Γιατί μόνο η Super League;

Με όση καλή θέληση και να θες να δεις την απόφαση της κυβέρνησης για την αναστολή δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς για ποιο λόγο το συγκεκριμένο μέτρο αφορά μόνο τη Super League. Δηλαδή, οι υπόλοιποι είναι άγιοι; Σχόλιο του Σταύρου Καραΐνδρου.

Γιατί μόνο η Super League;

Μια τρύπα στο νερό. Αυτό είναι το συμπέρασμα από την απόφαση του Σταύρου Κοντονή -με τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα- να "ανάψει κόκκινο" για μία αγωνιστική στη Super League. Απόφαση που γεννά διάφορα ερωτήματα, όπως:

1. Σε μία εβδομάδα θα γίνουν -με όση θέληση κι αν προκύψει- όσα δεν έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια;

2. Με την αναβολή της 26ης αγωνιστικής της Super League απενοχοποιούνται όλα τα άλλα πρωταθλήματα και όλα τα άλλα αθλήματα;

3. Αν, για παράδειγμα, είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, ο Κοντονής θα άφηνε να διεξαχθεί κανονικά;

4. Στο βόλεϊ πριν από λίγες ημέρες έγιναν σοβαρά επεισόδια στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ; Για τους κ.κ. Τσίπρα και Κοντονή αυτά ήταν η εξαίρεση;

5. Ποια η διαφορά της απόφασης αναστολής του Ανδριανού με αυτή του Κοντονή; Τι θα κερδίσουμε;

6. Με την περίφημη ρεβάνς ΑΕΚ-Ολυμπιακού τι θα γίνει;

7. Τα δραστικά μέτρα που θέλει ο κ. Τσίπρας έχουν ημερομηνία λήξης μέχρι την επόμενη Τετάρτη;

Θα μπορούσαμε να γράψουμε κι άλλα ερωτήματα που προκύπτουν από τη συγκεκριμένη απόφαση. Το θέμα είναι από πού προκύπτει η αισιοδοξία του κ. Κοντονή ότι μέσα σε μία εβδομάδα θα γίνουν έστω κάποια βήματα για να αποφασίσει το τέλος της αναστολής και να αρκεστεί σε αυτή της μίας αγωνιστικής.

Προφανώς η λέξη "επ' αόριστον" είναι απαγορευμένη για λόγους που δεν γνωρίζω. Προφανώς διαλέγει τον εύκολο δρόμο της "ανανέωσης" της απόφασης για αναστολή μέχρι να δει φως στο τούνελ.

Προσωπικά, όμως, το θέμα μου δεν είναι αυτό. Προσωπικά αυτό που μου προκάλεσε ερωτηματικά είναι γιατί δεν βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τη Super League και τα άλλα πρωταθλήματα. Μου θυμίζει τη διαφήμιση με το ληστή στην τράπεζα που ζητά από τους πελάτες να σηκώσουν τα χέρια εκτός από αυτούς που φορούν καλτσόν και έχουν πιστόλι.

Εκτός αν θεωρεί ο κ.Κοντονής ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Μαζί του σε αυτό, αλλά αν λυθεί το πρόβλημα στη Super League αυτομάτως θα λυθεί και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, σε όλα τα αθλήματα; Γιατί εγώ επιμένω: τα ίδια σκ@τ@ βλέπουμε παντού. Από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μέχρι βόλεϊ και κέρλινγκ (τι, δεν έχουμε ομάδες στο κέρλινγκ; Κάτσε να πάρει τα πάνω του το σίριαλ του Καπουτζίδη και θα σου πω εγώ...)

News 24/7

24MEDIA NETWORK