Μαριχουάνα ΣΤΟΠ, κύριε Πάντζα

Ο Σταύρος Καραΐνδρος βγάζει το καπέλο στον ογκόλιθο της πολιτικής σκηνής, Γιώργο Πάντζα, που είναι ο μόνος βουλευτής που πήρε θέση σε ένα μείζον θέμα.

Μαριχουάνα ΣΤΟΠ, κύριε Πάντζα

Ο ελληνικός αθλητισμός είναι από τη φύση του καλτ, πόσο μάλλον το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι ο Γιώργος Πάντζας ούτε ο Κώστας Μπίγαλης. Δεν είναι ο Νίκος Αλέφαντος ούτε ο Στιβ Παπαδάκος. Είναι το προϊόν τέτοιο που "ελκύει" προσωπικότητες μιας επιθεωρησιακής Ελλάδας.

ΠΟΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ

Ο ογκόλιθος της πολιτικής και του κινηματογράφου, με επιτυχίες στο ενεργητικό του όπως το "Μαριχουάνα ΣΤΟΠ", αποφάσισε να αφήσει στην άκρη του εξαντλητικό καθημερινό του πρόγραμμα ως βουλευτής της κυβέρνησης, να σκουπίσει τα δάκρυα από τα δακρυγόνα στους συνταξιούχους κι αφού πρώτα διάβασε τις χιλιάδες σελίδες του νέου μνημονίου, είπε να ξεσκάσει λίγο ο άνθρωπος. Αποφάσισε να εξωτερικεύσει τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, γράφοντας ανοικτή επιστολή στο Δημήτρη Μελισσανίδη θέλοντας να του υπερτονίσει τα αγωνιστικά προβλήματα της αγαπημένης του ομάδας.

Βλέπετε, όταν σαν βουλευτής και κυβέρνηση γενικότερα, έχεις λύσει όλα τα προβλήματά σου είναι λογικό να χαζολογάς με μικρότερης σημασίας θέματα. Όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος για παράδειγμα, όντας έμπλεος ικανοποίησης από την πολιτική του παρουσία, δεν διστάζει κατά καιρούς να γράψει άρθρα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ

Δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε πρωτίστως οι ίδιοι οι σύλλογοι που γίνονται έρμαια σε κάθε Πάντζα και Λοβέρδο. Η πιο ενδεδειγμένη αντίδραση της ΑΕΚ στην επιστολή-ράπισμα του Πάντζα θα ήταν μια ανακοίνωση-απάντηση όπου θα τον έβαζε στη θέση του. Τόσο απλά. Εδώ οι επίσημες ενημερώσεις της ΠΑΕ βγαίνουν για ψύλλου πήδημα, γιατί όχι σε αυτή την περίπτωση; Έλα εδώ αγαπητέ Γιώργο Πάντζα, πρωτεργάτη της 7ης τέχνης. Το κράτος που διαλύεται δεν σε ενδιαφέρει; Οι συνταξιούχοι που κλαίνε στις αγκαλιές των παιδιών τους; Οι άνεργοι που κοιτάζουν κάθε βράδυ το ταβάνι; Η χώρα που είναι οικονομικά αιχμάλωτη σε εκμεταλλευτές;

Προφανώς ο Πάντζας και ο κάθε Πάντζας θεωρεί πως ολοκλήρωσε το έργο του και μπορεί να θέσει τις βάσεις για μια νέα πάλη. Έσκισε τα μνημόνια, επανέφερε το 13ο μισθό, πήγε τον κατώτατο στα 700, οπότε η ΑΕΚ, ο Κετσπάγια και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι τα επόμενα στη λίστα των προτεραιοτήτων του.

Εξάλλου, με αφίσες σαν τις παρακάτω δεν μπήκε στη βουλή; Γιατί, λοιπόν, να μην πιστεύει πως θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης;

Μαριχουάνα ΣΤΟΠ, κύριε Πάντζα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Χώσιμο" Πάντζα σε Μελισσανίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK