Γιάννη, χάσαμε...

O Σταύρος Καραΐνδρος σχολιάζει τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη και το γεγονός ότι ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε το πάτημα στον κόσμο να τον κατακρίνει.

Γιάννη, χάσαμε...

Αν μιλούσαμε για Παναθηναϊκό άλλων εποχών ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου, τόσο νωρίς και όντας τροπαιούχος, θα έφερνε σοβαρές αναταράξεις, θα συνοδευόταν από γκρίνια και πιθανώς θα γιγάντωνε την εσωστρέφεια που ταλαιπωρεί τον ομάδα. Επειδή, όμως, μιλάμε για έναν Παναθηναϊκό που για κάθε τι έχει άλλοθι και ουσιαστικά κάθε αρνητικό παρουσιάζεται ως κάτι το ηρωικό, όπου πολλές φορές φταίνε οι απέναντι, τότε το σοκ της Λεωφόρου και ο πρόωρος αποκλεισμός από την αξιόμαχη Ξάνθη, θα περάσει σύντομα και άπαντες θα κοιτάξουν να το αφήσουν πίσω τους το συντομότερο δυνατό.

Θεωρητικά και πρακτικά ο Παναθηναϊκός έχασε το βράδυ της Πέμπτης τον μοναδικό ρεαλιστικό του στόχο την εφετινή σεζόν. Το Κύπελλο ήταν ο νούμερο ένα στόχος όταν ξεκινούσε η χρονιά, άσχετα αν στην πορεία προέκυψε η διεκδίκηση του πρωταθλήματος και η διαφορά από τους διώκτες που άφηνε ανοιχτή την υπόθεση-τίτλος. Θεωρητικά και πρακτικά ο Παναθηναϊκός από το βράδυ της Πέμπτης απέτυχε στους στόχους του. Στην Ευρώπη δεν προχώρησε στο Champions League, δεν μπόρεσε να περάσει τους ομίλους του Europa League και πλέον έχασε τον βασικό του στόχο. Το πρωτάθλημα; Κακά τα ψέματα φαντάζει κάτι το ουτοπικό ακόμα κι αν λάβουμε υπόψιν ότι ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα να φιλοξενεί στην έδρα του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και μπορεί να μαζέψει τη διαφορά.

Γιάννη, χάσαμε...
INTIME SPORTS

Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά τι βγάζει η ομάδα. Ειδικά από εδώ και στο εξής με τα όσα άφησε ο αποκλεισμός. Με τον Γιάννη Αναστασίου να δηλώνει ξεκάθαρα πως φταίνε οι παίκτες και δη οι έμπειροι που έβαλε στην ενδεκάδα, δεν ξέρω τι κλίμα δημιουργείται από εδώ και στο εξής και πως θα βλέπουν οι παίκτες τον ίδιο τον προπονητή τους. Βλέπετε δεν είναι και λίγο πράγμα να σε "αδειάζει" ο ίδιος ο προπονητής σου ελάχιστα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης. Τουλάχιστον αυτή τη φορά ο Έλληνας προπονητής δεν τα έριξε στην Ξάνθη για τον τρόπο παιχνιδιού της και δεν έδωσε πάτημα για ανακοινώσεις Πανόπουλου. Έδωσε, όμως, πάτημα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να τον κρίνει και να τον κατακρίνει. Δεδομένα έχασε πολλούς φίλους και απέκτησε περισσότερους εχθρούς.

Ο Παναθηναϊκός έχασε το βράδυ της Πέμπτης από την Ξάνθη γιατί δεν είδε τις αδυναμίες του στο πρώτο ματς. Έμεινε στα όσα είπε ο Αναστασίου για την Ξάνθη, στα πόσα φάουλ δεν πήρε στα Πηγάδια και στο πως αντιμετώπισαν οι ακρίτες την ομάδα και πως τον Ολυμπιακό. Ουδείς ασχολήθηκε με το 1-1 και το πως αυτό θα το εκμεταλλευτούν στη ρεβάνς. Ίσως να θεώρησαν ότι εύκολα ή δύσκολα θα έρθει το αποτέλεσμα που θα φέρει την πρόκριση χωρίς να αντιληφθούν ότι η Ξάνθη είναι από τις σοβαρές ομάδες και ότι αντιμετωπίζει σοβαρά το κύπελλο. Οι ανακοινώσεις του Πανόπουλου αντί να πεισμώσουν τον Παναθηναϊκό και τον Αναστασίου, δεν τον ακούμπησαν. Αντί να μπει να εκδικηθεί στο γήπεδο την Ξάνθη, έδωσε δικαιώματα. Και τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Και ο ίδιος και ο κόουτς...

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός - Ξάνθη 0-1 (VIDEO)

Σκυμμένα κεφάλια, πανηγυρισμοί, μπουκάλια στη Λεωφόρο (PHOTOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK