βραζιλιάνου ότι είναι διατεθειμένοι να του πληρώσουν ένα συγκεκριμένο πόσο κι αν δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό τοdeal, ας κάνει ό,τι νομίζει. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, άλλωστε, να βρει κανείς άκρη σε τέτοιου είδους ιστορίες.

Φρόντισαν παράλληλα, παρότι του επέτρεψαν να πάρει μέρος στην προετοιμασία και σε κάποια φιλικά ματς, να τον αφαιρέσουν από το ρόστερ. Από τα μέσα Μαΐου δεν υπάρχει Νιλμάρ στο ρόστερ της Αλ Νασρ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Τον διέγραψαν και φρόντισαν να το δείξουν σε όλους. Από την άλλη πλευρά, αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο Νιλμάρ δεν μπορεί να πάρει το διαβατήριό του και να φύγει από εκεί, γι’ αυτό και παραμένει ως τώρα στα Εμιράτα.

Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όχι μόνο δεν ήθελε να "χάσει" τον Νιλμάρ (σ.σ. ήταν μια απόφαση καθαρά των διοικούντων, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στις ομάδες του Κόλπου, είτε συμφωνούν, είτε όχι οι κόουτς), αλλά έχει για τον Βραζιλιάνο εξαιρετική άποψη.

Σε όσους τον έχουν ρωτήσει λέει ότι ο Νιλμάρ εκτός από πολύ προικισμένος και ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός επαγγελματίας, ο οποίος ουδέποτε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.

Μπορεί να μην έχει πλέον τη σπιρτάδα που είχε όταν αγωνιζόταν στην Ισπανία με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ, αλλά θεωρεί ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλού επιπέδου που σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό μπορεί να κάνει πλάκα. Ίδωμεν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κρίνεται του Νιλμάρ, προτάθηκαν Λέσκοτ, Όλσον
Ποιο νούμερο διάλεξε ο Μάριν, τι έχουν φυλάξει στον Ολυμπιακό για τον Νιλμάρ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK